torm23 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό για τη μητέρα μου. Οι απαιτήσεις είναι αρκετά χαμηλές, θα ήθελα καλή αυτονομία και χρήση βασικών apps όπως WhatsApp, Skype, viber. Μου αρέσει που έχει 2gb ram και qualcom επεξεργαστή. Η τιμή του παίζει λίγο πάνω από 100 ευρώ στα σκρουντζομάγαζα, η οποία μου φαίνεται αρκετά καλή για αυτά που προσφέρει. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο μοντέλο, αν υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζω πριν το πάρω, εμπειρίες χρήσης κλπ. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι άλλο σε αντίστοιχο budget (100 ευρώ ή λίγο πιο πάνω από Ελλάδα) πολύ ευχαρίστως.
saruman123 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Λοιπόν ακου να δεις τώρα τι γίνεται . Για την μητέρα σου είναι μια χαρά . Αλλά .... αν το πάρεις από Σκρουτζ υπάρχει περίπτωση να μην έχει Official rom να μην έχει κανονική εγγύηση παρά μόνο καταστήματος,που αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα έχει μεν εγγύηση αλλά θα πρέπει να πάει Κίνα . Οπότε για να μην ταλαιπωρείσαι τσάμπα πάρτο από εδώ που δίνει και δώρο PowerBank 5000mAh http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/176006-xiaomi-redmi-4a-32gb-dual-sim-grey-&-mi-powerbank-5000mah Γιατί σου λέω να το πάρεις από εκεί.... Γιατί από εκεί θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και θα έχεις και την υποστήριξη τις Info quest με 2 χρόνια εγγύηση. Αν πάθει κάτι δηλαδή θα το έχεις σε 3-5 μέρες το πολύ,ενώ αν πάει Κίνα θα σου έρθει σε κανένα μήνα .
torm23 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχεις ένα δίκιο σε αυτό που λες αλλά το συγκεκριμένο έχει γύρω στα 30 ευρώ διαφορά από το φτηνότερο σκρουντζομάγαζο και είμαι ήδη εκτός budget. Το σημαντικότερο είναι αν είναι ΟΚ το μοντέλο αυτό για τη χρήση που περιέγραψα
saruman123 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Ναι μία χαρά είναι . Μην ξεχνάς ότι έχει προσφορά και το δώρο οπότε είσαι αρκετά κερδισμένος. Για 39€ διαφορά εγώ πάντως θα το έπαιρνα.
SpirtouLisS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 θεωρω λαθος να δώσεις 140 ευρω για το redmi 4a και μια powerbank και να μην παρεις το redmi 4X που εχει καλυτερo socket-επεξεργαστη, πολυ καλυτερη μπαταρια και διαχειριση, πολυ πολυ πολυ πολυ καλυτερη καμερα και καλυτερη ποιοτητα κατασκευης απο την πλαστικουρα redmi 4a.
saruman123 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 θεωρω λαθος να δώσεις 140 ευρω για το redmi 4a και μια powerbank και να μην παρεις το redmi 4X που εχει καλυτερo socket-επεξεργαστη, πολυ καλυτερη μπαταρια και διαχειριση, πολυ πολυ πολυ πολυ καλυτερη καμερα και καλυτερη ποιοτητα κατασκευης απο την πλαστικουρα redmi 4a.Κοίτα σε αυτό έχεις δίκιο ,αλλά δεν θέλει τόσα πολλά να δώσει.Στο Κωτσόβολο κάνει 199€,στο Σκρουτζ 138€ Καλύτερη επιλογή δεν είναι στα 139€+δωράκι το redmi 4A? Που θα έχει και τα παραπάνω που προανέφερα.... Εξάλλου δεν θέλει και πολλά να κάνει ,τα βασικά.
SpirtouLisS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Ναι αν το θετεις βασει σιγουριας και εγγυησης δεν μπορει να τα εχει σε 4χ γιατι το χτυπανε οι μεγαλες αλυσιδες. Παντως αν ψαχτει ισως καποιο σκρουτζομαγαζο στα 140 το παιρνει το 4χ απο ινφο... Δεν εχω ιδεα τι παιζει αν λεω βλακεια να με συγχωρειτε
saruman123 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Ναι αν το θετεις βασει σιγουριας και εγγυησης δεν μπορει να τα εχει σε 4χ γιατι το χτυπανε οι μεγαλες αλυσιδες. Παντως αν ψαχτει ισως καποιο σκρουτζομαγαζο στα 140 το παιρνει το 4χ απο ινφο... Δεν εχω ιδεα τι παιζει αν λεω βλακεια να με συγχωρειτεΕδώ μου τα χάλασες .Info quest είναι μόνο αυτά http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points Στο Σκρουτζ έχουν απλός την εγγύηση του καταστήματος που πάνε Κίνα.
torm23 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Με βλέπω μάλλον για 4a. Το 4x είναι σίγουρα καλύτερο αλλά ξεφεύγω από τα χρήματα που θέλω να διαθέσω.
GBorb Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 παντως να το δεις απο κοντα πριν το παρεις. Ενω ειναι σχετικα ομορφο και γρηγορο , δεν ξερω αν θα σου αρεσει το οτι ειναι τοσο ελαφρυ που φαινεται σαν ψευτικο. Ειναι πλαστικο οπως καταλαβαινεις.
torm23 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Ναι εντάξει αλλά πόσες απαιτήσεις να έχει κανείς από ένα κινητό 100 ευρώ;
KRITOLAOS Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 To έχω πάρει φίλε μου για την σύζυγο,τον Μάρτιο απο kotsovolo(τότε είχε 129 ευρώ το 2gb ram 16gb rom).Όπως λένε και παραπάνω είναι πλαστικό,αλλά το κινητό ΠΕΤΑΕΙ!!Όλα αυτά που ζητάς για την μητέρα σου θα τα κάνει και με το παραπάνω!!!Οι 5 inch οθόνη πιστεύω είναι μια χαρά για αυτές τις απαιτήσεις που θέτεις για την μητέρα σου,γιατί ακριβώς τις ίδιες είχε και η γυναίκα μου.Τώρα απο εγγύηση είναι όπως τα λένε πιο πάνω.Εγώ θα σου έλεγα επειδή είναι για την μητέρα σου,πάρτο με GLOBAL STABLE ROM οπωσδήποτε και δεν βάζεις χέρι καθόλου.Θα πάρει και miui 9 οταν βγεί σε λίγο καιρό μιας και είναι απο τις συσκευές που θα το πάρουν και θα έχει ένα κορυφαίο τηλέφωνο σε πολύ πολύ νορμάλ τιμή!!Ακόμα και το 139 ευρώ το 2-32 που έχει ο Κωτσόβολος με το powerbank δωράκι είναι καλή τιμή.Εναλλακτικά αφού ξεφεύγεις απο το budget σου δες και εδώ https://www.kaizerstore.gr/xiaomi-redmi-4a-dual-16gb-gold είναι το 2-16.1 χρόνο εγγυηση καταστήματος όμως και ρώτα τους με τι ROM στο στέλνουν.Λογικά με GLOBAL STABLE αλλά διευκρίνισε το πρώτα,όπως και σε οποιοδήποτε ανάλογο σκρουτζομάγαζο δείς. 1
torm23 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου! Ακριβώς ότι ήθελα να μάθω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα