epiphone6 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Παίδες καλησπέρα! Είμαι αρχάριος χρήστης του ΥΤ και ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια. Έχω φτιάξει ένα κανάλι στο YT και επηρεασμένος από τα πολλά ευρώ που παίζουν στα social media βάλθηκα να προσπαθήσω. Ωστόσο, το κανάλι μου στο YT θεωρώ ότι πάει καλά (5k views & 85 Subs) σε σχεδόν μισό μήνα. Ήθελα να ρωτήσω. Πως γίνεται να κάνεις τα βίντεο σου, τα οποία postareis στο FΒ, να είναι autoplay, δλδ στο scroll του χρήστη να παίζουν αυτόματα? Επίσης, όταν κάποιος βλέπει το βίντεο σου, μέσω του post σου στο facebook, μετράει ως view στο dashboard ώστε να πληρωθεί κάποιος? Υ.Γ. Όποιος μπορεί να μου δώσει καμία συμβουλή για το YT, ελεύθερα. Τόσα που διαβάζω και βλέπω, έχω πάθει overload....
Pokemon640 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 1)Δεν αλλάζει αυτό, όταν ο άλλος χρήστης έχει κάνει disable το autoplay είσαι καταδικασμένος. 2)Τα έσοδα που λαμβάνεις είναι εντελώς αστεία, σε ένα κανάλι των 1,5k subs + πολλών χιλιάδων views δεν φτάνουν ούτε για καφέ, ειδικά αν δεν έχεις συνεργαστεί με studio Ηχογράφησης και εικονοληψίας, και η ιδέα σου δεν πιάσει, δύσκολο να μπεις στην αγορά και να βρεις χορηγό.
epiphone6 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Το ξέρω. Απλά περνάω λίγο την ώρα μου. Απλά απορώ πως γίνεται να βγάζουν οι άλλοι ένα χιλιάρικο για πλάκα τον μήνα. Ωστόσο, αν ο άλλος δεν έχει κάνει disable το autoplay, χρειάζεται κάτι το βίντεο ώστε να παίζει αυτόματα?
Pokemon640 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Απλά απορώ πως γίνεται να βγάζουν οι άλλοι ένα χιλιάρικο για πλάκα τον μήνα. Έχουν πάνω από 50-100k subs+ και έχουν ήδη μια πέραση στην αγορά, οπότε ένας χορηγός είναι ποιο σίγουρο ότι θα επενδύσει πάνω τους για να σπρώξει ένα προϊόν. Ειδικά αν μιλάμε για studio (βλέπε 2j που έχει δικό του Studio). Ωστόσο, αν ο άλλος δεν έχει κάνει disable το autoplay, χρειάζεται κάτι το βίντεο ώστε να παίζει αυτόματα? δεν υπάρχει τέτοια επιλογή να παίζει αυτόματα, αν ρωτάς για το fb, το ανεβάζεις ξεχωριστά στο facebook για να παίζει αυτόματα.
Dinos_12345 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μη σε ξεγελάει ότι άλλοι βγάζουν. Στην Ελλάδα δε βγάζεις. Δεν υπάρχει μα, στην Ελλάδα δεν βγάζει λεφτά το YouTube. Γνωρίζω προσωπικά τους Gramers, CaptainPanez, HackyPixelz και κάποιους ακόμα. Είναι από τα πιο μεγάλα κανάλια στην Ελλάδα σε αυτό που κάνουν. Οι πρώτοι, έβγαζαν πέρσι γύρω στα 400 ευρώ το μήνα μόνο από τις προβολές. Οι άλλοι δύο βγάζουν το πολύ 500 ευρώ το μήνα πλέον. Αλλά τα κανάλια τους είναι πάνω από 4 χρόνια του καθενός. Μεγάλος Γάλλος YouTuber έβγαλε βίντεο που έδειχνε τα μηνιαία έσοδα από τις προβολές. €200. Έχει 400k subs. Επίσης αν το ξεκινήσεις για τα λεφτά, καλύτερα να μην το κάνεις καθόλου. Αν δεν έχεις το πάθος, φαίνεται στο κοινό σου ότι το κάνεις για τα φράγκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα