SeXBOX Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν παίζει ρολο αλλα εγώ εδώ έχω επιλέξει αυτές της ρυθμίσεις hmmm δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι είμαι πολύ επιφυλακτικός... Μίλησα με τεχνικό τμήμα και μου είπαν ότι είμαι συνδεμένος με το Α/Κ το οποίο είναι 760 μέτρα μακριά από την οικία μας(+ότι δεν υπάρχει καμπίνα στην γειτονιά μου) και είπαν ότι μόνο τα με τα 700 μέτρα απόσταση χάνεις τουλάχιστον -4 mbp/s. Όταν τους ζήτησα να με αλλάξουν σε άλλη port μου είπαν ότι στην γειτονιά μου ο μέσος όρος είναι 21 mbp/s και το ότι είμαι στα 25 εγώ είναι αξιοθαύμαστο οπότε μου πρότειναν να μην ρισκάρω με αλλαγή. Edit: Τελικά δοκίμασα τις ρυθμίσεις σου και συγχρόνιζε max στα 20 και δεν λειτουργούσε το VoIP σταθερό. Έκανα factory reset και ξανά συγχρόνισε στα 25. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2017 από SeXBOX
Μακιαβέλλι Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Στα 800 ειμαι περιπου κι εγω σε ακ. Δεν θα παει πάνω απο 2,5 με οποιαδήποτε ρύθμιση. Περιμενεις καμπίνα για παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα