dimi2323 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 καλησπερα...εχω το εξης προβλημα...τν τευλαιταια βδομαδα ο υπολογιστης φριζαρει για 1-2 δευτερελ και μετα χανει στο σημα η οθονη και επανερχετε και μερικες φορες εχω φαει τν εξης μπλε οθονη...το μηχανημα ειναι καινουργιο...2 εβδομαδων...ειχα μια gt8500 μονο για να λειτουργο τον υπολογιστη..και νομιζα οτι ηταν απο αυτο...αλλα μετα εβαλα μια r9380 η οποια ηταν λειτουργικη και εκανε παλι τα ιδια..εκανα εγκατασταση τον windows απο τν αρχη και εχω βαλει μονο τν driver της καρτας γραφικων και παλι μου κανει το ιδιο...εχω καταλιξει οτι εχω μαλλον κατι faulty απο hardware..ισως motheboard ???εχει τυχει σε καποιον η γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει..???
countass Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δοκιμασε για αρχη να απενεργοποιήσει ς το fast startup απο το power options των windows.δοκιμασε κι αλλον driver για την γραφικων.πρωτα απεγκατεστησε ομως σωστα τον παλιο.εχει οδηγο καπου εδω στο forum στην κατηγορία για καρτες γραφικων. Τι συστημα εχεις ακριβως; ποτε στο κανει το προβλημα οταν παιζεις;
dimi2323 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 τελικα ηταν το ενα απο τα 2 στικακια μνημης.χτιπησε στο memtest κατευθειαν μολις ξεκινισε το τεστ..η αλλη κανονικα το περασε..αλλα ηταν καινουργιες..2 εβδομαδων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα