gdriver Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 icyd ρώτα τον μόνο από πιο μαγαζί το πήρε και πότε και στείλε ένα e-mail στο μαγαζί.
heros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Κοταξε απο τα οσα μας ειπες το πιο πιθανο ειναι ο πωλητης ειτε να μην ειχε εξαρχης την αποδειξη-το προιον να ήταν εκτος εγγυησης και εγγραψε οτι την εχει για να διευκολυνει την πωληση..ειτε εξ... αμελειας να εβαλε την αγγελια ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ οτι εχει κρατησει την αποδειξη... Το πρωτο έχει δολο το δευτερο οχι...νομιζω ότι αν το προιον ειναι οκ...καλα έκανες και εβαλες θετικη...Τα μεταχειρισμενα παντα εχουν το ρίσκο αρκει κάποιος να γλυτωνει κάποια χρηματα...Αν το αγοραζεις πχ 30%-40% κατω αξιζει το ρισκο.. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Καταρχάς το προϊόν με απόδειξη (δλδ εγγύηση) πουλιέται κι ακριβότερα από ότι χωρίς... 1
chrispi775 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Όταν έγινε η συνεννόηση για την συναλλαγή σου ανέφερε ότι έχει την απόδειξη ; Ρωτάω γιατί στην αγγελία του δεν αναφέρει ότι υπάρχει απόδειξη παρά μόνο εγγύηση. Η εγγύηση για πολλά προϊόντα ισχύει απλά με τον ελέγχου του σειριακού αριθμού από το service αν παραστεί ανάγκη. Βέβαια μπορεί μετά την πώληση να έκανε edit στην αγγελία και να αφαίρεσε οποιοσδήποτε αναφορά σε απόδειξη αγοράς. Τώρα όσον αφορά την αρνητική αξιολόγηση νομίζω ότι εφόσον έχεις βάλει ήδη θετική το forum δεν σου επιτρέπει να την αλλάξεις εφόσον δεν έγινε κάποια εξαπάτηση. Όντως μπορεί να νόμιζε ο πωλητής ότι έχει την απόδειξη και απλά τώρα να την έχει χάσει. Το μόνο αρνητικό θεωρώ στην συμπεριφορά του είναι που δεν σου απάντησε στα μηνύματα . Δηλαδή νομίζω πως μια εξήγηση του τύπου "συγγνωμη φίλε έψαξα αλλά έχω χάσει την απόδειξη " αν και δεν θα σε κάλυπτε θα ήταν η προτιμότερη λύση από το να μην σου απαντήσει. 1
iCyd Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Η αποδειξη υπαρχει κανονικα λογικα γιατι σε 3 συνεχομενα μηνυματα μου ειπε "την εχω , την ξεχασα , θα στην στειλω" .
web_assasin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Εγω ενα φορτιστη παντως που << τον ειχε >> αλλα << τον ξεχασε >> τον περιμενα 2 μηνες. Αρχικα μου ειπε οτι τον εστειλε δηθεν και .. χαθηκε στα ελτα,μετα μου ειπε οτι θα στειλει αλλον και εκτοτε δεν απαντησε στα μηνυματα. Εκει αναγκαστικα εκανα αρνητικη αξιολογηση και.. Ω Θαυμα,το ιδιο απογευμα απαντησε στην αρνητικη μου αξιολογηση. 1
iCyd Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Εμένα μου απάντησε χθες στο Facebook και που είπε ότι την έχει στείλει απο την τελευταία φορά που μιλήσαμε , δηλαδή 28-28 Ιουνίου αλλά Εγω γράμμα δεν είδα ποτέ κάτω στο κουτί. Μάλιστα μου είπε οτι ρώτησε και το Σάββατο 29 Ιουλίου στο ταχυδρομείο ο ίδιο και του είπαν ότι έχει φύγει (το Σάββατο είναι ανοιχτά ;; ) Μου είπε να πάω να ρωτήσω σήμερα και αν δεν το βρω θα μου στείλει ξανά σήμερα μια που κράτησε copy , περίεργα πράγματα.
Knight of Mercy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Είναι δύσκολο να αντιληφθούμε ότι η έλλειψη συνέπεας του Πωλητή αλλά και οι "δικαιολογίες" που με περίσσια ευκολία καταθέτουν άλλα μέλη, αυξάνουν την ασυδοσία ορισμένων?Η αμέλεια πάντοτε είχε, ώς όφειλε, και οφείλει να έχει τίμημα, ας γίνει τελικά κατανοητό αυτό το ιδιαίτέρως απλό αλλά βασικό μήπως και ξεφύγουμε κάποια στιγμή απο το "τέλμα".Αν πάλι χάθηκε στα ΕΛΤΑ ο φάκελλος τη πρώτη φορά αλλά κράτησε copy, για ποιό λόγο θα επαναλάβει την αποστολή αντί να τη στείλει με email ή έστω φωτό μεσω κινητού?Ετσι θα μάθεις τουλάχιστον το κατάστημα πώλησης/ημερομηνία κ.λ.π. πληροφορίες που θα σου ήταν χρήσιμες.Αν και πολύ φοβάμαι ότι η "απάντηση "ήρθε απλά για να καταλαγιάσει ο θόρυβος που δημιούργησες. 4
gRim Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Εμένα μου απάντησε χθες στο Facebook και που είπε ότι την έχει στείλει απο την τελευταία φορά που μιλήσαμε , δηλαδή 28-28 Ιουνίου αλλά Εγω γράμμα δεν είδα ποτέ κάτω στο κουτί. Μάλιστα μου είπε οτι ρώτησε και το Σάββατο 29 Ιουλίου στο ταχυδρομείο ο ίδιο και του είπαν ότι έχει φύγει (το Σάββατο είναι ανοιχτά ;; ) Μου είπε να πάω να ρωτήσω σήμερα και αν δεν το βρω θα μου στείλει ξανά σήμερα μια που κράτησε copy , περίεργα πράγματα. Όπως καλά λέει ο προηγούμενος ζήτα του να την βγάλει μία φωτογραφία με το κινητό ή ακόμα καλύτερα να την σκανάρει και να στη στείλει με e-mail. 1
Georgepo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Είναι δύσκολο να αντιληφθούμε ότι η έλλειψη συνέπεας του Πωλητή αλλά και οι "δικαιολογίες" που με περίσσια ευκολία καταθέτουν άλλα μέλη, αυξάνουν την ασυδοσία ορισμένων? Η αμέλεια πάντοτε είχε, ώς όφειλε, και οφείλει να έχει τίμημα, ας γίνει τελικά κατανοητό αυτό το ιδιαίτέρως απλό αλλά βασικό μήπως και ξεφύγουμε κάποια στιγμή απο το "τέλμα". Αν πάλι χάθηκε στα ΕΛΤΑ ο φάκελλος τη πρώτη φορά αλλά κράτησε copy, για ποιό λόγο θα επαναλάβει την αποστολή αντί να τη στείλει με email ή έστω φωτό μεσω κινητού? Ετσι θα μάθεις τουλάχιστον το κατάστημα πώλησης/ημερομηνία κ.λ.π. πληροφορίες που θα σου ήταν χρήσιμες. η συναλλαγη πραγματοποιηθηκε αν ο ενας λεει για την αποδειξη και ο αλλος λεει τα δικα του (αναφερομαι στους 2 της αγοραπωλησιας) ας κανει οτι του λεει η καρδια του το παλικαρι αν οντως του την υποσχεθηκε και δεν την ελαβε . Ειναι χασιμο χρονου πραγματικα καποιες απαντησεις εδω. και μονο να μπεις στην διαδικασιας αναγνωσης! Ο καθε πικραμενος θα πεταξει την εξυπναδα του απλα για να γραψει κατι. Ο θορυβος που δημιουργησε σιγα μην τον πουν και απατεωνα ελεως πια! πεσανε τα κορακια να τον φανε! Επειδη δεν εστειλε την αποδειξη η αμελησε να το κανει ! γινετε λιγο ανθρωποι πια το ιδιο φαινομενο που επικρατει παντου να σε περιμενουν στην γωνια ον λινε να σε κραζουν το βλεπω και εδω οκ εσεις το θεωρειτε λογικο εγω οχι! υποψην σε καποιοες απαντησεις εκανα λικε οποτε δεν μιλαω για ολους! το ιδιο φαινομενο στα περισσοτερα ποστ. κατανταει κουραστικο!
orck Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Το σύστημα πάντα θα είναι «διατρητό» από τη στιγμή που είναι δωρεάν. Οπότε να μια καλή αρχική λύση: θα μπορούσαν οι αγγελίες να ήταν με χρέωση. Ιδανικά μια μικρή συνδρομή του τύπου €10 το χρόνο ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων, αντί για χρέωση ανά αγγελία. Ουσιαστικα σκοτωνεις τις αγγελιες ετσι. Εχεις δει τι γινεται στο facebook με τις αγγελιες; Πιο ευκολα πουλαω εκει πραγματα παρα εδω, τραβαω την φωτογραφια και απλα κανω ενα ποστ αγγελιας βαζωντας την φωτογραφια, απο το κινητο μου. Ο ογκος αγοραπωλησιων μεταχειρισμενων ειδων εκει ειναι πολλαπλασιος απο εδω. Ειναι καλο το συστημα με τις αξιολογησεις των μελων, οχι τελειο, δεν μπορει να υπαρξει τελειο. Θα αφηνα μια ουδετερη αξιολογηση εξηγωντας οτι το προιον ηταν οκ αλλα δεν ηρθε ποτε η αποδειξη. Οτι ακριβως εγινε. Δεν τον κοκκινιζεις αλλα ενημερωνεις και τους αλλους για πιθανα μελλοντικα προβληματα.
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Ουσιαστικα σκοτωνεις τις αγγελιες ετσι. Γιατί; Για έσενα θα ήταν αποτρεπτικός παράγοντας ένα μικρό αντίτιμο το χρόνο προκειμένου να χρησιμοποιείς το section; Κατ' αρχάς οι απατεώνες δεν θα έδιναν το αντίτιμο και ακόμα κι αν το έδιναν, θα είχαμε κατευθείαν τα στοιχεία τους μέσω της κάρτας που θα πλήρωναν τη συνδρομή. Τα μεγαλύτερα sites αγγελιών πάντως είναι επί πληρωμή. Στο fb που έχει αγγελίες τεχνολογικών προϊόντων; Με ενδιαφέρει να μου πεις, έστω με ΠΜ, αν δεν μπορείς εδώ χύμα
infin1tyGR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Στο fb που έχει αγγελίες τεχνολογικών προϊόντων; Με ενδιαφέρει να μου πεις, έστω με ΠΜ, αν δεν μπορείς εδώ χύμα Έχει πολλές τέτοιες ομάδες: https://www.facebook.com/salegroups/
web_assasin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Γιατί; Για έσενα θα ήταν αποτρεπτικός παράγοντας ένα μικρό αντίτιμο το χρόνο προκειμένου να χρησιμοποιείς το section; Κατ' αρχάς οι απατεώνες δεν θα έδιναν το αντίτιμο και ακόμα κι αν το έδιναν, θα είχαμε κατευθείαν τα στοιχεία τους μέσω της κάρτας που θα πλήρωναν τη συνδρομή. Τα μεγαλύτερα sites αγγελιών πάντως είναι επί πληρωμή. Στο fb που έχει αγγελίες τεχνολογικών προϊόντων; Με ενδιαφέρει να μου πεις, έστω με ΠΜ, αν δεν μπορείς εδώ χύμα και τι θα αλλαζε με αυτο?
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 και τι θα αλλαζε με αυτο? Δεν είμαι απατεώνας, αλλά εάν ήμουν φαντάζομαι ότι θα ήταν αποτρεπτικό να κάνω απατεωνιά ενώ είχα δώσει τα πραγματικά μου στοιχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις