Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα 

εχω προβλημα με το καινουργιο με το pc 

εχω εναν ryzen 5 1600

και μια Mobo asus prime b350 plus και 

16 ραμ vengeance lpx 

και κανει στα μπιμ οταν αρχιζει 

ενα μεγαλο και 4 μικρα 

διαβασα οτι ειναι hardware failure

αλλαξα τροφοδοτικο  εβγαλα και ξαναεβαλα cpu 

δοκιμασα τα καλωδια μηπως και δεν εχουν μπει καλα

αλλα το προβλημα παραμενει

τι μπορει να φταιει ?

post-259423-0-99732300-1500914040_thumb.png

Δημοσ.

Και μετά σβήνει; Λες έβαλες έβγαλες την CPU, δοκίμασε και τις μνήμες ένα ένα στικάκι σε κάθε θέση. Αποστάτες φυσικά έχεις βάλει έτσι;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτά τα beep είναι συγκεκριμένο error code, ψάξε να βρεις ποιο ακριβώς είναι πριν ξεκινήσεις troubleshooting.

Δημοσ.

Παιδιά μίλησα με το support της Asus μου είπαν ότι δεν παίζει με την n board και όντως μόλις έβαλα gpu,ποσταρει κανονικά...πάλι καλά βρέθηκε η λύση...αλλά το κουτί κ350 είναι πολύ άσχημα για cable management

Δημοσ.

αφου λυθηκε ολα καλα.Πάντως κάθε φορα που βλέπω την λέξη "ποστάρει" γελάω και θέλω να πω "δώστου την μπάλα στο ζωγραφιστό"

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε μαν δεν είχες βάλει GPU γιαυτο δε δούλευε? Και ήμουν έτοιμος να καταγγείλω τα συμφέροντα και τον παγκόσμιο σιωνισμο.

Δημοσ.

αφου λυθηκε ολα καλα.Πάντως κάθε φορα που βλέπω την λέξη "ποστάρει" γελάω και θέλω να πω "δώστου την μπάλα στο ζωγραφιστό"

και πως να το πω ?

Ρε μαν δεν είχες βάλει GPU γιαυτο δε δούλευε? Και ήμουν έτοιμος να καταγγείλω τα συμφέροντα και τον παγκόσμιο σιωνισμο.

τι επαθες ? :P

ρε παιδια ειδα απο πισω vga dvi εξοδο και λεω εε οκ ..θα εχει Onboard 

Δημοσ.

ωραια αφοθ λυθηκε οολα καλα

τωρα περιμενω την gigabyte 1060 6gb :)

αλλαξε και το κουτι και αν θες να δεις καποιο φθηνό παρε το zalman r1 

Δημοσ.

παιδια καπου διαβασα οτι ο επεξεργαστης δουλευει καλυτερα με τις ραμ στα +3000mhz

αλλα τωρα η ραμ μου εχουν παει στα 2133mhz γνωριζετε γιατι ?

Δημοσ.

Δεν έχω ίδιο mobo με εσένα για να σε βοηθήσω. Πρέπει λογικα2 να είναι στις ρυθμίσεις για τις μνήμες. Πρωτα2 όμως κάνε bios update.

Edit. Μόλις είδα ένα video. Πρέπει να είναι μάλλον στο ai tweaker, memory frequency. Αλλά σου ξαναλέω, πρώτα bios update.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...