orestis000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, Εδώ και μερικούς μήνες έχω κατεβάσει το driver booster για εγκατάσταση οδηγών. 1-2 φορές μου έχει βγάλει ειδοποίηση ότι βρήκε νέους οδηγούς αλλά δεν είχα δώσει σημασία τι ακριβώς ήταν. Σήμερα μου έβγαλε ενημέρωση για "mobile 6th/7th generation intel® processor family i/o smbus - 9d23" η οποία έλεγε πως είναι διαθέσιμη από 9/11/2016. Για πιο λόγο το driver booster έκανε τόσο καιρό να μου βγάλει την ενημέρωση;
Balantakos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Καλυτερα να τα κανεις manual αυτα τα πραγματα, και να μην βαζεις τετοια προγραμματα... 1
orestis000 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Σε πολλά forums λένε το ίδιο αλλά ποτέ δεν εξηγούν τον λόγο. Γιατί δεν είναι καλό;
Alex-V Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Γιατι δεν βρισκει τους σωστους οδηγους. Οχι μονο αυτο το προγραμμα..γενικα ολα αυτα του ειδους του. Ποτε μην ξαναβαλεις τετοια προγραμματα. Οπως ειπε ο balantakos απο πανω, καλυτερα χειροκινητα απο την σελιδα την επισημη. 1
ss13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Σε πολλά forums λένε το ίδιο αλλά ποτέ δεν εξηγούν τον λόγο. Γιατί δεν είναι καλό; Γιατί οι οδηγοί που υπάρχουν είναι ό,τι να ναι , σου εγκαθιστούν κακούς οδηγούς , ο σωστός δρόμος είναι να ψάχνεις οδηγούς μέσω του site της μητρικής σου ή στη σελίδα του μοντέλου του laptop σου , αλλιώς μας δίνεις το Hardware ids να δούμε αν υπάρχει ο οδηγός που ψάχνεις
orestis000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 λέτε να υπάρξει κανένα πρόβλημα με τους οδηγούς που μου έχει κάνει εγκατάσταση μέχρι στιγμής; δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα πάντως
Alex-V Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 ισως στο μελλον να εχεις προβλημα ναι. δεν ειναι να εμπιστευεσαι τετοια προγραμματα. ειδικα οταν εχουν να κανουν με την σταθεροτητα του συστηματος...drivers πχ οπως τωρα
orestis000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Υπάρχει τρόπος να τους κάνω απεγκασταση και να βάλω αυτούς που δίνει ο κατασκευαστής;
Alex-V Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Καλο θα ηταν να κανεις ενα format αλλα μαλλον θα εχεις πολυ υλικο μεσα. Για την καρτα γραφικων, αφαιρεσε τον driver με το ddu μεσα απο ασφαλης λειτουργια. Για τα αλλα, ψαξε στον πινακα ελεγχου και οτι υπαρχει, καντο απεγκατασταση
orestis000 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 αυτό που έκανα μέχρι στιγμής είναι να εγκαταστήσω από το site της acer τον οδηγό ήχου γιατί όταν παίζω ένα παιχνίδι ο ήχος που κάνει κάτι περίεργα. GPU driver τους είχα βάλει χειροκίνητα οπότε λογικά δεν θα κάνω format και απλώς θα σταματήσω να χρησιμοποιώ το πρόγραμμα. Επίσης βρήκα ότι η acer έχει το acer care center το οποίο σκανάρει για οδηγούς, αυτό υποθέτω δεν θα μου βγάλει ποτέ πρόβλημα αφού είναι κατευθείαν από τον κατασκευαστή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα