Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Εδω και καιρο θελω να παρω ενα κινητο αλλα δεν εχω καταληξει καπου.

οθόνη  5 - 5.5, με καλη αναλυση, καμερα δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα αλλα μην ειναι και για τα μπαζα, επισης να τρεχει καλα τις εφαρμογες και τα παιχνιδια καθως το θελω κυριως για αυτο.

Ειμαι αναμεσα σε lg g6, huawei p10, xiaomi note 4x (απο εξωτερικο χωρις την b20). Αν εχει καποιος καποια προταση αναμεσα σε αυτα η καποια αλλο αξιολογο κινητο τι θα μου προτεινατε? Γενικα το κινητο θελω να ειναι vfm και οχι να πληρωσω απλα γιατι ειναι μαρκα.

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας,

Εδω και καιρο θελω να παρω ενα κινητο αλλα δεν εχω καταληξει καπου.

οθόνη 5 - 5.5, με καλη αναλυση, καμερα δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα αλλα μην ειναι και για τα μπαζα, επισης να τρεχει καλα τις εφαρμογες και τα παιχνιδια καθως το θελω κυριως για αυτο.

Ειμαι αναμεσα σε lg g6, huawei p10, xiaomi note 4x (απο εξωτερικο χωρις την b20). Αν εχει καποιος καποια προταση αναμεσα σε αυτα η καποια αλλο αξιολογο κινητο τι θα μου προτεινατε? Γενικα το κινητο θελω να ειναι vfm και οχι να πληρωσω απλα γιατι ειναι μαρκα.

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-oneplus-5 χτύπα το έχει και προσφορά 2 καταστήματα με κουπόνι.

Αλλιώς πας στα 408€ εδώ http://www.geekbuying.com/item/OnePlus-5-5-5-Inch-6GB-64GB-Smartphone---Slate-Gray-379084.html?source=ShareAsale

Δημοσ.

φιλε σαρουμαν δεν εψαχνα κινητο αλλα η προσφορα μου εβαλε σκεψεις! αν το πιασει τελωνειο λογικα θα βγει πανω απο 499 που εχει απο ευρωπη ε? τι μας κανεις μεσημεριατικα!

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Το γνωρίζω το plus. Το θέμα είναι με 35 ευρώ + παίρνεις το s8, όποτε γιατί να πάω στο one plus? Με αγορά από έξω ναι, αλλά έρχονται μέσω Κίνας όποτε η πιθανότητα για τελωνείο τώρα πια είναι μεγάλη, δεν αξίζει να το ρισκάρω γιατί θα μου βγει πολύ πιο ακριβά. Επίσης έχω ακούσει για κάποια προβλήματα που έχει παρουσιάσει στην καταγραφή ήχου και στην οθόνη, δεν ξέρω κατά ποσό έχουν λυθεί.

Δημοσ.

φιλε σαρουμαν δεν εψαχνα κινητο αλλα η προσφορα μου εβαλε σκεψεις! αν το πιασει τελωνειο λογικα θα βγει πανω απο 499 που εχει απο ευρωπη ε? τι μας κανεις μεσημεριατικα!

Χαχα...

Δεν ξέρω αν κάποιο από αυτά κάνει τριγωνική... μπορεί κάποιος να σου πει αν ξέρει.

Ευχαριστώ. Το γνωρίζω το plus. Το θέμα είναι με 35 ευρώ + παίρνεις το s8, όποτε γιατί να πάω στο one plus? Με αγορά από έξω ναι, αλλά έρχονται μέσω Κίνας όποτε η πιθανότητα για τελωνείο τώρα πια είναι μεγάλη, δεν αξίζει να το ρισκάρω γιατί θα μου βγει πολύ πιο ακριβά. Επίσης έχω ακούσει για κάποια προβλήματα που έχει παρουσιάσει στην καταγραφή ήχου και στην οθόνη, δεν ξέρω κατά ποσό έχουν λυθεί.

Ναι εντάξει αλλά όπως είπα δες το λίγο με την τριγωνική αν παίζει ...

Για τα άλλα δεν έχω ακούσει κάτι ακόμα ,όπως είπες μόνο φήμες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με 400€ απλά δεν παίρνεις κινητό από κινεζομάγαζα και κοιτάς μόνο από Ελλάδα ή τέλος πάντων να έχεις εγγύηση Ελλάδα από επίσημη αντιπροσωπεία. Είναι πολλά τα χρήματα για να μην έχεις εγγύηση και να μην ξέρεις αν και πόσο θα πληρώσεις τελωνείο. Για εμένα νομίζω σε αυτά τα χρήματα κοιτάς το p10 και αν θες μεγαλύτερη οθόνη κοιτάς το g6 ή από αγγελία το mate 9.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...