μπιπ μπιπ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Έχω το c5 και δεν στέλνει με τίποτα sms. Βάζω την sim σε άλλο κινητό και μια χαρά στέλνει. Πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις;
saruman123 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δες αν είναι σωστές οι ρυθμίσεις. Αλλιώς πάρε τον πάροχο σου να σου τις στείλει.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 ο παροχος με χρεώνει για κάθε κλήση και με έχει σε αναμονή μέχρι που μου το κλείνει. Στις ρυθμίσεις δε βλέπω κάτι περίεργο. παίρνει 2 sim
μπιπ μπιπ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Το μυστήριο λύθηκε. Λείπει από το μενού το κέντρο μηνυμάτων. Απίστευτο. Η samsung μου είπε ότι επειδή το c5 δεν έρχεται στην Ελλάδα (άσχετο αν εγώ το πήρα από skroutz) δεν υπάρχει ελληνικό λογισμικό για αυτό. Τώρα προσπαθώ να βγάλω άκρη με το κατάστημα στην Αθήνα που αγόρασα το τηλέφωνο.
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Το μυστήριο λύθηκε. Λείπει από το μενού το κέντρο μηνυμάτων. Απίστευτο. Η samsung μου είπε ότι επειδή το c5 δεν έρχεται στην Ελλάδα (άσχετο αν εγώ το πήρα από skroutz) δεν υπάρχει ελληνικό λογισμικό για αυτό. Τώρα προσπαθώ να βγάλω άκρη με το κατάστημα στην Αθήνα που αγόρασα το τηλέφωνο. βάλε την κάρτα στην άλλη συσκευή αντίγραψε τα στοιχεία μαζί και το κέντρο μηνυμάτων βάλτα στο άλλο τέλος και είσαι οκ
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 μπάινεις στις ρυθμίσεις και έχει στα περισσότερα το μενού για να κάνεις προσθήκη αλλιώς μπορεί να έχει και δημιουργία και απλά ότι γράφει το ένα το περνάς στο άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα