gtzatzis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Όσο ποιο πολύ τα πράγματα συρρικνωνονται τόσο και πιο επικίνδυνα γίνονται στο θέμα μπαταρίας με λίγα λόγια μεγαλύτερο boom ???? και γιαυτο θέλει προσοχή και χρόνο..
lio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Για καλό και για κακό...ας κλείνουμε τα μάτια!!! τουλάχιστον να κάψουμε μόνο τα φρύδια...!!!
Canedra Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Χωρίς καμία διάθεση για παρεξήγηση μου θύμησες ίσως την πιο αγαπημένη μου συσκευή... Nokia 6310i χρόνος φόρτισης περίπου 4 ώρες. Χρόνος χρήσης με λελογισμένη ομιλία...... 2 εβδομάδες. Είχα πάει διακοπές στην ΚΩ και φόρτισα την συσκευή πριν ξεκινήσω το ταξίδι. 14 μέρες διακοπές και ακόμη η μπαταρία εκεί.... όρθια. Τελευταίο βράδυ είχε λιγάκι ζουμί ακόμη αλλά για προληπτικούς λόγους της ξανάριξα μία πλήρη φόρτιση, just in case γιατί ποτέ δεν ξεκινάω ταξίδι χωρίς μπαταρία + 90%. Πάνε οι καλές εποχές.... Το εχω ακομα στο συρταρι μου στο κλασικο του λαδι-μαυρο χρωμα με 2 μπαταριες ακρως λειτουργικο. Φανταστικη συσκευη (πρωτη ever με τεχνολογια bluetooth) και με ατελειωτη μπαταρια.
engelo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Γιατι κάθε φορά ακούμε την ίδια μ@λ@κία και τελικά οι μπαταρίες γίνονται χειρότερες? και εκρηκτικότερες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Γιατι κάθε φορά ακούμε την ίδια μ@λ@κία και τελικά οι μπαταρίες γίνονται χειρότερες? και εκρηκτικότερες... Ξύνεις πληγές...
amveria Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Το εχω ακομα στο συρταρι μου στο κλασικο του λαδι-μαυρο χρωμα με 2 μπαταριες ακρως λειτουργικο. Φανταστικη συσκευη (πρωτη ever με τεχνολογια bluetooth) και με ατελειωτη μπαταρια. Η πρώτη συσκευή που έπρεπε να εξηγήσεις σε κάποιον τα χαρακτηριστικά που έχει. Βλέπανε το ασύρματο ακουστικό στο αυτί και κορόιδευαν όλοι τους. Παρεμπιπτόντως την έχω στον μπεζ χρωματισμό και φυσικά δουλεύει ακόμη. Αθάνατη.
Regulus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μόλις ανακοινώθηκε η στροφή σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα άρχισαν όλοι να τρέχουν. Καλό αυτό.
geostratis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ακόμη κι αν είναι όπως τα λένε, οταν βγούν αυτές οι μπατταρίες, θα φροντίσουν τα 64-πύρηνα κινητά με το Android 233.6 (code-name: tiramisu) να στην αδειάζουν σε 4 ώρες μαξιμουμ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα