koumos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Για να είμαστε δίκαιοι όλες οι εταιρίες έχουν περάσει σε πολλαπλές αυξήσεις από την αρχή του έτους. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, ελεύθερη αγορά είναι. Εχουμε πλάκα πάντως. Οταν οι εταιρίες κάνουν αυξήσεις είναι σαθρές και απατεώνες αλλά όταν ο πελάτης εντός συμβολαίου απαιτεί μονομερώς να γίνει διαμόρφωση τιμής προς τα κάτω επειδή τόσα χρόνια "πληρώνει" (λες και τα παίρνει χωρίς αντάλλαγμα) ή επειδή ο ανταγωνιστής του το δίνει στη μισή τιμή είναι δίκαιος και ορθός ναι; Προφανώς και έτσι δουλεύει η ελεύθερη αγορά και η long-standing πελατειακή σχέση. Και προφανώς η τρίτη μονομερής αλλαγή των όρων του συμβολαίου μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είναι κατακριτέα. Γιατί δεν το έκαναν με μία? Γιατί ήξεραν πολύ απλά ότι μία μεγάλη αλλαγή θα είχε και μεγάλες αντιδράσεις. Εγώ και να ήθελα να φύγω από την κοσμοτέ όμως τώρα (πράγμα που το θέλω παααρα πολύ πίστεψε με καθώς συνδυαστικά έχω και βλάβη στο σταθερό μου για πάνω από 4 εβδομάδες) δε μπορώ γιατί ο ανταγωνισμός σε αυτά που ζητάω είναι ακριβότερος!
AristidisZ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Συγνώμη αλλά τι έχεις ακριβώς από τον ΟΤΕ που δε μπορούν να στο δώσουν οι άλλοι σε καλύτερη τιμή ;;;
koumos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Συγνώμη αλλά τι έχεις ακριβώς από τον ΟΤΕ που δε μπορούν να στο δώσουν οι άλλοι σε καλύτερη τιμή ;;; 6.7 GB ίντερνετ και το Μobile L με 44 ευρώ/μήνα. Σταθερό 24άρι και κάτι παροχές σταθερής που δε χρησιμοποιώ 22 ευρώ/μηνα. Όσο και να έχω ψάξει για το κινητό καλύτερη προσφορά δεν έχω βρει!
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Υπάρχουν δύο κατηγορίες καταναλωτών Αυτοί που παίρνουν χαμπάρι ότι γίνονται αυξήσεις και προσπαθούν να αποκομίσουν όφελος από αυτό το γεγονός (συνήθως τα καταφέρνουν) και αυτοί που δε παίρνουν πρέφα τίποτα και την τρώνε κανονικά Προφανώς η δεύτερη κατηγορία αποτελεί τη συντριπτική πλειοψηφία, για αυτό κάνουν ότι τους κατέβει @ikaruga Ναι τόσα χρόνια πληρώνω χωρίς εισαγωγικά μια εταιρία και απαιτώ να μου συμπεριφέρεται καλύτερα από έναν υποψήφιο πελάτη, και όχι να καταφεύγω σε 150 τηλέφωνα και απειλές διακοπής για να πάρω κάτι που το προσφέρουν αφειδώς σε ένα νέο τους πελάτη Το θεωρείς τόσο παράλογο ; Οχι δεν είναι παράλογο και είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να αλλάξει σε όλες τις εταιρίες γιατί καμιά δεν προσφέρει ανανέωση πακέτου με τιμές νέου ή "πιστού" πελάτη. Δεν έκανα λόγο όμως γι αυτούς που έχει λήξει η σύμβαση τους. Λέω γι αυτούς που είναι ήδη σε δέσμευση μιας και αυτοί επηρεάζονται. Φυσικά και δεν λέω ότι οι εταιρίες είναι "καλές", απλά δείχνω ότι και εμείς ως καταναλωτές είμαστε στο σύνολο μας απίστευτα κακοί και κουτοπόνηροι. Οι εταιρίες έχουν προσαρμοστεί στα χαρακτηριστικά του Ελληνα καταναλωτή και γι αυτό γίνεται αυτό που γίνεται. Μας αρέσει δε μας αρέσει, μας τη σπάει δε μας τη σπάει αυτό είναι. Ούτε εμένα μου αρέσει να ασχολούμαι να κάνω διαδικασίες φορητότητας και ακύρωσης αλλά αφού είναι να πάρω ακόμα περισσότερα για τις υπηρεσίες που θέλω + επιπλέον δώρα δεν θα παραπονεθώ κιόλας.
AristidisZ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Φυσικά και δεν λέω ότι οι εταιρίες είναι "καλές", απλά δείχνω ότι και εμείς ως καταναλωτές είμαστε στο σύνολο μας απίστευτα κακοί και κουτοπόνηροι. Οι εταιρίες έχουν προσαρμοστεί στα χαρακτηριστικά του Ελληνα καταναλωτή και γι αυτό γίνεται αυτό που γίνεται. Μας αρέσει δε μας αρέσει, μας τη σπάει δε μας τη σπάει αυτό είναι. Ούτε εμένα μου αρέσει να ασχολούμαι να κάνω διαδικασίες φορητότητας και ακύρωσης αλλά αφού είναι να πάρω ακόμα περισσότερα για τις υπηρεσίες που θέλω + επιπλέον δώρα δεν θα παραπονεθώ κιόλας. Δε καταλαβαίνω που το πας Δηλαδή εγώ που αξίωσα πριν 3 μήνες από τη Cosmote να μην αυξηθεί το πάγιο μου επειδή αυτής της κάπνισε να μου αυξήσει αυθαίρετα να ανεβάσει το κόστος του, είμαι κουτοπόνηρος ;
jkoukos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ούτε εμένα μου αρέσει να ασχολούμαι να κάνω διαδικασίες φορητότητας και ακύρωσης αλλά αφού είναι να πάρω ακόμα περισσότερα για τις υπηρεσίες που θέλω + επιπλέον δώρα δεν θα παραπονεθώ κιόλας. Εν τω μεταξύ σύντομα αυτό θα καταργηθεί με τις αλλαγές που προβλέπονται να γίνουν στον κανονισμό φορητότητας. Μέχρι σήμερα οι πελάτες έχουν: α. Δικαίωμα ακύρωσης φορητότητας, έως το πολύ 3 εργάσιμες πριν την κατασκευή του βρόχου. β. Δικαίωμα υπαναχώρησης έως 14 ημερολογιακές μέρες από την υπογραφή της σύμβασης. Τώρα απλά με τον αλλαγή του κανονισμού, οι πελάτες θα έχουμε μόνο το (β) και το (α) θα γίνεται από τον νέο πάροχο εντός 1 εργάσιμης μέρας μετά το (β). Με αυτό ξεχνάμε τις αντιπροσφορές που είχαμε από τον παλιό πάροχο, που αρκετές φορές οι τιμές που έδιναν ήταν κάτω του κόστους. Προφανώς το ποσοστό αυτών είναι πλέον αρκετά μεγάλο κι έτσι ζήτησαν τροποποίηση του κανονισμού. Υποθέτω ότι μελλοντικά θα μειώσει και τις συνεχόμενες αυξήσεις που γίνονται από τους παρόχους για να καλύψουν μέρος του χαμένου κέρδους. Το μέλλον θα δείξει τι μέλλει γενέσθαι.
bakass Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Για να καταλαβω με τις ανωτερω αυξήσεις εχω τη δυνατοτητα να προσβαλω το συμβολαιο και να κανω διακοπη 2play(καθως θελω να παω στη vodafone)χωρίς να πληρωσω την ρητρα διακοπης 130ευρω περιπου)
jkoukos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Σωστά, αλλά εφόσον οι όποιες αλλαγές επηρεάζουν τις υπηρεσίας που λαμβάνεις. Πρέπει πρώτα να ενημερώσεις εγγράφως και με φωτοτυπία ταυτότητας τον πάροχο ότι δεν συμφωνείς και μετά προχωράς είτε σε διακοπή της σύνδεσης είτε σε φορητότητα σε άλλον πάροχο. Προθεσμία έχεις μέχρι 1 μήνα από την επίσημη ενημέρωση στον μηνιαίο λογαριασμό σου.
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δε καταλαβαίνω που το πας Δηλαδή εγώ που αξίωσα πριν 3 μήνες από τη Cosmote να μην αυξηθεί το πάγιο μου επειδή αυτής της κάπνισε να μου αυξήσει αυθαίρετα να ανεβάσει το κόστος του, είμαι κουτοπόνηρος ; Γιατί το παίρνεις προσωπικά; Για το σύνολο μίλησα, όχι ξεχωριστά για τον καθένα. Για κάθε εσένα και εμένα έχει 10 άλλους που την έχουν δει αλλιώς. Σε αυτήν την περίπτωση η εταιρία σε αποδεσμεύει αν θες χωρίς κάποιο κόστος και χωρίς να επιστρέψεις τις εκπτώσεις που πήρες (πλην κόστος εξοπλισμού και συσκευών) εκτός και αν η αύξηση είναι φόρος (όπως το 5% της σταθερής και 10% της τηλεόρασης). Υπάρχει όμως και πολύς κόσμος που το έχει κάνει "επάγγελμα" και κάθε 6-7-8-12 μήνες κάνει τα δικά του και το παίζει και θιγμένος κιόλας. 1
driverpit Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ενώ η εταιρείες είναι σωστές απέναντι στους πελάτες τούς παρέχουν αυτά που υπόσχονται στο ακέραιο δεν νομίζω είναι μέχρι να υπογράψεις μετά μην τον είδατε σου λένε πάρε αυτό και αν σου αρέσει. Είμαι πελάτης σε μια εταιρεία σταθερής τηλεφωνίας 5 χρόνια πληρώνω τούς λογαριασμούς στο ακέραιο και στην ώρα τους τα πρώτα 3 χρόνια δεν αντιμετώπισα πρόβλημα στην γραμμή μου τα δυο τελευταία χρόνια το ίντερνετ έχει πέσει από τα 11Mbs στα 8Mbs και με συνεχής αποσυνδέσεις άκρη δεν έβγαλα με το υποτιθέμενο τεχνικό τίμημα της εταιρείας παραμένει η σύνδεση μου σε αυτήν την κατάσταση. Εμένα ποιος με προστατεύει σαν καταναλωτή κανένας. Αθάνατο ελλαδιστάν το μεγαλείο σου. 1
AristidisZ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Γιατί το παίρνεις προσωπικά; Για το σύνολο μίλησα, όχι ξεχωριστά για τον καθένα. Για κάθε εσένα και εμένα έχει 10 άλλους που την έχουν δει αλλιώς. Σε αυτήν την περίπτωση η εταιρία σε αποδεσμεύει αν θες χωρίς κάποιο κόστος και χωρίς να επιστρέψεις τις εκπτώσεις που πήρες (πλην κόστος εξοπλισμού και συσκευών) εκτός και αν η αύξηση είναι φόρος (όπως το 5% της σταθερής και 10% της τηλεόρασης). Υπάρχει όμως και πολύς κόσμος που το έχει κάνει "επάγγελμα" και κάθε 6-7-8-12 μήνες κάνει τα δικά του και το παίζει και θιγμένος κιόλας. Δεν το πήρα προσωπικά, αλοίμονο Κάθε 6 μήνες τι μπορεί να κάνει τι κάποιος που έχει 2 χρόνια συμβόλαιο ; Από την άλλη, όπως είπα, δεν είναι δυνατόν εν έτει 2017 να αυξάνεται 40% το κόστος του mb και να πληρώνουμε 35 € πάγιο με μισό GB, και από την άλλη να μου διαφημίζει η κοσμοτέ ότι με 8,5 ευρώ έχω το 90% του παραπάνω προγράμματος με κάρτα Δηλαδή τι ακριβώς κίνητρο μου δίνει για να με έχει να πληρώνω κάθε μήνα ένα πάγιο Επειδή δε μπαίνω στη διαδικασία φορητότητας, κάθε φορά που τελείωνει συμβόλαιο ή / και γίνονται αυξήσεις, παίρνω και ζητάω να μου το κάνουν κάρτα Με αυτά και με τα άλλα κάτι μου δίνουν, κάτι που χρησιμοποιώ την πιστωτική της Eurobank με επιστροφή στους λογαριασμούς της Cosmote, ανανεώνω το συμβόλαιο Τώρα νομίζω ήρθε η ώρα τους... 1
stelios_2809 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Να σας πω τι έκανα τελικά. Αποφάσισα να ασχοληθώ μόνο με το σταθερό και ΟΤΕ TV. Έτσι αφου δεν μου έκαναν καλύτερη τιμή από το πακέτο και των 2 στα 60 το μήνα , έκανα αίτηση στην Voda.Ξεκινήσαμε λοιπόν τις αντιπροτάσεις και δέχθηκα στο 22+22 το μήνα για σταθερό και TV με 2 πάγια δώρο 1 Cosmocarta -20% στο πάγιο 2 τηλεφώνων κινητής του οικογενειακού πακέτου Μια χαρά λέω , προχωράμε.Ξεκινάμε λοιπόν την διαδικασία ως που μια μέρα ένας υπάλληλος μου λέει κύριε η προσφορά που σας έδωσε ο συνάδελφος δεν ισχύει. Τους λέω παιδιά , τα έχω σημειώσει όλα , ακούστε και το ηχογραφημένο και ας το κλέισουμε. Με παίρνουν μετά από λίγο λέει έχουμε μια αντιπρόταση . 22+22 το μήνα για σταθερό και TV 1 πάγιο ΟΤΕ δώρο 1 Cosmocarta -20% στο πάγιο 2 τηλεφώνων κινητής του οικογενειακού πακέτου Λέω οκ , συμφωνούμε μέσα σε μια μέρα γίνονται τα συμβόλαια (αλήθεια έχουν έναν νέο τρόπο μέσω τηλ που διευκολύνει). Μου λένε θα τα παραλάβεις όλα με δέμα ACS όπως και τον νέο εξοπλισμό. Αναμένω λοιπόν τον δωρεάν νέο εξοπλισμό με τις δωροεπιταγές και την Cosmocarta (έλειπα με επαγγ ταξίδι στο ενδιάμεσο)Τα παραλαμβάνω , μόνο το router βρίσκω. Αρχίζω τα τηλέφωνα , λένε ότι αυτά θα τα παραλάβω με την ενεργοποίσηση (είχε γίνει ήδη μια εβδομάδα) Προχθές πήρα τον λογαριασμό και έχει χρέωση σύνδεσης 25+ΦΠΑ και τέλος διακοπής σταθερού 80-85+ΦΠΑ.Φυσικά και δεν μου είχαν πει τίποτα τέτοιο στο τηλέφωνο. Δεν έχω καμία όρεξη να σπάσω το στομάχι μου αλλά εκτός ότι σου λένε ότι να ναι τώρα πρέπει να τσακωθώ μαζί τους. υγ. να σημειώσω την απόλυτη ξεφτίλα υποστήριξης του μια ζωή πελάτες ΟΤΕ και Cosmote , μέρες μετά στο σαιτ έβγαλάν προσφορά το ΟΤΕ TV με 20 ευρώ το φουλ πακ χωρίς να είσαι συνδρομητής. Εμένα στο τηλ μου έλεγαν ότι αν αφήσεις το τηλ στην Voda και ανανεώσεις μόνο το ΟΤΕ TV αυτόματα πάει 35 καθώς δεν είσαι συνδρομητής μας...
bezan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Εγω πηρα να διακοψω σημερα το τηλεφωνο μου Cosmote και μου ζητησαν για 2 νουμερα 240 ευρω συνολο για την διακοπη κτλ. ειναι απαλευτοι, εμ στον καρφωνουν, εμ δεν σε αφηνουν να φυγεις κιολας επιτηδες, καλα ηταν στην wind τοσα χρονια, τι ηθελα να αλλαξω και εγω....................
bill2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ που είχα σταθερό οτε 2 χρόνια στο χρόνο με καλούνε για αλλαγή μου δίναν το 30m με 250 σταθερά +30 κινητά στα 25 ευρώ το δέχομαι αλλάζω σε 30 και απο τότε ο λογαριασμός αντί για 25 όλο ερχόταν με αυξημένο πάγιο χωρίς κλήσεις εκτός παγίου να τονίσω ότι όλη μέρα λείπω στη δουλειά μόνο σκ δουλεύω το σταθερό αφού δεν το άλλαζαν έκανα φορητότητα στη vodafone δεν αξίζει να χαλιόμαστε για αυτούς έχουμε και ποίο σημαντικά θέματα. όταν με καλέσαν απο το τμήμα προσφορών τα ίδια δώρα με εσάς μου έδιναν
Panagiotis!! Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 αυτο που χρειαζετε ειναι πολλα πραγματα εδω 1 ιαν 2019 και περιμενω πανω απο 1 μηνα για να μου μεταφερουν την γραμμη μου απο την πολη Α που εμενα στην πολη Β που πλεον μενω και αυτο το κανει η Cosmote που πιστευαμε ολοι οτι ηταν πιο σοβαρη εταιρια (εδω εγω γελαω) αυστηροι κανονες χρειαζονται απο την πολιτεια και δυνατα προστιμα στους τραγικους παροχους της ελλαδας μας οπως ετσι απλα μπορεις να κανεις αιτηση συνδεσης τοσο απλα να μπορεις να φυγεις οταν δεν σου πρσφερουν σωστες υπηρεσιες αν δεν μπορουν να κανουν μια μεταφορα σε 1 μηνα ( και ποιος ξερει ποσο ακομη θα περιμενω )να το κλεισουν το τσαρδι τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα