Deathy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Πας μερικες φορες μεσα στο χρονο αλλα δεν εχει σχεση με συμβατικα, ουτε σημειώσεις από κομματα εχει ουτε SOS κτλπ πρεπει να διαβαζεις μονος σου, μερικα βιβλια του ΕΑΠ είναι για πεταμα και πρεπει ειτε να αγορασεις ειτε να κατεβασεις από το ιντερνετ βιβλια, εάν θελεις να παρακολουθείς παραδοσεις υπαρχουν απειρες βιντεοδιαλεξεις πανεπιστημιων που υπαρχουν 10 ατομα από τα 100 και οι 5 είναι μεσα στο facebook όμως ο καθηγητης παραδιδει κανονικα. 1
logokrimenos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ρε λογοκριμενε εχεις επιστημονικες δημοσιεύσεις και δεν εχεις μαστερ? Σε κανα γαιδουροχωρι σπουδασες? Που βασιζεις ότι δεν εχουν αξια τα πτυχια του ΕΑΠ? Ρε Έλληνα, αν διάβαζες τι έχω γράψει θα έβλεπες ότι έχω ήδη master, επειδή έχω ακόμα όρεξη για διάβασμα (παροτι δουλευω 6ημερα) είπα μήπως έκανα ακόμα ένα από το ΕΑΠ. Ούτε παπάτζα για τις δημοσιεύσεις και τα συνέδρια που έχω πάει θέλω να πουλήσω. Ρώτησα κάτι στην αρχή για τα χρήματα, βγήκε η άκρη μου, απλά επειδή σε κάποιους δεν αρέσει η άποψή μου για την βαρύτητα του συγκεκριμένου ιδρύματος έχει αρχίσει να ξεφεύγει η μπαλίτσα.
_Theo_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Πας μερικες φορες μεσα στο χρονο αλλα δεν εχει σχεση με συμβατικα, ουτε σημειώσεις από κομματα εχει ουτε SOS κτλπ πρεπει να διαβαζεις μονος σου, μερικα βιβλια του ΕΑΠ είναι για πεταμα και πρεπει ειτε να αγορασεις ειτε να κατεβασεις από το ιντερνετ βιβλια, εάν θελεις να παρακολουθείς παραδοσεις υπαρχουν απειρες βιντεοδιαλεξεις πανεπιστημιων που υπαρχουν 10 ατομα από τα 100 και οι 5 είναι μεσα στο facebook όμως ο καθηγητης παραδιδει κανονικα. Το ΕΑΠ όμως σου παρέχει τις απαραίτητες σημειώσεις και σου αναφέρει την ύλη; Η σου λέει διάβασε αυτό το βιβλίο χωρίς να λέει συγκεκριμένα σελίδες; Είναι σημαντικό αυτό. Εγώ ενδιαφέρομαι για το μεταπτυχιακό στα Πληροφοριακά Συστήματα. Άρα συνολικά θα πρέπει να πληρώσω 4 ΘΕ Χ 650 + Διπλωματική (650)= 3250 €. Σωστά;; Το σάιτ πάντως είναι λίγο χάλια, δεν βγάζεις εύκολα άκρη.
opcorsa Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Το ΕΑΠ όμως σου παρέχει τις απαραίτητες σημειώσεις και σου αναφέρει την ύλη; Η σου λέει διάβασε αυτό το βιβλίο χωρίς να λέει συγκεκριμένα σελίδες; Είναι σημαντικό αυτό. Εγώ ενδιαφέρομαι για το μεταπτυχιακό στα Πληροφοριακά Συστήματα. Άρα συνολικά θα πρέπει να πληρώσω 4 ΘΕ Χ 650 + Διπλωματική (650)= 3250 €. Σωστά;; Το σάιτ πάντως είναι λίγο χάλια, δεν βγάζεις εύκολα άκρη. το σαιτ ειναι αψογο, βγαζεις ευκολα ακρη... *δες και συγκρινε με των αλλων πανεπιστημιων.. 1
_Theo_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 το σαιτ ειναι αψογο, βγαζεις ευκολα ακρη... *δες και συγκρινε με των αλλων πανεπιστημιων.. Ερώτηση: πληρώνεις 1300 € τον πρώτο χρόνο + 1300+650 € το δεύτερο χρόνο; Εσύ πόσα έδωσες;
Deathy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ρε Έλληνα, αν διάβαζες τι έχω γράψει θα έβλεπες ότι έχω ήδη master, επειδή έχω ακόμα όρεξη για διάβασμα (παροτι δουλευω 6ημερα) είπα μήπως έκανα ακόμα ένα από το ΕΑΠ. Ούτε παπάτζα για τις δημοσιεύσεις και τα συνέδρια που έχω πάει θέλω να πουλήσω. Ρώτησα κάτι στην αρχή για τα χρήματα, βγήκε η άκρη μου, απλά επειδή σε κάποιους δεν αρέσει η άποψή μου για την βαρύτητα του συγκεκριμένου ιδρύματος έχει αρχίσει να ξεφεύγει η μπαλίτσα. Αν εχεις ορεξη για διάβασμα κανε προπτυχιακο. Το ΕΑΠ όμως σου παρέχει τις απαραίτητες σημειώσεις και σου αναφέρει την ύλη; Η σου λέει διάβασε αυτό το βιβλίο χωρίς να λέει συγκεκριμένα σελίδες; Είναι σημαντικό αυτό. Εγώ ενδιαφέρομαι για το μεταπτυχιακό στα Πληροφοριακά Συστήματα. Άρα συνολικά θα πρέπει να πληρώσω 4 ΘΕ Χ 650 + Διπλωματική (650)= 3250 €. Σωστά;; Το σάιτ πάντως είναι λίγο χάλια, δεν βγάζεις εύκολα άκρη. Ναι σου δινει την υλη (ολο το βιβλιο του ΕΑΠ) που πρεπει να διαβασεις και ένα χρονοδιαγραμμα, σημειώσεις δε δινει ,σε μερικες ενοτητες στη πληροφορικη εχουν γραψει οι καθηγητες διδακτικο υλικο και είναι πολύ καλα οργανωμενο.Οπως σου ειπα στις περισσοτερες περιπτώσεις τα βιβλια του ΕΑΠ τα πετας στο τζακι και παιρνεις ένα βιβλιο που διδάσκουνε στα συμβατικα εκτος αν θες να περασεις στη βαση. 1
opcorsa Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ερώτηση: πληρώνεις 1300 € τον πρώτο χρόνο + 1300+650 € το δεύτερο χρόνο; Εσύ πόσα έδωσες; ναι.. τοσο ειναι οι τιμες... ουσιαστικα τα 650 τα τελευταια μαλλον τα δινεις στο τελος του 2ου προς τον 3ο χρονο, ωπου εκπονεις διπλωματικη.. θα ειχε πλακα παντως να βρει καποιος στατιστικα για το ποσοστο εκπληρωσης σπουδων, ειδικα για τα μεταπτυχιακα.. δεν πιστευω να τελειωνει ουτε το 50% απο αυτους που αρχιζουν.. 1
filipN Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Υπάρχουν και υποτροφίες: 1. Αριστείας. 2. Με κριτήρια, α) οικονομικά, β) κοινωνικά, γ) ακαδημαϊκά https://www.eap.gr/images/stories/pdf/kanonismos_yp.pdf
chrisxkar Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ρε Έλληνα, αν διάβαζες τι έχω γράψει θα έβλεπες ότι έχω ήδη master, επειδή έχω ακόμα όρεξη για διάβασμα (παροτι δουλευω 6ημερα) είπα μήπως έκανα ακόμα ένα από το ΕΑΠ. Ούτε παπάτζα για τις δημοσιεύσεις και τα συνέδρια που έχω πάει θέλω να πουλήσω. Ρώτησα κάτι στην αρχή για τα χρήματα, βγήκε η άκρη μου, απλά επειδή σε κάποιους δεν αρέσει η άποψή μου για την βαρύτητα του συγκεκριμένου ιδρύματος έχει αρχίσει να ξεφεύγει η μπαλίτσα. Και εμεις οταν αρχισαμε να θετουμε ποιες ειναι οι "αδυναμιες" του ιδρυματος ξεκινησαν να γραφουν καποιοι οχι το συγκεκριμενο "μαμαει" και ειναι καλυτερο απο αλλα πανεπιστημια κτλ,πως θελεις να αντιμετωπησουμε τετοια σχολια. Και ποιο δυσκολο να ειναι και ακομα και να παρεχει καλυτερη εκπαιδευση δεν αλλαζει το γεγονος οτι θα αντιμετωπιζεται σαν ενα σκαλι κατω απο ενα μεταπτυχιακο σχολης με φυσικη παρουσια εν μερει διακαιολογημενα(εν μερει ξανα λεω). Μην αρχισετε περι αναγνωρισης οκ αναγνωριση απο το δημοσιο εχει,δυστηχως ευτυχως δεν εχει την ιδια βαρυτητα με αλλα ιδρυματα τι να κανουμε να πιασουμε εναν εναν τους επιχειρηματιες για να τους πεισουμε πως ειναι το ιδιο ή και καλυτερο?Και τα ΤΕΙ εχουν εξισωθει με τα ΑΕΙ αλλα δεν εχει την ιδια βαρυτητα το πτυχιο ειτε εχει καλυτερη εκπαιδευση ειτε οχι
_Theo_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Και εμεις οταν αρχισαμε να θετουμε ποιες ειναι οι "αδυναμιες" του ιδρυματος ξεκινησαν να γραφουν καποιοι οχι το συγκεκριμενο "μαμαει" και ειναι καλυτερο απο αλλα πανεπιστημια κτλ,πως θελεις να αντιμετωπησουμε τετοια σχολια. Και ποιο δυσκολο να ειναι και ακομα και να παρεχει καλυτερη εκπαιδευση δεν αλλαζει το γεγονος οτι θα αντιμετωπιζεται σαν ενα σκαλι κατω απο ενα μεταπτυχιακο σχολης με φυσικη παρουσια εν μερει διακαιολογημενα(εν μερει ξανα λεω). Μην αρχισετε περι αναγνωρισης οκ αναγνωριση απο το δημοσιο εχει,δυστηχως ευτυχως δεν εχει την ιδια βαρυτητα με αλλα ιδρυματα τι να κανουμε να πιασουμε εναν εναν τους επιχειρηματιες για να τους πεισουμε πως ειναι το ιδιο ή και καλυτερο?Και τα ΤΕΙ εχουν εξισωθει με τα ΑΕΙ αλλα δεν εχει την ιδια βαρυτητα το πτυχιο ειτε εχει καλυτερη εκπαιδευση ειτε οχι Ναι αλλά όμως είναι καλό γι αυτούς που δουλεύουν. Διότι άλλα μεταπτυχιακά είτε είναι πρωινές ώρες, είτε έχουν part-time κομμάτι και σου ρίχνουν στα αυτιά (πχ το ΠΜΣ Πληροφοριακά Συστήματα του ΟΠΑ είναι 4000 €, ενώ το part-time κομμάτι είναι 7000 €!!).
chrisxkar Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ναι αλλά όμως είναι καλό γι αυτούς που δουλεύουν. Διότι άλλα μεταπτυχιακά είτε είναι πρωινές ώρες, είτε έχουν part-time κομμάτι και σου ρίχνουν στα αυτιά (πχ το ΠΜΣ Πληροφοριακά Συστήματα του ΟΠΑ είναι 4000 €, ενώ το part-time κομμάτι είναι 7000 €!!). ειπα εγω το αντιθετο?ξερω πως ειναι να δουλευεις και να εχεις μεταπτυχιακο για δυο χρονια εφευγα 8 απο το σπιτι και γυρνουσα 9 το βραδυ και αν μπορουσα να κανω διαφορετικα θα εκανα κυριολεκτικα με τσακισε... Ξερω πως ειναι "μονοδρομος" για καποιους και δεν μιλαμε για το επιπεδο μορφωσης που παρεχει αν και η ελλειψη παρακολουθησης αφηνει καποια κενα δεν μπορουμε να πουμε οτι δεν ειναι αξιο η δεν παρεχει τα απαραιτητα...ειπα οτι σαν βαρυτητα δεν ειναι το ιδιο,εστω ενα τσακ κατω απο ΑΕΙ ειναι δεν μπορουμε να το αλλαξουμε αυτο. Κανεις δεν θα πει ομως καποδιστριακο και ΑΕΠ ειναι το ιδιο (δικαια ή οχι) αυτο λεω και αν το κανει καποιος θα αποτελει εξαιρεση
logokrimenos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Και εμεις οταν αρχισαμε να θετουμε ποιες ειναι οι "αδυναμιες" του ιδρυματος ξεκινησαν να γραφουν καποιοι οχι το συγκεκριμενο "μαμαει" και ειναι καλυτερο απο αλλα πανεπιστημια κτλ,πως θελεις να αντιμετωπησουμε τετοια σχολια. Και ποιο δυσκολο να ειναι και ακομα και να παρεχει καλυτερη εκπαιδευση δεν αλλαζει το γεγονος οτι θα αντιμετωπιζεται σαν ενα σκαλι κατω απο ενα μεταπτυχιακο σχολης με φυσικη παρουσια εν μερει διακαιολογημενα(εν μερει ξανα λεω). Μην αρχισετε περι αναγνωρισης οκ αναγνωριση απο το δημοσιο εχει,δυστηχως ευτυχως δεν εχει την ιδια βαρυτητα με αλλα ιδρυματα τι να κανουμε να πιασουμε εναν εναν τους επιχειρηματιες για να τους πεισουμε πως ειναι το ιδιο ή και καλυτερο?Και τα ΤΕΙ εχουν εξισωθει με τα ΑΕΙ αλλα δεν εχει την ιδια βαρυτητα το πτυχιο ειτε εχει καλυτερη εκπαιδευση ειτε οχι Ακριβώς αυτές τις παρατηρήσεις έχω και εγώ και πιστεύω ακριβώς ότι στην αγορά είναι σα να έχεις κάνει ένα σκαλί κάτω από μεταπτυχιακό. Όσο διάβασμα και αν έριξες... Εγω είχα σκοπό να το κάνω μόνο για την πάρτη μου, ούτε που θα το έβαζα στο cv μου, απλά με τα δεδομένα που ισχύουν για την αίτηση δεν θα το προχωρήσω. Θα κοιτάξω μήπως βρω κάποιο άλλο πανεπιστήμιο ξένης χώρας που να παρέχει κάποιο πρόγραμμα online. Από την μεριά μου οι απορίες που είχα λύθηκαν, μπορείτε να τσακωθείτε μεταξύ σας ελεύθερα. 1
opcorsa Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 θεωρειτε οτι ενα μεταπτυχιακο απο το εαπ ειναι υποδεεστερο δηλαδη? απλα ρωταω.. δηλαδη ο εργοδοτης πχ για μια ασχετη δουλεια με το αντικειμενο σπουδων σας, θα προτιμησει καποιον που εχει μεταπτυχιακο στην θεολογια απο το εκπα και οχι στην διοικηση επιχειρησεων του εαπ πχ ?? (τυχαια τα παραδειγματα) εργασιακη εμπειρια εχω σχετικα μικρη για να κρινω, αλλα νομιζω οτι εχει πολυ καλη φημη και βαρυτητα το εαπ σαν "χαρτι" , ειτε προπτυχιακο ειτε μεταπτυχιακο... και ξαναλεω απο ιδίαν πείραν οτι απο αποψη οργανωσης και μεθοδολογιας ειναι μια ευχαριστη εκπληξη σε σχεση με το συμβατικο πανεπιστημιο που ημουν στο προπτυχιακο.. just my two cents..
_Theo_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ακριβώς αυτές τις παρατηρήσεις έχω και εγώ και πιστεύω ακριβώς ότι στην αγορά είναι σα να έχεις κάνει ένα σκαλί κάτω από μεταπτυχιακό. Όσο διάβασμα και αν έριξες... Εγω είχα σκοπό να το κάνω μόνο για την πάρτη μου, ούτε που θα το έβαζα στο cv μου, απλά με τα δεδομένα που ισχύουν για την αίτηση δεν θα το προχωρήσω. Θα κοιτάξω μήπως βρω κάποιο άλλο πανεπιστήμιο ξένης χώρας που να παρέχει κάποιο πρόγραμμα online. Από την μεριά μου οι απορίες που είχα λύθηκαν, μπορείτε να τσακωθείτε μεταξύ σας ελεύθερα. Σε λίγο θα μα πείς ότι άμα σε ρωτούσε κανείς δεν θα το ανέφερες καν, λές και θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Δεν νομίζεις οτι υπερβάλλεις λίγο;;
logokrimenos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Σε λίγο θα μα πείς ότι άμα σε ρωτούσε κανείς δεν θα το ανέφερες καν, λές και θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Δεν νομίζεις οτι υπερβάλλεις λίγο;; Άποψή μου είναι ρε φίλε, αν σε ενοχλεί προσπέρασέ την. Ναι δεν θα το εβαζα στο cv μου απλά και όμορφα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα