Melissa_virus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα.Έψαξα στο φορουμ αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Λοιπόν θέλω ένα πρόγραμμα για android tablet και κινητό που να κόβει οτιδήποτε πονειρό, τσόντες κλπ από το google και από παντού. ευχαριστώ.
saruman123 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Kids Zone Parental Control Parental Control Light(THE 7-DAY FREE TRIAL) Και σου έχω και για app το AppLock 1
Melissa_virus Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Καλή φάση. Βέβαια το θέλει το 50αρι του. Πολλά λεφτά. Ή λαλακια είναι ότι έβαλα το trial 7ημερων να το δοκίμασω και ή βλακεία δεν προχωρούσε στο trial. Τράβαγε τον λογαριασμό paypal. Και επειδή έχω λεφτά μέσα για να πληρωσω κάτι άλλο, νευρίασα και την εβγαλα. Ήθελα να την δοκίμασω κατά πόσο δουλεύει σωστά. Δεν είναι για μένα για μία συνάδελφο είναι να της το έδειχνα και άμα ηθελε να το πλήρωνε. Αν ξέρεις, λογικά ή μία αγορά περιλαμβάνει μία αδεια ε? Αυτή θέλει να το βάλει στο ταμπλετ της κόρης της και επειδή της είχε φάει τα συκώτια να την πάρει και κινητό, το θέλει και για το κινητό... ευχαριστώ πολυ
saruman123 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ας πας στις παρόμοιες επιλογές. Εκεί μπορεί κάτι να βρεις ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα