Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Έχω ένα πρόβλημα .Μου δώσανε ένα p9lite ένας ξάδερφος μου .Στην ουσία μου το χάρισε, γιατί λέει ότι το χάλασε και πήγε και πήρε άλλο τηλέφωνο.Αυτος έκανε το εξής Ειχε κάνει το update σε 7.0 δεν έγινε σωστά με αποτέλεσμα να μη λειτουργεί το κινητο καλά

Στη συνέχεια έκανε hard reset με αποτέλεσμα να μην μπουταρει σωστά και να έχει κολλήσει στις αρχικές ρυθμισεις.Χρειαζεται να μπεί custom rom γιατί είναι εντελώς κενό ...δεν ξέρω υπάρχει κάποιος τρόπος να ανοίξω bootloader να περάσω rom κλπ? Διότι αυτή τη στιγμή δεν έχω από πουθενά πρόσβαση.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
search and download Huawei Update Extractor
from offcial update.app for p9lite,extract boot.img and recovery.img.
connect telephone to PC , press Power and Vol - (at the same time) for 5-10 sec...voilà...fastboot is ready
put your phone in fastboot and from cmd use this:

fastboot flash boot boot.img

fastboot flash recovery recovery.img

fastboot reboot

to go in fastboot ...connect telephone to PC , press Power and Vol - (at the same time) for 5-10 sec...voilà...fastboot is ready
Δημοσ.

το κινητο μπαίνει στο resque mode που μεσα απο platformtools λαμβάνει καποιες εντολές 

Tο firmware που εγραφε οταν ειχε κανει update se 7.0 ηταν το nrd90m test-keys vns l31

εχω κατεβασει αρκετα firmware αλλα ολα βγαζουν failed 

αν ξερει καποιος καποιον οδηγο 

Υ.Γ. Δε μπορώ να ξεκλειδώσω bootloader δεν εχω ολα τα ID

Υπάρχει άλλος τρόπος;

ευχαριστώ 

Δημοσ.

Αν στο rescue mode λέει phone locked ξεχνάς Rom. Δοκίμασε να κατεβάσεις από την Huawei πάλι τη νουγκατ και να την περάσεις με την SD. Αν και πάλι δεν, τότε θέλει άλλα εργαλεία.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν καλύπτεται το πρόβλημα που έχει το κινητό προφανώς και πρέπει να το πάει στο service για να καλυφθεί από την εγγύηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...