ask Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 εχω κατεβασει ενα λογισμικο σε trial εκδοση και ληγει σε καποιες μερες.προσπαθησα να το απεγκαταστησω και επανεγκαταστησω για να ξαναεχω την trial απο την αρχη, αλλα δε δουλεψε.. εχω βρει καποια youtube videos που προτεινουν να κατεβασεις αλλο λογισμικο γι'αυτο, αλλα δεν τα πολυεμπιστευομαι. ξερετε τι μπορω να κάνω;
Demon Lord Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Να το αγοράσεις Ό,τι άλλο είναι παράνομο και απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ.
ask Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 ελα ρε demon lord. την περιμενα τετοια απαντηση. ντροπη σου.το εχω ηδη παραγγειλει αλλα αργει το license και το θελω asap για δουλεια. και στην ουσια δε ζητω να κρακαρω κατι αλλα επανεγκατασταση δοκιμαστικης εκδοσης.οποτε ειναι στα ορια του θεμιτου θα ελεγα.
micos000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δοκίμασε με το runasdate μήπως και ξεγελαστεί με την ημερομηνία. Αν όχι η μόνη λύση είναι να στήσεις ένα virtual λειτουργικό και να στήσεις το πρόγραμμα εκεί. Όταν λήξει ξανακάνεις φορμάτ το virtual και ξαναβάζεις το πρόγραμμα. Έτσι για τους τύπους, ποιο πρόγραμμα είναι;
ask Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 τζίφος..τα προσπαθησα ολα που εβγαλε το google..fluke daq v6.0
micos000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Κατέβασε virtual box ή vmware και στήσε windows 7 sp1. Βάλε εκεί το πρόγραμμα και δούλεψε το trial. Όταν λήξει πάρε backup και ξαναστήσε τα 7άρια και το πρόγραμμα. Μπορείς να πάρεις ένα snapshot από τα 7άρια στο vb ή στο vm για να μην το ξαναστήνεις από την αρχή. Αν σου δουλέψει έτσι έχει καλώς. Αν όμως το πρόγραμμα συνδέεται με εξωτερικές συσκευές και απαιτεί απευθείας σύνδεση και όχι μέσω emulators τότε δε θα δουλέψει.
micos000 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δε νομίζω να είναι τόσο απλό! Τόσο ακριβά προγράμματα δεν επιφύονται σε μερικά κλειδιά στη registry και σε αρχεία που να παραπέμπουν στο πρόγραμμα για να κλειδώσουν την trial έκδοση. Δεν χάνει κάτι βέβαια ο ts να το δοκιμάσει αλλά εγώ πιστεύω ότι δε θα καταφέρει τίποτα..
ask Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 virtual machine δε θελω να βαλω γιατι φοβαμαι το delay στο σημα που θα λαμβανω.τα αποτελεσματα μου ειναι συναρτηση οτυ χρονου γενικα. ελπιζω να μου φτασουν οι εναπομεινασσες ωρες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα