asdfaster Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Η θα πας σε s8 η σε s7 edge εγω θα σου πρότεινα να πας σε edge γιατι δεν μου αρέσει το σχήμα του s8. Η διαφορά με το s8 ειναι η οθόνη και τα 2 τικ καλύτερη κάμερα. Γούστα είναι αυτα. Αν πας σε xiaomi και one plus να ξέρεις θα χάσεις κάμερες στο πρωτο και μπαταρία με θερμοκρασία στο δεύτερο. Για εμένα πας σε s7 s8. Αν ασχολησαι και με root θα έχεις το καλύτερο support στο xda μαζί με το one plus.
ikaruga24 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Καταρχήν, ο παραλληλισμός με αμάξια, είναι παντελώς άκυρος. Τα Motorola δεν είναι κάποια αμφιβόλου ποιότητας συσκευή και επίσης είναι η μοναδική σειρά συσκευών που σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις κι άλλες λειτουργίες μέσω των mods. Χρήσιμο ή μη, δε μπορεί να το κρίνει κανείς αν δεν του χρειάζεται. Εν πάση περιπτώσει, επειδή το κουράσαμε πολύ, ξαναλέω ότι στην πρώτη μου πρόταση θα επιμείνω γιατί κι εγώ σκόπευα να πάρω το s8+ αλλά συμβιβάστηκα με s7 edge που ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, με υπερκαλύπτει Δεν είναι καθόλου άκυρος. Για να τελειώνουμε είναι προϊόντα και κρίνονται βάση τιμής/αξίας. Στα λεφτά αυτά το Z2 play είναι ασύμφορο και δεν συγκρίνεται πουθενά με τους ανταγωνιστές του σε αυτήν την κατηγορία τιμής και στο λέει κάποιος που και γουστάρει μότο και είναι και κάτοχος νυν συσκευής μότο.
AlienTechGR Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Συγγνώμη, καθόμαστε και συζητάμε για το αξίζει 480€, κινητό με Snapdragon 626 και 3GB RAM; Αστεία πράγματα. ΔΕΝ έχει θέση σε συζήτηση το Z2 Play, όταν μιλάμε για ναυαρχίδες Android.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα