Προς το περιεχόμενο

Αγορά ηχείων για A/V Receiver

Dark-o-phobia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σας,

καταρχήν θα ήθελα την επιείκεια σας γιατί δεν είμαι και πολύ σχετικός με το θέμα.

Έχω τον Denon 1612 https://usa.denon.com/us/product/hometheater/receivers/avr1612

και θέλω να του βάλω κάποια ηχεία επάνω, κυρίως για ταινίες τα θέλω, αλλά βλέπω ότι οι επιλογές σε καθαρά ηχεία για home cinema είναι σε εξωφρενικά -για μένα- κόστη. Θα μπορούσα να πάρω κάποια ηχεία που είναι για pc πχ http://www.kotsovolos.gr/site/computing/peripherals/speakers/094484-logitech-surround-z506-black?cmicc=skroutz και να τα βάλω επάνω σε αυτό το μηχάνημα; Ή έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο σε 5.1 μέχρι 100€;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού έχεις έναν τίμιο ενισχυτή εγώ θα σου πρότεινα 3 πράγματα.

1. Χτύσε σιγά σιγά το σύστημα σου (αρχισε με τα 2 μπροστινά)

2. Καθυστέρησε την αγορά των ηχείων μέχρι να μαζέψεις ένα μεγαλύτερο ποσό (250?) 

3. Ψάξε στις αγγελίες μας, θα βρείς σετάκια πολύ οικονομικά.

Τα ηχεία που είναι για PC δεν κάνουν. Μη ξοδεύσεις άσκοπα 100 ευρώ. To sub δεν θα δουλέψει, και τόσα λεφτά για πλαστικά μικρά δοριφοράκια δεν.

Το φοβόμουν αυτό.

Να σε ρωτήσω βρήκα κάποια ηχεία στις αγγελίες και αναφέρεται ότι είναι 3ohm έχουμε κάποιο θέμα πάνω σε αυτό. ΓΙατί είδα το manual του denon και λέει για 8 και 6 ohm.

edit: προφανώς ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

3ohm? Απο καποιο σετακι ειναι?

Καλυτερα να μην πας σε τοσο χαμηλη αντισταση θα ταλαιπωρεις τσαμπα τον ενισχυτη σου που δεν ειναι για τοσο χαμηλα φορτεια. Ψαξε για 6 ή 8.

SAMSUNG HT-TZ222

Από αυτό και μετά από λίγο ψάξιμο και εγώ τα φοβάμαι λίγο μην παω για φθηνά ηχεία και καταστρέψω τον ενισχυτή.

Έχει και κάποια άλλα roister στα 800w 8ohm είναι και σε καλή τιμή οπότε μάλλον σε αυτά θα καταλήξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...