thomasG4 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Πήρα και εγώ δωρεάν για ένα μήνα για δοκιμή.Φτωχή db, δεν αξίζει προς το παρόν. Σωστά. Έχει μόνο 1835 ταινίες και 693 σειρές. Θέλει πολύ ακόμα για να φτάσει το popcorn time. http://unogs.com/countrydetail/ 2
dfokas21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Από αυτά που έψαξα δεν βρηκα τίποταΓενικώς σου βγάζει ελληνικούς υπότιτλους η σου λέει τουρκικους? Έχω κάνα δυο φιλαράκια που δεν τους βγάζει καν ελληνικά αλλά τουρκικα.! Πρόβλημα της εφαρμογής του Netflix στην TV τους μέχρι να βγει κάποιο update.( Του το είπαν από την LG του ενός)Εγώ πάντως σπάνια να μην βρω ελληνικά ακόμα και σε ταινίες 10ετιας+
johnyboy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δεν βρήκα καν αυτά που έψαχνα, δεν μιλάω για υπότιτλους.
papoys1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Έχω ένα φίλο που του αρέσει απλά να βλέπει σειρές.Δεν τον νοιάζει αν είναι 5-10-20 χρόνων έγχρωμες ή ασπρόμαυρες. Το ίδιο και ταινίες. Για αυτόν είναι καλό και τον καλύπτει πληρώνοντας τα 10 ευρώ. Εγώ για αυτά που δείχνει υποτιτλισμένα δεν τα δίνω.
Sherlock_7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Μπορούμε να δούμε κάπου ποιες σειρές είναι υποτιτλισμένες στα ελληνικά; Επίσης οι σειρές του Netflix έχουν ελληνικά από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους; (πχ Narcos - season 3)
ksessalonikios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Για να δεις τι ειναι υποτιτλισμένο http://unogs.com/ Για τις νεες σειρες εγώ πετυχα το house of cards και ηταν άμεσα υποτιτλισμένο, πιστευω το ιδιο θα ισχυει και για τις αλλες, ειδικά αυτες που εχουν κι απήχηση 1
trelofanis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 και γω που νομιζα οτι εχει το game of thrones...κριμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα