Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, το PC κάνει restart σε άκυρες περιπτώσεις, και είμαι πεπεισμένος πως φταίει το τροφοδοτικό προτείνεται μου κανένα vfm. Το PC έχει FX-6300, GTX 460, 4 GB DDR3, Gigabyte 78LMT-S2. Budget γύρω στα 50 ευρώ.

Δημοσ.

Καλυτερα να τσεκαρεις κ τα υπολοιπα ξεκινωντας απο ραμ.

μητρικη αλλαξα προσφατα , ram τσεκαρα και δεν εχει προβληματα συμφωνα με το diagnostic tool των windows 10

Δημοσ.

Μας ενοχλεί που δεν έχει πιστοποίηση 80 plus?

εμένα ναι....δεν μου λέει κάτι το ότι απλά είναι coolermaster.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το παρατηρησα οτι δεν ειναι ειναι 80+..Και ναι μας ενοχλει εννοειται αλλα ανεβασε κ εσυ λιγο μπατζετ να παρεις κατι καλο!

Δημοσ.

Μπορώ να το ανεβάσω λίγο ναι, γύρω στα 60 αν και κοίταξα το σύστημα και καταναλώνει 460 watt οπότε ίσως και να μην χρειάζεται 600. Πείτε μου γνώμη σας.

Δημοσ.

Μπορώ να το ανεβάσω λίγο ναι, γύρω στα 60 αν και κοίταξα το σύστημα και καταναλώνει 460 watt οπότε ίσως και να μην χρειάζεται 600. Πείτε μου γνώμη σας.

Πόσα καταναλώνει;;;

Δημοσ.

Πόσα καταναλώνει;;;

το ειδα σε ενα site βαζοντας τι εχει ο υπολογιστης και μου υπολογισε τα watt , δεν ειμαι και κανενας ειδικος.

Έχω την εντύπωση ότι σε καλύπτει 530-550W. Η GTX460 στο site της Nvidia αναφέρει 160W. Δες αυτά, 80+ Bronze εφόσον το ρώτησες.

μου τα ειχαν ξαναπροτεινει αυτα οταν εφτιαχνα το καλο μου PC τοτε και εχουν καλες αξιολογησεις, μαλλον θα το προτιμησω το 530.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...