Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στο φορουμ 

μετα απο διακοπη ρευματος δλδ κοπηκε και επανηρθε αμεσως το pc σερναιτε στο ανοιγμα παραθυρων στην εξερευνηση παραθυρων αργη πολυ να ανοιξουν και φυσικα στα παιχνιδια δεν μπορω πλεον να παιξβ γιατι εχουν lag 2-3 δευτερολεπτα οταν παταω ενα κουμπι τα φωτα σας ειμαι για καινουργιο επεξεργαστη μιτρικη?

2 σκληρους εχω εναν ssd 100% life και ενα μηχανικο 98% και cpu amd a10 5800k 4.2 ηταν πριν την διακοπη ρευματος μετα εγινε 3.8 και η ραμ απο 1866 πηγαν 1333 και gpu gtx1050 ti

δωστε τα φωτα σας γιατι μου φεναιτε ειμαι για cpu και m/b

ευχαρηστω για τον χρονο σας

Δημοσ.

Φτιάξε το bios στις προηγούμενες ρυθμίσεις του. Μετα δες αν φτιάξει. Ίσως άρπαξε ο δίσκος από την διακοπή.

• Like 1
Δημοσ.

μολις εκανα load defualts και το μονο που εκανα ειναι πηγα 4.2 τον επεξεργαστη οπως τον ειχα και 1866 της ραμ και φεναιτε μεχρι στιγμης να ειναι ενταξει και στα games

Δημοσ.

μπορεις να προτινεις κανενα μεχρι 50-60 να εχεις μπριζες σαν αυτες που εχουμε εμεις επιδεις δεν το κατεχω το θεμα

Δημοσ.

στο ups βαζεις και αλλα πραγματα πανω.β.ενα ups αξιζει περισσοτερο απο ενα pc.δεν χαλανε ευκολα αν δεν παρεις ups των 50 ευρω.η μπαταρια εχει 20 30 ευρω θελει αλλαγη καθε 3 με 4 χρονια .σε 4 χρονια θα εχεις αλλαξει το μισο pc ηδη.ακομα και τα πιο κεγαλα ups παιρνουν 2 μπαταριες μικρο ποσο για καθε 3 4 χρονια

Προτεινεται απο τους περισσότερους κατασκευαστές οι μπαταριες να αλαζουν καθε 2 χρονια για να μην υπαρχουν εκπλήξεις

Δημοσ.

Προτεινεται απο τους περισσότερους κατασκευαστές οι μπαταριες να αλαζουν καθε 2 χρονια για να μην υπαρχουν εκπλήξεις

σε πολλες εταιρειες οι μπαταριες αλλαζουν πολυ πιο γρηγορα απο οτι παθουν κατι για πολλους λογους.σε ενα σπιτι δεν υπαρχει λογος στο 99 τις 100 των χρηστων.δεν με ενοιαζε καν αν η αυτονομια απο 30 λεπτα ειχε παει στα 5.
  • Like 1
Δημοσ.

καλημερα παιδες...

χθες τον εκλεισα μια χαρα σημερα παλι τα ιδια any ideas?

μπορει και να αν ακαλυψα τι συμβαινει μπορει να ειναι και χαζο αυτο που θα πω..

ανοιξα το pc και η χρηση επεξεργαστη ηταν 30%+ και ανοιγο διαχειριση εργασιων και κλεινω το windows defender και ηρθε στα ισια του το pc πως το κανω disabled?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...