_Theo_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Γεια σας. Αγόρασα αυτό το πληκτρολόγιο και παρατήρησα το εξής πρόβλημα: τα κουμπιά του ξεκολλάνε πολύ εύκολα. Δηλαδή εκεί που πληκτρολογώ κάποια κουμπιά βγαίνουν. Επειδή δεν είχα ποτέ μηχανικό πληκτρολόγιο, έτσι εύκολα βγαίνουν τα κουμπιά;; Ή το πληκτρολόγιο έχει πρόβλημα και πρέπει να το αλλάξω;;
Cabir Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Επειδή δεν είχα ποτέ μηχανικό πληκτρολόγιο, έτσι εύκολα βγαίνουν τα κουμπιά;; Ή το πληκτρολόγιο έχει πρόβλημα και πρέπει να το αλλάξω;; εννοείται πως δεν βγαίνουν έτσι εύκολα.. μήπως δεν τα κούμπωσες καλά επάνω; Δεν ξανάκουσα ποτέ μου για τέτοιο πρόβλημα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Γενικα στα μηχανικα βγαινουν ευκολα αλλα οχι εκει που πληκτρολογεις!Με τιποτα...
_Theo_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 εννοείται πως δεν βγαίνουν έτσι εύκολα.. μήπως δεν τα κούμπωσες καλά επάνω; Δεν ξανάκουσα ποτέ μου για τέτοιο πρόβλημα Πως τα κουμπώνουν; Τα πιέζουν απο πάνω με κάμποση δύναμη; Γενικα στα μηχανικα βγαινουν ευκολα αλλα οχι εκει που πληκτρολογεις!Με τιποτα... Ναι και εμένα αυτό μου κάνει εντύπωση.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Σου συμβαινει με ολα τα πληκτρα η με μερικα(και καλα μηπως καποια ειναι χαλασμενα η χτυπηθηκαν η κατι τετοιο)
_Theo_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Σου συμβαινει με ολα τα πληκτρα η με μερικα(και καλα μηπως καποια ειναι χαλασμενα η χτυπηθηκαν η κατι τετοιο) Στην αρχή μου συνέβη με τα "S" και "D". Μετά ακολούθησαν τα "Χ" και "C". Τι να πώ...
_Theo_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Μάλλον δεν πίεζα αρκετά τα πλήκτρα ώστε να μπούν καλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα