ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Kαλημερα..ξερω οτι ειναι ασχετη λιγο η ερωτηση αλλα δεν ξερω που να ρωτησω. Θα ηθελα να παρω εναν ενισχυτη 7.1 για να αλλαξω τον παλιο 5.1 που εχω ( Panasonic SA-HE40). Θελω να κρατησω τα παλια ηχεια μου ( Yamaha NS-P110 5.1 ) και να παρω 2 καινουργια..το θεμα ειναι ομως οι εξοδοι απο τα παλια δεν καταληγουν σε μικρο jack αλλα σε μικρα γυμνα καλωδια +/-. Προτεινετε καποιον ενισχυτη που να εχει αναλογες εισοδους γιατι δεν εχω ιδεα απο ηλεκτρονικα για να τα μετατρεψω. Τον ενισχυτη τον χρησιμοποιω για να βλεπω ταινιες απο τον υπολογιστη οπου ειναι συνδεμενος με οπτικη ινα στην καρτα ηχου,οπως και στο ps4... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazama88 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Σε γυμνά καλώδια πρέπει να καταλήγουν τα ηχεία μην αγχώνεσαι. Όλοι οι πολυκάναλοι ενισχυτές τέτοιες εξόδους έχουν. Μέχρι πόσα χρήματα θες να διαθέσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Σε γυμνά καλώδια πρέπει να καταλήγουν τα ηχεία μην αγχώνεσαι. Όλοι οι πολυκάναλοι ενισχυτές τέτοιες εξόδους έχουν. Μέχρι πόσα χρήματα θες να διαθέσεις? μεχρι 500..ταβανι..αλλα φυσικα και φτηνοτερα ειναι καλυτερα..εχω και παρα πολυ καρτα ηχου..την πιο ακριβη της soundblaster..την Ζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazama88 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Ωραία οπότε πήγαινε για denon 1300w και σου μενει και ενα 100+ για τα 2 ηχεία που θες. Που μπορείς να τα βάλεις και ταβάνι για atmos! https://www.amazon.de/Denon-AVRX1300WBKE2-7-2-Kanal-AV-Receiver-Bluetooth/dp/B01GQ85GW6/ref=sr_1_1?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1500892491&sr=1-1&keywords=denon Επίσης η κάρτα ήχου σε αυτό το setup αλλά και στο προηγούμενο σου δεν παίζει κανένα ρόλο στην ποιότητα. Αφού στέλνεις ψηφιακό σήμα όλη την επεξεργασία την κάνουν οι ενισχυτές. Με τον καινουργιο ενισχυτή θα έχεις 1 hdmi απο την GPU και άλλο ένα από το PS4 να πηγαίνουν στον ενισχυτή και 1 από τον ενισχυτή στην TV/monitor. 3 καλώδια όλα και όλα για εικόνα και ήχο. Τέλος ετοιμάσου για μεγάλα έξοδα αν σου μπει το μικρόβιο. Προτείνω για τα 2 extra ηχεία που θες να πάρεις 2 καλύτερα front και τα yamaha να τα μετακομίσεις σαν surround. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakos84 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ωραία οπότε πήγαινε για denon 1300w και σου μενει και ενα 100+ για τα 2 ηχεία που θες. Που μπορείς να τα βάλεις και ταβάνι για atmos! https://www.amazon.de/Denon-AVRX1300WBKE2-7-2-Kanal-AV-Receiver-Bluetooth/dp/B01GQ85GW6/ref=sr_1_1?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1500892491&sr=1-1&keywords=denon Επίσης η κάρτα ήχου σε αυτό το setup αλλά και στο προηγούμενο σου δεν παίζει κανένα ρόλο στην ποιότητα. Αφού στέλνεις ψηφιακό σήμα όλη την επεξεργασία την κάνουν οι ενισχυτές. Με τον καινουργιο ενισχυτή θα έχεις 1 hdmi απο την GPU και άλλο ένα από το PS4 να πηγαίνουν στον ενισχυτή και 1 από τον ενισχυτή στην TV/monitor. 3 καλώδια όλα και όλα για εικόνα και ήχο. Τέλος ετοιμάσου για μεγάλα έξοδα αν σου μπει το μικρόβιο. Προτείνω για τα 2 extra ηχεία που θες να πάρεις 2 καλύτερα front και τα yamaha να τα μετακομίσεις σαν surround. Να κάνω και εγώ μια χάζι ερώτηση εγώ που έχω ένα παλιό Home Cinema 5.1 1000w θα αξίζει να τα βάλω σε auto ηχεία είναι από το 2009 και ων όχι τι προτείνεις eux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα