Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , 

Είμαι συνδρομητής στην Cosmote με τον ίδιο αριθμό από όταν θυμάμαι να έχω τηλέφωνο.

Τα τελευταία χρόνια έχω σταθερό και OTE TV στο όνομα μου. Δικός μου άνθρωπος δουλεύει στην Vodafone και μου προτείνει να πάω εκεί με πιο ανταγωνιστικές τιμές (στα ίδια πακέτα που είμαι)

Υπάρχουν 2 περιπτώσεις

(1) το σταθερο/ιντερνετ & Ote TV που είναι μαζί
το σταθερό έχει δέσμευση και το Ote TV έχει λήξει και είναι ανοιχτό σαν υπηρεσία μόνο.

(2) τα κινητά της οικογένειας , 4 στον αριθμό που όλα λήγουν τον 02/2018

για όλα αυτά δεν έχω πάρει συσκευές κλπ παρά μόνο εκπτώσεις επί του παγίου.

Δεν θα αναφερθώ στο πόσο καλοπληρωτής μπορεί να ήμουν όλα αυτά τα χρόνια και τι λογαριασμούς έχω πληρώσει (ακόμα και σε περιπτώσεις αδιαλλαξίας τους που πριν 2 χρόνια χρέωσαν 1500-1600 ευρώ σε χρήση ίντερνετ στο εξωτερικό) καθώς δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Γνωρίζει κανείς τι ποινή μπορεί να μου δώσουν και τι πρόβλημα μπορεί να έχω μαζί τους ?

Για τα κινητά το κόστος παγίων είναι πολύ χαμηλότερο και επιπλέον έχω σημαντικές επιδοτήσεις που η cosmote δεν μου είχε κάνει ποτέ. 

Ευχαριστώ !

Δημοσ.

Θα χρειαστεί να πληρώσεις ρήτρα διακοπής. Θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους για να σου πουν το ακριβές ποσό.Σίγουρα θα είναι πάνω από 100 ευρώ.

Δημοσ.

προχωρησε η cosmote σε αυξησης σημερα, αλλαχτηκαν οι οροι του συμβολαιου και ολοι οι συνδρομητες μπορουν να παρουν τηλεφωνο και να καταγγειλουν την συμβαση και ετσι μπορεις να γλυτωσεις το προστιμο για τα κινητα.. ψαξτο λιγο

• Moderators
Δημοσ.

προχωρησε η cosmote σε αυξησης σημερα, αλλαχτηκαν οι οροι του συμβολαιου και ολοι οι συνδρομητες μπορουν να παρουν τηλεφωνο και να καταγγειλουν την συμβαση και ετσι μπορεις να γλυτωσεις το προστιμο για τα κινητα.. ψαξτο λιγο

λινκ;

Δημοσ.

3η αύξηση φέτος της Cosmote μονομερώς??? Εντάξει τραγικοί. Για να τους κάνουμε λίγο βούκινο να δούμε πως θα το πάρει ο κόσμος...γιατί ως τώρα οι αυξήσεις περνάνε στα μουλωχτά μέσω ενός καλά κρυμμένου pdf στο σάιτ τους...

• Like 1
Δημοσ.

Πάντα έρχεται σχετική ενημέρωση στον μηνιαίο λογαριασμό. Είναι υποχρέωση εκ του κανονισμού, άσχετα αν πολλοί από εμάς δεν τοον κοιτάμε.

Δημοσ.

Ο λογαριασμος double play σταθερης ηρθε 68 ευρω .... Εχει και το νεο χαρατσι αλλα μπορουμε να φυγουμε βαση και της αυξησης στις μοναδες ;

Δημοσ.

H ανακοίνωση αφορά συνδέσεις κινητής.

Για συνδέσεις σταθερής (άρα και DP) πρέπει να υπάρχει σχετική ανακοίνωση για αύξηση χρεώσεων.

Δημοσ.

Έχει βγει ανακοίνωση και για τη σταθερή...

Προσωπικά τη χρησιμοποίησα μάλλον εποικοδομητικά

Τώρα σειρά έχει το κινητό (μετά από 3 μήνες, σε δουλειά να βρισκόμαστε...) 

anakoinoshgiaaykaif2m.pdf

Δημοσ.

3η αύξηση φέτος της Cosmote μονομερώς??? Εντάξει τραγικοί. Για να τους κάνουμε λίγο βούκινο να δούμε πως θα το πάρει ο κόσμος...γιατί ως τώρα οι αυξήσεις περνάνε στα μουλωχτά μέσω ενός καλά κρυμμένου pdf στο σάιτ τους...

Για να είμαστε δίκαιοι όλες οι εταιρίες έχουν περάσει σε πολλαπλές αυξήσεις από την αρχή του έτους. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, ελεύθερη αγορά είναι. Εχουμε πλάκα πάντως. Οταν οι εταιρίες κάνουν αυξήσεις είναι σαθρές και απατεώνες αλλά όταν ο πελάτης εντός συμβολαίου απαιτεί μονομερώς να γίνει διαμόρφωση τιμής προς τα κάτω επειδή τόσα χρόνια "πληρώνει" (λες και τα παίρνει χωρίς αντάλλαγμα) ή επειδή ο ανταγωνιστής του το δίνει στη μισή τιμή είναι δίκαιος και ορθός ναι; 

Δημοσ.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες καταναλωτών

Αυτοί που παίρνουν χαμπάρι ότι γίνονται αυξήσεις και προσπαθούν να αποκομίσουν όφελος από αυτό το γεγονός (συνήθως τα καταφέρνουν) και αυτοί που δε παίρνουν πρέφα τίποτα και την τρώνε κανονικά

Προφανώς η δεύτερη κατηγορία αποτελεί τη συντριπτική πλειοψηφία, για αυτό κάνουν ότι τους κατέβει

@ikaruga

Ναι τόσα χρόνια πληρώνω χωρίς εισαγωγικά μια εταιρία και απαιτώ να μου συμπεριφέρεται καλύτερα από έναν υποψήφιο πελάτη, και όχι να καταφεύγω σε 150 τηλέφωνα και απειλές διακοπής για να πάρω κάτι που το προσφέρουν αφειδώς σε ένα νέο τους πελάτη

Το θεωρείς τόσο παράλογο ; 

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.

αλλά όταν ο πελάτης εντός συμβολαίου απαιτεί μονομερώς να γίνει διαμόρφωση τιμής προς τα κάτω επειδή τόσα χρόνια "πληρώνει" (λες και τα παίρνει χωρίς αντάλλαγμα) ή επειδή ο ανταγωνιστής του το δίνει στη μισή τιμή είναι δίκαιος και ορθός ναι;

Αυτό που θα θέλαμε κυρίως είναι οι υφιστάμενοι πελάτες να ανανεώνουν συμβόλαιο (δλδ αφού περάσει το 12/18/24μηνο) στις τιμές που "απολαμβάνουν" οι νέες πελάτες χωρίς να χρειάζεται να κάνουν φορητότητα σε άλλο πάροχο για "απειλή"...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...