karabill93 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Καλησπερα παιδια, καινουρια 4Κ τηλεοραση και προσπαθω να δω το game of thrones. Περναω την ταινια σε USB την βρισκω παιζει κανονικα αλλα δεν διαβαζει καν το αρχειο των υποτιτλων. εκτος από srt δοκιμασα και με idx Καμια ιδεα; 1
adespotitheoriginal Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 άλλαξε την κωδικοποίηση του υπότιτλου, σωσε το αρχειο σε μορφή UtF8
karabill93 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 άλλαξε την κωδικοποίηση του υπότιτλου, σωσε το αρχειο σε μορφή UtF8 δυστηχως δεν εφτιαξε. το πρόβλημα μου είναι ότι η τηλεοραση δεν βλεπει τους υποτιτλους καθολου σαν αρχειο. δεν ξερω τι φταιει εχω βαλει στις ρυθμισεις γλωσσα ελληνικα. στον ιδιον φακελο ταινια και υπότιτλοι με το ιδιο ονομα +.srt υπαρχει περιπτωση να μην μπορω να δω με ελληνικους υποτιτλους ; μου φαινεται απιθανο εν ετη 2017 1
infin1tyGR Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δεν ξέρω αν είναι ακόμα έτσι στις καινούργιες LG αλλά δοκίμασε όσο παίζει το βίντεο να μπεις στις Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις αναπαραγωγής βίντεο (ή κάτι σχετικό) και να ενεργοποιήσεις από εκεί τους υπότιτλους). Επίσης βεβαιώσουν ότι το αρχείο είναι όντως .srt και όχι .srt.txt όπως μπερδεύονται μερικοί μιας και τα Windows δεν εμφανίζουν τις καταλήξεις γνωστών τύπων αρχείων. 1
shodan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Σε δυο μοντέλα 620V & 635V έπαιξαν αμέσως οι υπότιτλοι. Βεβαιώσου όπως λέει και ο φίλος από πάνω ότι έχεις την σωστή κατάληξη και το όνομα είναι ακριβώς το ίδιο, στην ανάγκη κάνε αντιγραφή και επικόλληση πχ το όνομα της ταινίας στο όνομα του υπότιτλου ώστε να είσαι σίγουρος. Επίσης, αν και δεν θυμάμαι αν το μενού είναι ακριβώς το ίδιο, πατώντας το ΟΚ από το χειριστήριο καθώς παίζει η ταινία θα εμφανιστούν τα κοντρόλς χειρισμού, πήγαινε δεξιά στις τρεις τελείες και μετά στην επιλογή SUB από εκεί (τουλάχιστον στα παραπάνω μοντέλα) υπάρχει πάνω αριστερά επιλογή για εμφάνιση/απόκρυψη των υποτίτλων και λειτουργίες μεγέθους, χρώματος, συγχρονισμού κλπ.
bsp Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Τελικα με τους υποτιτλους εβγαλες καμια ακρη? Και εγω εχω το ιδιο προβλημα...
shodan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Εσύ φίλε μου έχεις δοκιμάσει τα παραπάνω; Επίσης αυτό το μοντέλο πρέπει έχει και ένα κουμπάκι subtitle πάνω δεξιά στο χειριστήριο, αν το πατήσεις αυτό πάλι δεν εμφανίζειι υπότιτλους;
bsp Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δυστυχως ακομα δεν εχω βγαλει ακρη... Σε ελαχιστες ταινιες παιζουν υποτιτλοι, σε αλλες βγαζει "κινεζικα" γραμματα και στς περισσοτερες ταινιες δεν βγαζει καθολου υποτιτλους. Το κουμπι subtitle οταν το παταω μου γραφει οτι αυτη η λειτουργεια δεν ειναι διαθεσιμη.
bsp Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Το λαθος ηταν οτι ειχα πανω απο ενα υποτιτλους στο ιδιο φακελο, ειχαν μεν ιδια ονομασια, αλλα δεν μου τους επαιζε, αφησα μονο εναν και ολα καλα!
infin1tyGR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Πώς γίνεται να είχαν και οι 2 ίδιο όνομα με την ταινία, άρα και μεταξύ τους;
bsp Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Ειχα κανει εγω την μετονομασια π,χ η ταινια Il bisbetico domato 1980 ειχαν κατεβει απο bsplayer και 3-4 υποτιτλοι, τους ειχα μετανομασει με copy - paste οπως ειναι ακριβως η ταινια δηλ. Il bisbetico domato 1980.srt, και τους ειχα αφησει μεσα στο φακελο. Οταν αφησα μονο ενα υποτιτλο μεσα στο φακελο, μου επεξαν οι ταινιες κανονικα με υποτιτλο. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2017 από bsp
dfokas21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Φαντάζομαι εννοεί πως ένα αρχείο μπορεί να έχει ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο όνομα και κατάληξη με ένα άλλο. Βάζει το xxx(1).xxx ,xxx(2).xxx κλπ
shodan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Αυτό με τον bs player είναι ένα θέμα.. Επειδή τους κατεβάζει αυτόματα οι υπότιλοι έχουν διαφορετικό όνομα από την ταινία συνήθως και πολλοί απορούν γιατί δεν παίζουν οι ταινίες εκτός υπολογιστή. Επίσης έχω δει κατά καιρούς τηλεοράσεις αλλά και media player να μην συμπαθούν τα ονόματα σιδηροδρόμους οπότε K.I.S.S.
bsp Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Τους υποτιτλους τους ειχα, οπως ειχαν κατεβει απο τον bs player δεν ηταν ακριβως το ιδιο όνομα με την ταινια αλλα μου τους επαιζε κανονικα και ο αποκωδικοποιητης edision και η samsung tv. Και μου τους εμφανιζαν και ολους π.χ 5 ειχε μεσα ο φακελος, εμφανιζε και τους 5 στην επιλογη. H LG μου εκανε νερα...αλλα αφου λυθηκε το προβλημα. Αλλα πρεπει να κατσω και να σβησω ολους τους περισευουμενους υποτιτλους κατι αρκετα χρονοβορο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα