Προς το περιεχόμενο

ps3 jailbreak 4.81 slim model

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Προσφατα αγορασα ενα ps3 slim cech 3004A και ηθελα να ρωτησω αμα γινεται jailbreak σε αυτο το μοντελο.Σε καποια site εχω διαβασει οτι γινεται και σε καποια οτι δεν γινεται.Λογικα πιστευω θα γινεται επειδη ειναι 2017.Σας παρακαλω χρειαζομαι τη βοηθεια σας :unsure:

Δημοσ.

Το ότι είναι 2017 δεν λέει κάτι αν δεν έχει βρεθεί ο τρόπος.

Κανονικό custom firmware, όπως στα ps3 phat και κάποια slim, στα 3xxx και 4xxx slim δεν μπαίνει.

Υπάρει το cobra ode αλλά δεν ξέρω αν λειτουργεί σε 4.81 και κατά πόσο αξίζει να το αγοράσεις και να το εγκαταστήσεις στην κονσόλα.

• Like 1
Δημοσ.

Οποιοδήποτε 3k ή 4k δεν μπορεί να πάει σε firmware μικρότερο από 3.60 - ακόμα μεγαλύτερο στις περιπτώσεις του Super Slim (εσύ χρειάζεσαι το 3.55 για να βάλεις custom firmware) οπότε ξεχνάς το downgrade.

Το Cobra λειτουργεί μεχρι το 4.80, οπότε ξεχνάς και αυτή την λύση.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει λύση στο μοντέλο που έχεις.

Αν θες οπωσδηποτε χακαρισμενο PS3 πούλησε το σε μια καλή τιμή και πάρε άλλο κατα προτιμηση με περασμένο CFW αλλιώς θα πληρώσεις έξτρα να στο κάνει άλλος ή θα πληρώσεις ακόμα περισσότερα για να πάρεις το κατάλληλο hardware να κάνεις μόνος σου το downgrade / εγκατάσταση CFW.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιταξτε αμα ειναι θα το βαλω 100 ευρω .Αλλα ποσο κανει ενα jailbroken ps3?Δεν θελω να χαλασω και παρα πολλα λεφτα γι αυτο ρωταω.Επισης που μπορω να βρω και να ψαξω για ενα jailbroken ps3??Σας παρακαλω αμα καταφέρετε και βρειτε ενα jailbrakable ps3 slim model σε καλη τιμη θα σας ειμαι υποχρεoς και αμα ειναι θα παω να μου το κανουν jailbreak

Επεξ/σία από giwrgos123454321
  • 11 μήνες μετά...
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κανεις πεσει εδω απο αναζητηση, πλεον γινεται jailbreak σε όλα τα ps3  και σε superslim,  για κάποια ακομα και στην 4.84 (τελευταια μεχρι σημερα εκδοση). Γκουγκλάρετε ps3 xploit:
http://ps4portal.net/ps3-jailbreak-cfw-official/
https://gamesexploit.com/ps3-cfwps3-jailbreak/

Επεξ/σία από ptaf
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...