ostvarivanje Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Έχω το miix3 1030 από την προσφορά του e-shop λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Του είχα περάσει κατευθείαν windows 10 με φλασάκι και ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Γύρω στις 10 Ιουλίου που είχα πάει διακοπές και το πήρα μαζί μου, έκανε μία ενημέρωση και κάπου κόλλησε, οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις τα windows επαναφέρουν την προηγούμενη έκδοση (μου είχε τύχει αρκετές φορές) και μετά από κάποιες μέρες, που έβγαιναν και άλλες ενημερώσεις, έπαιρνε τις ενημερώσεις κανονικά. Αυτή τη φορά, δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην προηγούμενη έκδοση και μετά από επανεκκίνηση μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι ο bootloader failed to boot, κάπως έτσι το έχει γραμμένο. Τι μπορώ να κάνω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Έχω το miix3 1030 από την προσφορά του e-shop λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Του είχα περάσει κατευθείαν windows 10 με φλασάκι και ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Γύρω στις 10 Ιουλίου που είχα πάει διακοπές και το πήρα μαζί μου, έκανε μία ενημέρωση και κάπου κόλλησε, οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις τα windows επαναφέρουν την προηγούμενη έκδοση (μου είχε τύχει αρκετές φορές) και μετά από κάποιες μέρες, που έβγαιναν και άλλες ενημερώσεις, έπαιρνε τις ενημερώσεις κανονικά. Αυτή τη φορά, δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην προηγούμενη έκδοση και μετά από επανεκκίνηση μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι ο bootloader failed to boot, κάπως έτσι το έχει γραμμένο. Τι μπορώ να κάνω; an εχει αποδειξη παρτω και πηγαινε το στο service της λενοβο στον κιφησο στην αρβατο που που ειναι κιφησου 50-51 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δε χρειάζεται τελικά, κατάφερα να μπω στο BIOS και με το που απενεργοποίησα το secure boot, το τάμπλετ λειτούργησε σαν να μη συνέβηκε το παραμικρό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα