kokkinidisk Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Αποτέλεσμα ; το FBI κάνει πλάτες στους γυφτους στην Ημαθία ; Αποτέλεσμα είναι νεκρά παιδιά φίλε μου.Τρόλαρε όσο θέλεις,δεν ξέρω αν είσαι πατέρας η όχι,αλλα το ότι έκλεισαν 2 σαιτ εμένα δεν μου λεέι τίποτα,στα δικά μου μάτια τα 2 σαιτ που έκλεισαν είναι σαν να πήραν 2 κόκκους αμμο απο μια τεράστια παραλία και άφησαν όλους τους άλλους.Είπα με λίγα λόγια νωρίτερα πως δεν το κάνουν απο ενδιφέρον ούτε και την δουλειά τους όπως πρέπει αλλιώς θα είχαν κλείσει δεκάδες αν όχι χιλιάδες σαιτ.Το να ανιχνεύουν και να κλείνουν πειρατικά σαιτ,μχρι στιγμής φαίνεται να είναι πρωτεύον μιας και ειδήσεις του τύπου είναι πιο τακτικές.Τέλος πάντων δεν θα το συζητήσω μαζί σου δεν έχεις σκοπό να κάνεις σοβαρή συζήτηση και δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι με τρολάρισμα όσο αναφορά θέματα που αφορούν ανθρώπινες ζωές. 2
BabyRage Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Αποτέλεσμα είναι νεκρά παιδιά φίλε μου.Τρόλαρε όσο θέλεις,δεν ξέρω αν είσαι πατέρας η όχι,αλλα το ότι έκλεισαν 2 σαιτ εμένα δεν μου λεέι τίποτα,στα δικά μου μάτια τα 2 σαιτ που έκλεισαν είναι σαν να πήραν 2 κόκκους αμμο απο μια τεράστια παραλία και άφησαν όλους τους άλλους.Είπα με λίγα λόγια νωρίτερα πως δεν το κάνουν απο ενδιφέρον ούτε και την δουλειά τους όπως πρέπει αλλιώς θα είχαν κλείσει δεκάδες αν όχι χιλιάδες σαιτ.Το να ανιχνεύουν και να κλείνουν πειρατικά σαιτ,μχρι στιγμής φαίνεται να είναι πρωτεύον μιας και ειδήσεις του τύπου είναι πιο τακτικές.Τέλος πάντων δεν θα το συζητήσω μαζί σου δεν έχεις σκοπό να κάνεις σοβαρή συζήτηση και δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι με τρολάρισμα όσο αναφορά θέματα που αφορούν ανθρώπινες ζωές. Αντιλαμβάνεσαι ότι η είδηση έχει να κάνει με το FBI και άλλες τακτικές ομάδες χωρών; Δεν μιλάμε για το αστυνομικό τμήμα της Ημαθίας που τα έχει κάνει πλακάκια με τους γύφτους σου.
exarhis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Η αλήθια είναι ότι έχω αγοράσει προιοντα από το AlphaBay. Κάνναβη κοιρίος που δεν είναι παράνομη. Το λογισμικό τους ήταν χωρίς JS για να μη δέχονται hacking αλλά δεχόταν Cracking. Το μαύρο χρήμα μετατρέπετε σε bitcoin που όντως έχει την αξία του ηλεκρισμού. bit if for. Έτσι δεν μας χρωστάν τίποτα οι "εξωγήινοι" οπως λέγαν για το παγκόσμιο χρέος. (προσοχή στα bot)
~Palpatin~ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Εμένα πραγματικά αυτό που μου προκαλεί εντύπωση είναι ότι από τότε που το bitcoin ανέβηκε πολύ και άρχισε ο ντόρος με τραπεζίτες κτλπ (υπάρχουν videos και δελτία τύπου) άρχισαν βνα κλείνουν site που όλος τυχαίος οι πληρωμές γίνονται με alt coins, οι haker ζητάνε λύτρα σε bitcoins κτλπ κτλπ. Λέω εγώ τώρα.... Απλά τα alt coins υποσυνείδητα περνάνε ως κακό. Τόσα χρόνια υπάρχουν όλα αυτά τώρα τους έπιασε όλους και τα ξηλώνουν;
alxlightning Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 ευτυχως εκλεισε το αλφαμπει βασικα τιγκα σε κρατικοεπιτηρηση ηταν
LiquidTroll Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Ξεχνατε το γεγονος οτι παιζει μεγαλος ανξταγωνισμος μεταξύ των markets στο deep web , οποτε παιζει και ρουφιανια , γιατι ειναι πολλα τα λεφτά Αρη https://www.deepdotweb.com/2017/07/24/24-7-17-dark-web-cybercrime-roundup/
freegr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Ουσιαστικά επιβεβαιώνουν τα σενάρια ταινιών που έχουμε δει γύρω απο τον ιστό. Το σημαντικό ειναι ότι οι σέρβερ βρίσκονταν σε ευρωπαϊκό και αμερικανικό έδαφος και μάλιστα ο ιδρυτής μιας εκ των σελίδων αυτοκτόνησε μετα τη σύλληψη του. Έκαναν βέβαια χλιδάτη ζωή και αυτο δείχνει πόσο μαύρο χρήμα διακινείται παντού. 1
macboy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Πάλι καλά που πρόλαβα να πουλήσω κάτι drugs και χημικά που είχα. Τα λέμε πάλι από χειμώνα με νέα κολεξιόν
De@th L0rd Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 2017 και πεθαίνουν απο ναρκωτικά? Εδώ καπνίζουν ακόμη κι εσύ απορείς για τα ναρκωτικά;
Raf_uRecken Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Εγώ θα πρότεινα να κλείσουν και ότι υπάρχει στο deebweb γιατί ακόμη κ σελίδες χωρίς παράνομο περιοριζόμενο ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ. Λες και περιηγείσαι με dial up είναι. Ελπίζω να τρολλάρεις! Ειδάλλως καλυτερα παράτα το Deep Web!
randomcat Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Η αλήθια είναι ότι έχω αγοράσει προιοντα από το AlphaBay. Κάνναβη κοιρίος που δεν είναι παράνομη. Το λογισμικό τους ήταν χωρίς JS για να μη δέχονται hacking αλλά δεχόταν Cracking. Το μαύρο χρήμα μετατρέπετε σε bitcoin που όντως έχει την αξία του ηλεκρισμού. bit if for. 2
vangel161 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 εδώ ο άλλος που είναι και υπουργός Εθνικής Άμυνας το είχε σε post it πάνω στην οθόνη του PC και εσένα σου κάνει εντύπωση το excel;;; και που να το βάλει το post it ρε φίλος?
Highlander Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Φυσικά δεν το κάνουν απο ενδιαφέρον,αλλα για να έχουν τον έλεγχο άλλοι.Κλεινουν γενικά πολλά σάιτ όπως σάιτ πειρατείας κτλ.Σκοπος είναι να μην ελέγχει το χρήμα ο καταναλωτής αλλά ο πάροχος υπηρεσιών η ναρκωτικών ή οτιδήποτε άλλο πουλάει.Χεστηκαν για τα νεκρά παιδιά απο ναρκωτικά,οταν τα αγοράζουν στους δρόμους απο μπάτσους όμως δεν είδα να κλείνουν κάποιον μέσα.Βρωμοκοινωνία,ψεύτες,απατεώνες,φονιάδες. Στην περιοχή της Ημαθίας όπου ζω,ένα παιδί 23 χρόνων πέθανε απο ναρκωτικά πέρυσι,τα αγόραζε απο την Χαλκιδόνα Ημαθίας,απο Γυφτους Ρωμά η όπως θέλει ας τους πει κανένας,ξέρει και η κουτσή Μαρία πως εκεί πουλάνε και παράγουν κιόλας,η αστυνομία το ξέρει.ΚΑΙ;τίποτα στα α.....δια τους.Και αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα,πόσα ακόμα γίνονται. Καλά κάνουν και τα κλείνουν τα σάιτ αλλα να το εκαναν απο ενδιαφέρον καλά τα ήταν. Μα σκέφτηκα ακριβώς αυτά που γράφεις με το που διάβασα τον τίτλο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι στην εξουσία με @@ για να λύσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα. Όλοι κάπου βολεύονται, άλλοι τα παίρνουν, άλλοι αδιαφορούν. 1
mants118 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 και που να το βάλει το post it ρε φίλος? θα μπορούσε και πάνω στο keyboard!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα