Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 ρε φιλεεε χωρις superman ειναι φαγητο χωρις αλατι, χωριατικη χωρις ριγανι καυτερη χωρις λαδοξυδο... Περίμενες να στον δείξουν στο trailer? 1
Kostasspil Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Περίμενες να στον δείξουν στο trailer? Ίσως και να το έκαναν btw
gdriver Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 BTW, ο Άφλεκ είναι ο πραγματικός Batman, έτσι όπως έπρεπε να είναι. θα ήθελα μονάχα , λίγο πιο μακριά αυτιά στη μάσκα του.
kostas_crete Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Στο 4.00 φαίνεται λίγο η καπα του Φίλε βάλε μια φώτο γιατί μάλλον θέλω οφθαλμίατρο!
Nevyn Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Περίμενες να στον δείξουν στο trailer? Τον εβαλαν(στο περιπου) στο ποστερ
Eru Iluvatar Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Γενικά, μ@λ@κιες ταινίες. Κάθε χρόνο superhero movies. Έχουμε πια βαρεθεί τόσες πολλές.
ELMastas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δεν κοιμόμουνα τις νύχτες αφού αναρωτιόμουνα και έλεγα ποιός θα είναι ο Arch κακός ? ... Το Τρέιλερ είναι πάντος πολύ καλό φαίνεται πως θα γίνεται χαμός Πάντος μάλλον ο σούπερμαν ξαναεμφανίζεται στο τέλος αν και έχει πεθάνει στο προηγούμενο ...αν είναι έτσι είναι αρκετά προβλεπόμενο αλλά οκ τι να κάνουμε.
Warzycha Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Γενικά, μ@λ@κιες ταινίες. Κάθε χρόνο superhero movies. Έχουμε πια βαρεθεί τόσες πολλές. Για μενα ειναι ο μονος λογος να πληρωσω εισητηριο στο σινεμα αυτες οι ταινιες. Τις Τεταρτες με μισο εισητηριο βεβαια αλλα whatever.... 2
masteripper Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 BTW, ο Άφλεκ είναι ο πραγματικός Batman, έτσι όπως έπρεπε να είναι. Σε αυτό θα διαφωνήσω ελαφρώς....είναι ελαφρώς "σιτεμένος".....υπόψιν μου αρέσει...αλλά..πιστεύω ότι το στυλάκι του Christian Bale ήταν πιο ταιριαστό... 2
Bluedive Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Σε αυτό θα διαφωνήσω ελαφρώς....είναι ελαφρώς "σιτεμένος".....υπόψιν μου αρέσει...αλλά..πιστεύω ότι το στυλάκι του Christian Bale ήταν πιο ταιριαστό... Αυτη ηταν εξαρχης η προθεση για τον νεο Batman και παρολο που ειχα επιφυλαξεις, μου αρεσε ο τονος του Affleck. Καλος και ο Bale αλλα πιο αποστειρωμενος για τα γουστα μου. Τουλαχιστον πηραν μαθηματα απο το εκτρωμα των Κλουνει/Σουμαχερ και τον "πιο αδιαφορο και κρυοπλαστο πεθαινουν απο βαρεμαρα ολοι οι κακοι απο Marvel/DC μαζι" τυπο τον ετσι και αλλιως μετριοτατο ηθοποιο Val Kilmer. 1
panoskatos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Ναι, επειδή ήταν Marvel κι όχι DC Και από τις δύο εταιρίες για κλάματα ήταν, ήθελα να γράψω DC / Marvel!
overpower Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Φίλε βάλε μια φώτο γιατί μάλλον θέλω οφθαλμίατρο! Κατω δεξια φαινεται λιγακι κατι κοκκινο.
SaFiS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Θα το δω μόνο λόγω Gal Gadot. Από site του εξωτερικού που διάβαζα πάντως, τα trailers του Thor - Ragnarok & Stranger Things 2 έκαναν μεγαλύτερο "θόρυβο" από αυτό της Justice League...
Jastonas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ο πραγματικός εχθρός είναι ο Yamcha https://www.youtube.com/watch?v=0MW9Nrg_kZU
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα