Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη σκεφτομαι να πληρωσω τη συνδρομη του netflix ξερει καποιος αν εκτος των σειρων πλεον διατιθενται ελληνικοι υποτιτλοι και σε νεες ταινιες ή ντοκυμαντερ?μην πληρωσω αδικα......

Δημοσ.

Επειδη σκεφτομαι να πληρωσω τη συνδρομη του netflix ξερει καποιος αν εκτος των σειρων πλεον διατιθενται ελληνικοι υποτιτλοι και σε νεες ταινιες ή ντοκυμαντερ?μην πληρωσω αδικα......

Ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν. Μπορείς να δοκιμάσεις για να δεις και εσύ ο ίδιος άμα αξίζει. Βάζεις τη κάρτα και αφότου περάσει ο πρώτος μήνας χρεώνει το 2ο. Μπορείς να ακυρώσεις οποιοδήποτε στιγμή μέσα στο πρώτο μήνα και δεν θα σε χρεώσει.

Για να απαντήσω και στο ερώτημα, η πλειονότητα των καινούριων ταινιών και ντοκιμαντέρ είναι με ελληνικούς υπότιτλους.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια γιατι τον πρωτο μηνα δωρεαν τον ειχα χρησιμοποιησει...και από αποψη ποιοτητας εικονας-τιμης τι αξιζει καποιος να επιλεξει?γιατι νομιζω εχει 3 επιλογες....

Δημοσ.

Παίρνεις το 4 screens + UHD με 11.99 ,το μοιράζεσαι με αλλους 3 φίλους σου και βγαίνει 3€ το μήνα στον καθένα σας.Αμα έχεις και VDSL τότε είσαι άρχοντας.( για το 4κ θέλει γραμμή 25mbps και πάνω αλλιώς σου ρίχνει την ανάλυση αυτόματα .Εγώ είμαι με adsl γύρω στα 10 και βλεπω μια χαρά fhd.Για 4κ βάζω στικάκια χαχα)

Δημοσ.

δεν εχω vdsl φιλε μου και ουτε 3 φιλους να το μοιραστω...οποτε λογικα να παω στα 9,99?γιατι οπως λες ετσι και αλλιως θα ριξει την αναλυση...

Δημοσ.

Παίρνεις το 4 screens + UHD με 11.99 ,το μοιράζεσαι με αλλους 3 φίλους σου και βγαίνει 3€ το μήνα στον καθένα σας.Αμα έχεις και VDSL τότε είσαι άρχοντας.( για το 4κ θέλει γραμμή 25mbps και πάνω αλλιώς σου ρίχνει την ανάλυση αυτόματα .Εγώ είμαι με adsl γύρω στα 10 και βλεπω μια χαρά fhd.Για 4κ βάζω στικάκια χαχα)

Εξαρτάται το επίπεδο των φίλων.οι δικοί μου βλέπουν σε τς ταινία και ευχαριστιούνται

• Like 1
Δημοσ.

δεν εχω vdsl φιλε μου και ουτε 3 φιλους να το μοιραστω...οποτε λογικα να παω στα 9,99?γιατι οπως λες ετσι και αλλιως θα ριξει την αναλυση...

Ναι λογικα πας στα 9,99 και θα εχεις και fhd και θα μπορεις να βλεπεις και απο 2 συσκευες ταυτοχρονα. (tablet, κινητο κλπ)

Εξαρτάται το επίπεδο των φίλων.οι δικοί μου βλέπουν σε τς ταινία και ευχαριστιούνται

Τι να λεμε τωρα , εχω κολλητο που βλεπει avi σε 55'' !!

Δημοσ.

Έχω βάλει χαρτάκι κάτω από την τηλεόραση, απαγορεύεται να παίξω οτιδήποτε κάτω από 1080, εξαίρεση τα λαιβ στριμ αγώνων

Δημοσ.

Μου έδωσε φίλος απο Αμερική κωδικό για το netflix το έχω ενεργοποιήσει ολα ΟΚ, υπότιτλοι Ελληνικοί

για όλες τις ταινίες - σειρές δεν υπάρχουν όμως υπάρχει ένα addon μέσα απο τον chrome που σου επιτρέπει αυτόματα

να προσαρμόσεις εξωτερικούς υπότιτλους για όποια ταινία θέλεις το ερώτημά μου είναι ότι το χρώμα των υποτίτλων είναι

κίτρινο (μόνο των εξωτερικών) πως γίνεται να το αλλάξουμε σε λευκό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...