Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπεριζω την παρεα, λοιπον κατεβασα σημερα απο το windows insider τα Windows 10 student που παρεχονται σε φοιτητες δωρεαν.Επειδη δεν ειχα cd Η Usb αδειο δεν τα εκανα Burn αλλα απλα αφησα το ISO στις ληψεις μου.Μπορω να το κανω απο δευτερα υποθετω που θα αγορασω ενα usbακι ετσι? Επισης εχουν διαφορες απο τα κανονικα windows μιας και ειναι Student version?Η σταματουν να παιρνουν Updates οταν τελειωσει η φοιτητικη ιδιοτητα? Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2017 από Αλεξανδρος A.92
micos000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Καλησπεριζω την παρεα, λοιπον κατεβασα σημερα απο το windows insider τα Windows 10 student που παρεχονται σε φοιτητες δωρεαν.Επειδη δεν ειχα cd Η Usb αδειο δεν τα εκανα Burn αλλα απλα αφησα το ISO στις ληψεις μου. (1) Μπορω να το κανω απο δευτερα υποθετω που θα αγορασω ενα usbακι ετσι? (2) Επισης εχουν διαφορες απο τα κανονικα windows μιας και ειναι Student version?Η σταματουν να παιρνουν Updates οταν τελειωσει η φοιτητικη ιδιοτητα? (1) Ναι, μπορείς όποτε θέλεις να τα μεταφέρεις σε dvd/usb. (2) Στο παρακάτω λινκ ένα συγκριτικό. https://liliputing.com/2015/07/differences-between-windows-10-home-pro-enterprise-and-education.html Ότι μπορείς να καταλάβεις. Η ίδια η ms λέει... Windows 10 Education is available exclusively for academic customers in Volume Licensing programs. Windows 10 Education includes features from Windows 10 Enterprise that are ideal for advanced security and the comprehensive device control and management needs of today’s educational institutions. Windows 10 Education also enables simplified deployment with a direct path for many devices to upgrade from Windows 10 Home or Windows 10 Pro. MDOP is included to help institutions manage their IT environments. Δε νομίζω πάντως να λήγει η άδεια τους.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δηλαδη ειναι ανωτερα και απο τα Pro σε αυτα που δινουν...Να κατι που δεν περιμενα! Για την αδεια θα το ψαξω λιγο ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα