Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, επειδή δεν έχω ιδέα από αυτα:

1)Έχω: 1 Desktop PSU 700W, 1 Desktop PSU 550W, τέσσερα 27" Monitors, μία 49" TV

Μου πρότειναν UPS αυτό: http://www.skroutz.gr/s/6234081/APC-Back-UPS-1400VA-Schuko.html#specs

2) Με πολύμπριζο ασφαλείας τι γίνεται; Το συνδέω ΠΡΙΝ το UPS (για να προστατέψω ΚΑΙ το UPS) ή μετά;

Κάντε σας παρακαλώ προτάσεις παρατηρήσεις για τα 2 αυτά θέματα.

Δημοσ.

Το πολύμπριζο ασφαλείας δεν χρειάζεται. Το UPS έχει VR (voltage regulator/σταθεροποιητή τάσης).

Αν παρ´ όλα αυτά ψυχολογικά σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα ή το έχεις ήδη τότε ΠΡΙΝ....

Μεταξύ πρίζας και UPS.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ.

Το συγκεκριμένο UPS για το συγκεκριμένο setup πώς σας φαίνεται; Θέλω ό,τι καλύτερο και με αντοχή στο χρόνο.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ.

Το συγκεκριμένο UPS για το συγκεκριμένο setup πώς σας φαίνεται;

Φαντάζομαι οτι δεν θα παίζουν ολα ταυτιχρονα αν ναι ισως και να προλάβει να δωσει εντολη να κλεισουν ολα ,Ισως
  • Like 1
Δημοσ.

Φαντάζομαι οτι δεν θα παίζουν ολα ταυτιχρονα αν ναι ισως και να προλάβει να δωσει εντολη να κλεισουν ολα ,Ισως

όχι δεν θα παίζουν όλα. Να ανέβω όμως ένα σκαλί πιο πάνω λετε σε VA σε περίπτωση που "ίσως... κάποτε..."

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μια χαρά, πολύ καλή τιμή για πάνω από 1200VA Line Interactive.

Ok δεν έχει την οθονούλα που έχει το αρκετά ακριβότερο μοντέλο ούτε είναι κανονικό sinewave που είναι το ακόμα πιο ακριβό μοντέλο της APC.

Προσωπικά πάντως θα φοβόμουν να τα βάλω όλα αυτά πάνω..

• Like 2
Δημοσ.

όχι δεν θα παίζουν όλα. Να ανέβω όμως ένα σκαλί πιο πάνω λετε σε VA σε περίπτωση που "ίσως... κάποτε..."

Ναι, είναι λίγο οριακό.

Θα πήγαινα σε 2000 VA τουλάχιστον...

αλλά επειδή το κόστος ανεβαίνει αρκετά θα έβαζα δύο τέτοια:

http://www.skroutz.gr/s/6234121/APC-Back-UPS-950VA-Schuko.html

και θα μοίραζα μεταξύ τους τις συσκευές - φορτία.

Δημοσ.

Ναι, είναι λίγο οριακό.

και θα μοίραζαν μεταξύ τους τις συσκευές - φορτία.

Πολύ καλή πρόταση. Αμα είναι να πάρουμε κάτι να πάρουμε κατι σωστό και ας πάει το κόστος 40-50 παραπάνω. Σας ευχαριστώ όλους για τις διευκρινήσεις και τις προτάσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, είναι λίγο οριακό.

και θα μοίραζα μεταξύ τους τις συσκευές - φορτία.

Aυτη τη λυση εχω προκρινει και χρησιμοποιω κι εγω εδω και χρονια, με τη διαφορα οτι τα 2 ups κρατουν απο 1 pc το καθενα συν τα αντιστοιχα μονιτορ οπως και παλι κατανεμημενα, πολυπριζα που δινουν σε μοντεμ, ρουτερ, voip και κανα δυο ακομα μη ενεργοβορες συσκευες.

Πρακτικα πολυ καλυτερη λυση ακομα κι απο την αποψη της διαχειρισης αν και λιγο πιο κοστοβορα και αβολη καθως χρειαζεται η αντικατασταση καθε φορα 2 μπαταριων.

Δημοσ.

Aυτη τη λυση εχω προκρινει και χρησιμοποιω κι εγω εδω και χρονια, με τη διαφορα οτι τα 2 ups κρατουν απο 1 pc το καθενα συν τα αντιστοιχα μονιτορ οπως και παλι κατανεμημενα, πολυπριζα που δινουν σε μοντεμ, ρουτερ, voip και κανα δυο ακομα μη ενεργοβορες συσκευες.

Πρακτικα πολυ καλυτερη λυση ακομα κι απο την αποψη της διαχειρισης αν και λιγο πιο κοστοβορα και αβολη καθως χρειαζεται η αντικατασταση καθε φορα 2 μπαταριων.

Δεν έχεις άδικο αλλά είναι η πιό VFM λύση.

Μονό αξιοπρεπές APC στα 2.000 VA ξεπερνάει τα 500 € όπως όλοι ξέρουμε....

Δημοσ.

πολυπριζο ασφαλειας πριν το ups.αν σε παιρνει apc smart 1500 η μεγαλυτερο.ειναι pure sinewave.αλλιως 1500 η παραπανω σαν αυτο που βαλες.τα 1000va ειναι περιπoυ 650 watt.μπορεις να δεις ακριβως ποσο καταναλωνεις ειτε με συσκευη που μετραει watt ειτε απο τα specs της καθε συσκευης

• Super Moderators
Δημοσ.

αν σε παιρνει apc smart 1500 η μεγαλυτερο.

Από 150 ή 2x106euro (για τα 2x950) θα πάει στα σχεδόν 450euro για το 1500αρι που και πάλι δεν θα του "φτάνει"? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...