Lied Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Εγώ δε βλέπω καμια χαρά της οδήγησης, ούτε οικογένειες να ταξιδεύουν με ασφάλεια στην Ελλάδα. Αμήν κ πότε κ να γίνει κ υποχρεωτική σε αυτούς που προκαλούν ατυχήματα. Το 99% του χρονου μου μεσα στο αυτοκινητο βαραω "σκοπια" για τα γαμημενα μηχανακια και τους ηλιθιους που πεταγοντε απο στενα, απο θεσεις παρκινγ, να αποφευγω τις λακουβες καθως και να κανω ζιγκ ζαγκ αναμεσα σε 2πλοκαρκαρισμενα. Ακομα κι σε ανοιχτους δρομους. Εχω πολλα χρονια να ευχαριστηθω την οδηγηση 3
logistoulis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Παιδιά είστε η μειοψηφία, πάρτε το χαμπάρι. αυτό το συμπέρασμα πώς το έβγαλες; έχεις κάποια σχετική έρευνα; ή παίρνεις σαν δείγμα τα 12χρονα του Insomnia που δεν έχουν οδηγήσει αυτοκίνητο στη ζωή τους;
koeltzakoatl Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 προσωπικά βρίσκω εξαιρετική ιδέα να αναλαμβάνει το αυτοκίνητο όσα εγώ θεωρώ βαρετά: πάρκινγκ, οδήγηση μέσα στην κίνηση, μπες-βγες σε υπόγειους χώρους στάθμευσης κτλ. περνάω αρκετή ώρα στο αυτοκίνητο (ή μπορεί και να μου φαίνεται επειδή τα βαριέμαι όλα τα παραπάνω), οπότε σίγουρα θα μπορούσα να κάνω πιο ενδιαφέροντα πράγματα (είτε παραγωγικά, είτε ψυχαγωγικά). άντε να έλθουν και στη χώρα μας
yiannis_1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 @1:13 Σκάει και μια γυαλισμένη W123 για αντιπαραβολή, του παλιού με το νέο. 1
adi32 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Αυτο μεσω mobile internet δε δουλευει ? Αν δεν εχεις σημα, αν μεινει απο μπαταρια το κινητο ή χαλασει το συστημα ή σου κλεψουν το αυτοκινητο ή καποιος το κλεισει και δεν μπορει να βγει ή .... Τι κανεις τοτε ? Αρχιζεις και τρεχεις μεσα στο πολυοροφο παρκινγκ και ψαχνεις να το βρεις ?
freegr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Φυσικά στην Ευρώπη υπάρχουν μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι που έχουν ασφαλή πρόσβαση και δεν είναι Ελλάδα που τα χάλια των δρόμων είναι το μεγάλο ανέκδοτο των τελευταίων δεκαετιών...
bazzil Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δεν υπαρχει καμια χαρά της οδηγησης οταν εισαι σε δρομο με αυξημενη κινηση, αρκετα ευθεια πορεία, ταχυτητες της τάξης των 100-120χλμ. Εισαι συνεχως στην τσίτα μην τυχον και ο μπροστά κάνει κανα κουλο και ρυθμιζεις συνεχεια την ταχυτητα απο τον προπορευομενο. Αυτο επι μια δυο η και παραπάνω ωρες ειναι κομματακι εξαντλητικο. αυτό είναι η εξαίρεση. Οχι ο κανόνα.
kargo130 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μεσα στην πολη πολυ δυσκολα θα εμπιστευομουν την αυτονομη, μαλλον για καποιο δυσκολο παρκαρισμα. Αλλα σε αυτοκινητοδρομο θα το εκανα πολυ ευκολα.
zio10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Όσο αυτόνομο και να είναι το νου σου πάντα εκεί θα τον έχεις. Μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο κάποιος απλά να παίζει με το κινητό πχ και να μη κοιτάει το δρόμο λες και είναι σε τρένο ή σε λεωφορείο. Οπότε μπορεί να είναι και πιο κουραστικό και ψυχοφθόρο, στην αρχή τουλάχιστον. 1
Apoll Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Όσο αυτόνομο και να είναι το νου σου πάντα εκεί θα τον έχεις. Μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο κάποιος απλά να παίζει με το κινητό πχ και να μη κοιτάει το δρόμο λες και είναι σε τρένο ή σε λεωφορείο. Οπότε μπορεί να είναι και πιο κουραστικό και ψυχοφθόρο, στην αρχή τουλάχιστον. Έχω μάθει 3 ξένες γλώσσες κάνοντας 140 μίλια round trip κάθε μέρα τα τελευταία δύο χρόνια. Μιας και λόγο κίνησης στον αυτοκινητόδρομο (Αγγλία) η μέση ταχύτητα της διαδρομής είναι 32mph. 1
Giorgos241 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Κλασικά εικονογραφημένα για άλλη μια φορά. Παιδιά είστε η μειοψηφία, πάρτε το χαμπάρι. Όσο για την ασφάλεια, να τα πείτε αυτά στους 2 ανθρώπους που πεθαίνουν στην άσφαλτο κάθε ΛΕΠΤΟ. Πέραν των θανάτων έχουμε άλλους 40 με 100 τραυματίες κάθε ΛΕΠΤΟ. Χωρις να θελω να αναστατωσω κανεναν ή να θιξω καποιον, θεωρω οτι δεν σκοτωνει το πιστολι αλλα το ατομο που παταει την σκανδαλη. Και ο θανατος καποιου απο σκανδαλη μπορει να οδηγησει ειτε στην σωτηρια ατομων ή στην αφανιση-βλαβη ατομων (μια σκανδαλη - λεβιες μπορει να κανει KAI αυτο) . Αντιστοιχα, αυτος που παταει "λαθος" το γκαζακι του ή κανει την αστοχη μανουβρα του ειναι ο χειριστης του μηχανηματος που σκοτωνει ή τραυματιζει καποιον
mike299 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Εγώ αυτό που κατάλαβα από την έρευνα είναι ότι περισσότεροι από τους μισούς αμερικανούς είναι μαζόχες και γουστάρουν να οδηγούν στην κίνηση και να ψάχνουν για πάρκινγκ. Και για τις άλλες χώρες το ποσοστό ήταν μικρότερο από ότι θα το υπολόγιζα. Πάνω από 90% θα έπρεπε να είναι σύμφωνα με τη δική μου λογική. αλλά απ' ότι φαίνεται υπάρχει κόσμος που απολαμβάνει την κίνηση και την συνεχή εναλλαγή νεκρά – πρώτη – δευτέρα, δεν εξηγείται αλλιώς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα