andreapaog328 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 ψάχνω να πάρω ένα καινούριο τετραπλό LNB για πιάτο 120 αλλά είμαι λίγο άσχετος στο θέμα. θα πιανει HD κανάλια απο eutelsat 13 μοιρες κλασσικά. ερώτηση 1. ποια η διαφορά 4απλού LNB και μονού με τετραπλο splitter? Με το quad μπορεις να δείς ταυτόχρονα σε 2 τηλεοράσεις και διαφορετικά κανάλια? ερώτηση 2. τι κοιτάω γενικά? να έχει υψηλό gain και το χαμηλότερο θόρυβο? ερώτηση 3. βλέπω μερικά έχουνε LTE shield. αξίζει να βρώ ενα που να έχει? ερώτηση 4. βλέπω μερικά έχουνε 4 εξόδους H/V H/H L/V L/H αναλογα με μπάντα πόλωση κτλ. εγω θέλω να βλέπω τα ίδια κανάλια και στις 4 εξόδους. θα φαίνονται? με κανα 20άρι γιούρο υπάρχει τιποτα αξιόλογο? ευχαριστώ.
heros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 ψάχνω να πάρω ένα καινούριο τετραπλό LNB για πιάτο 120 αλλά είμαι λίγο άσχετος στο θέμα. θα πιανει HD κανάλια απο eutelsat 13 μοιρες κλασσικά. 1.ΝΑΙ μια καλη μαρκα ειναι τα inverto black ultra ερώτηση 1. ποια η διαφορά 4απλού LNB και μονού με τετραπλο splitter? 2. Το quad σου δινει 4 ανεξαρτητες ςξοδους στις οποιες μπορεις να συνδεσεις 4 δεκτες και να βλεπουν 4 διαφορετικα καναλια Με μονο lnb μονο ενα καναλι σε ενα δεκτη Με το quad μπορεις να δείς ταυτόχρονα σε 2 τηλεοράσεις και διαφορετικά κανάλια? 3. ΝΑΙ ερώτηση 2. τι κοιτάω γενικά? να έχει υψηλό gain και το χαμηλότερο θόρυβο? ΝΑΙ ερώτηση 3. βλέπω μερικά έχουνε LTE shield. αξίζει να βρώ ενα που να έχει? ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ερώτηση 4. βλέπω μερικά έχουνε 4 εξόδους H/V H/H L/V L/H αναλογα με μπάντα πόλωση κτλ. εγω θέλω να βλέπω τα ίδια κανάλια και στις 4 εξόδους. θα φαίνονται? ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ QUAD ΕΙΝΑΙ QUATRO ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΟΔΟΥΣ ΓΙΑ MULTISWITCH. Το multiswitch μπορει να συνδεθει με 2,3,4 quatro lnb και αναλογα με τις εξοδους του πχ 6,7,8 να τροφοδοτησει αναλογους δεκτες ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΛΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ QUATRO LNB (μιλαμε για εγκατατασταση σε πολυκατοικια...) εσυ μαλλον δεν εισαι για αυτο με κανα 20άρι γιούρο υπάρχει τιποτα αξιόλογο? ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα