Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεριζω την ομαδα.Τον τελευταιο καιρο ειμαι σε αναζητηση ενος smartphone εως 150-200 ευρω max που να εχει την καλυτερη καμερα σε αυτα τα λευτα.Προτειμω να υπερτερει σε καμερα δεν με νοιαζει τιποτα αλλο.Καμια προταση;

Δημοσ.

Και πως την συμπληρωνεις;

την κάνεις κόπι πάστε και δίπλα σε κάθε ερώτησή συμπληρώνεις απάντησή ... τόσο άπλα

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:150ευρω
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):Καμερα-Facebook-Instagram
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:Δεν εχω προβλημα
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):Δεν εχω προβλημα
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;Ναι
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;Οχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;Δεν εχω προβλημα
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;Δεν εχω προβλημα
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;Δεν εχω προβλημα
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;Δεν εχω προβλημα
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;Κατα καποιον τροπο ναι οχι και τοσο ομως
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;Και απο εξωτερικο αν υπαρχει εγγυηση βεβαια
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);Δεν εχω προβλημα
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;Ναι

• Like 1
Δημοσ.

Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τα huawei!Οντως εχουν την καλυτερη καμερα σε αυτα τα χρηματα;

Δημοσ.

Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τα huawei!Οντως εχουν την καλυτερη καμερα σε αυτα τα χρηματα;

Ναι τουλάχιστον με σχέση τα Xiaomi.

Έχουν όμως υψηλό sar(στο όριο βέβαια) αν σε ενδιαφέρει....

Δημοσ.

Βασικα εγω ποιο πολυ για μεταχερισμενο ψαχνω ετσι ωστε ενα κινητο αξιας 200 ευρω π.χ να το παρω 150.Απλα ρωταω για να ξερω τι να ψαξω

Δημοσ.

από Κίνα μεριά παίρνεις το MI5 που έχει καλύτερή κάμερα και όχι μόνο

Απο Κινα δλδ gearbest?

Δημοσ.

Καλησπεριζω την ομαδα.Τον τελευταιο καιρο ειμαι σε αναζητηση ενος smartphone εως 150-200 ευρω max που να εχει την καλυτερη καμερα σε αυτα τα λευτα.Προτειμω να υπερτερει σε καμερα δεν με νοιαζει τιποτα αλλο.Καμια προταση;

Δεν διευκρίνισες αν θες από Ελλάδα ή εξωτερικό (Κίνα).

Θα πρότεινα ένα εκ των δύο, από Κίνα

- Leeco Le Max 2: αν σου αρέσει η μεγάλη οθόνη

- Xiaomi Mi5: αν προτιμάς το μαζεμένο μέγεθος

υποστήριξη έχουν και τα δύο, το Μαξ μάλιστα πολύ ενεργή σε ελληνικό φόρουμ με νέες ΡΟΜ.

...πιστεύω και με τα δύο θα μείνεις ικανοποιημένος...

Για περαιτέρω εξοικονόμηση, κάνε την αγορά μέσω μιας ιστοσελίδας cashback, πχ topcashback, quidco. givingassistant...

Δημοσ.

Δεν διευκρίνισες αν θες από Ελλάδα ή εξωτερικό (Κίνα).

Θα πρότεινα ένα εκ των δύο, από Κίνα

- Leeco Le Max 2: αν σου αρέσει η μεγάλη οθόνη

- Xiaomi Mi5: αν προτιμάς το μαζεμένο μέγεθος

υποστήριξη έχουν και τα δύο, το Μαξ μάλιστα πολύ ενεργή σε ελληνικό φόρουμ με νέες ΡΟΜ.

...πιστεύω και με τα δύο θα μείνεις ικανοποιημένος...

Για περαιτέρω εξοικονόμηση, κάνε την αγορά μέσω μιας ιστοσελίδας cashback, πχ topcashback, quidco. givingassistant...

Διευκρηνησα ποιο πανω οτι δεν εχω προβλημα.Απλα απο εξωτερικο το Mi5 ποσο θα το βρω και που ακριβως να ψαξω;Ειμαι λιγο ασχετος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...