yimmiyimmi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Νομίζω είναι μια χαρά. Έχω δει το j7 2016 σε φίλο και μου έκανε εντύπωση ότι το κινητό δεν έκαιγε με μία ώρα χρήσης που αντίστοιχα στο nexus 5 (4 χρονών κινητών, το αγαπάω τι να κάνω),νιώθεις το κινητό ζεστό, όπως επίσης και το mi4c που έχω.Μεταξύ μας πολλές φορές κοιτάμε specs και είναι λάθος.Θεωρώ ότι είναι καλές προτάσεις.
takos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Η Samsung έχει χάσει πολλά λεφτά από άλλες εταιρείες που βγάζουν κινητά και στης μικρές κατηγορίες γι'αυτό αυτή η αναβάθμιση..
AtSixes Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Καλή η premium αίσθηση της μεταλλικής κατασκευής, αλλά Samsung με αποσπώμενη μπαταρία μάλλον δεν θα ξαναδούμε... Ευτυχώς! Για 150 το j5 και 170 το j7 καλά είναι άλλα για 250 και 300 όχι υπάρχουν πολύ καλύτερα κινητά και περσινές ναυαρχίδες ......και σίγουρα θα υπάρξουν κάποιοι που θα τα αγοράσουν τουλάχιστον πάρτε τα από σκρουτζ να γλυτώσετε το λίγο καπέλο από τα 4 άλλα καταστήματα που έχουν της ίδιες τιμές ( καρτέλ ) ..... Σε ένα μήνα θα έχει πέσει η τιμή. Το α5 του 17 είναι αυτή την στιγμή στα 280.
asterios210 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Ωραίες οι αναβαθμίσεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά με βάση την εποχή και την εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά και τι προσφέρει ο ανταγωνισμός η τιμή τους είναι πολύ ακριβή. Αν το j5 ερχόταν με fHD οθόνη και 3gb ram και αρχική τιμή στα 240 θα ήταν σούπερ και για τον κόσμο και για την εταιρεία ...
panathatube Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Ομορφα κατασκευαστικα, lag στο επακρο. Εν ετει 2017. Δοκιμασμενο. Lag στο έπακρο δεν έχει πια σύντροφε βρες κάτι άλλο. Εν έτει 2012 να το δεχτώ, αλλά εν έτει 2017 όχι. Δοκιμασμένο σε Samsung Galaxy S7. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα . Θα το παρω αυριο γιατι εσπασε η οθονη σε αυτο του 2016 που ειχα .Διαβασα οτι παιρνει nanosim. Microsim που εχω απο το παλιο δεν μπορει να παρει ? Λει οτι και η πισω καμερα ειναι 13αρα ...Ισχυει και ειναι πραγματικα τα 13megapixel ?Αν και σπανια τα megapixel λενε ολη την αληθεια .
iPhoTe64 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα . Θα το παρω αυριο γιατι εσπασε η οθονη σε αυτο του 2016 που ειχα .Διαβασα οτι παιρνει nanosim. Microsim που εχω απο το παλιο δεν μπορει να παρει ? Λει οτι και η πισω καμερα ειναι 13αρα ...Ισχυει και ειναι πραγματικα τα 13megapixel ?Αν και σπανια τα megapixel λενε ολη την αληθεια . Η micro-SIM που έχεις (απλά) θα γίνει πιο μικρή για να χωρέσει στην nano-SIM θύρα του τηλεφώνου. Είτε την κόβεις είτε παραγγέλνεις καινούργια κάρτα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Η micro-SIM που έχεις (απλά) θα γίνει πιο μικρή για να χωρέσει στην nano-SIM θύρα του τηλεφώνου. Είτε την κόβεις είτε παραγγέλνεις καινούργια κάρτα. Ευχαριστω...5 ευρω ακομα για νεα καρτα . Αυτο για την καμερα που ρωτησα εχει καποιος προσωπικη εμπειρια ? Ευτυχώς! Σε ένα μήνα θα έχει πέσει η τιμή. Το α5 του 17 είναι αυτή την στιγμή στα 280. Γιατι ευτυχως που δεν θα ξαναδουμε samsung με αποσπωμενη μπαταρια ? Μια χαρα ηταν ετσι και με χαλαει που αυτο που θα παρω αυριο εχει ενσωμαατωμενη .
Eurwpoulo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλε μην ακούς τίποτα. Σκέψου ότι το J5 2017 πατάει και το S8 ναι το S8. Τώρα κάτι κολλημένοι (lagαρισμενοι) που έχουν να δοκιμάσουν Samsung τα τελευταία 3 χρόνια θα σου λένε ότι έχουν lag. Έχω το Α3 2016 και παει σφαίρα Μετά από 1 χρόνο! Τα λες σοβαρα η μας τρολαρεις?
AtSixes Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατι ευτυχως που δεν θα ξαναδουμε samsung με αποσπωμενη μπαταρια ? Μια χαρα ηταν ετσι και με χαλαει που αυτο που θα παρω αυριο εχει ενσωμαατωμενη . Γούστα είναι αυτά. Είχα το j5 του 15 και μου φαινόταν πολύ πλαστικουρα παρ'ολο που η προηγούμενη μου συσκευή ήταν lumia. Γενικά όταν πήρα το α5 του 16 είδα μεγάλη διαφορά στην ποιότητα κατασκευής. Η αποσπωμενη μπαταρία δεν με νοιάζει πάρα πολύ γιατί έτσι κι αλλιώς αλλάζω κινητό κάθε χρόνο. Για την κάμερα που ρώτησες ναι είναι όντως 13 mp αλλά γενικά στα reviews που εχω δει δεν έχω ακούσει ιδιαίτερα καλά λόγια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Το πηρα σημερα το κινητο και ειναι πολυ καλο ...Οχι βεβαια και τεραστια διαφορα απο του 2016 αλλα σιγουρα πιο καλη κατασκευη και πιο καλη πισω καμερα και πιο καλη αναλυση. Αυτο που δεν ειδα να διορθωνεται τα μικρα εικονιδια για συντομευσεις και μου ειπαν και απο samsung οτι δεν μεγαλωνουν. Του 2016 χωραγε η καθε οθονη 12 εικονιδια και του 2017 20 εικονιδια ανα οθονη . Στο του 2016 σε ωρα που κολαγε αν και σπανια βγαζαμε την μπαταρια και ξανα την βαζαμε και επανερχοταν . Σε ευτο που δεν βγαινει τι μπορουμε να κανουμε σε αναλογη δυσκολη περιπτωση ?
margaritagr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Όπως ξέρετε γουστάρω την Apple αλλα λέω ο,τι βλέπω καλο και κακό. Περυσι απέκτησα α5 2016 μέσω επιδότησης δωρεάν και ενώ το φοβόμουν διαψεύστηκα. Χρήστης iPhone με κακή εμπειρία απο γεμάτο προβλήματα galaxy. Λοιπόν... ΚΑΜΙΑ σχέση με το παρελθόν. Κινητό χωρίς lags , με άψογη οθόνη και πολυ καλή κάμερα. Και απο χρήση s7 οι καλύτερες εντυπώσεις. Πριν λίγες μέρες απέκτησα το 2017 πάλι α5. Τα ίδια, με εξαιρετική μπαταρία. Μια χαρά ειναι πια τα Samsung ακόμα και σε mid range. Δε μπορούν βέβαια να κρατήσουν τόσα χρονια όσα τα iPhone αλλα όταν τα παίρνεις με 300, 400, 500€ κι όχι 1000 δε σε πειράζει 3
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 ΚΙΝΗΤΟ SAMSUNG GALAXY J5 2017 J530 BLUE SILVER GR μόνο 199.90 €http://www.e-shop.gr/kinito-samsung-galaxy-j5-2017-j530-blue-silver-gr-p-TEL.002923 φτηνοτερη τιμη skroutz 219,99 €
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 ΚΙΝΗΤΟ SAMSUNG GALAXY J5 2017 J530 BLUE SILVER GR μόνο 199.90 € http://www.e-shop.gr/kinito-samsung-galaxy-j5-2017-j530-blue-silver-gr-p-TEL.002923 φτηνοτερη τιμη skroutz 219,99 € Δεν ειναι J7 ομως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα