Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα αστειεύεσαι φαντάζομαι...

Το ότι σου φαίνεται αστείο είναι δικό σου θέμα φίλε μου, ούτως ή άλλως η πρώτη μου πρόταση ήταν η επικρατούσα, η τελευταία μου ήταν μια καλή εναλλακτική σαν πιο οικονομικό που προσφέρει και τη δυνατότητα των mod. Αν εσένα δε σ' αρέσει δικαίωμα σου
Δημοσ.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που έχει το p10 και ξεπερνάνε τους αντιπάλους του?

Ή μέτρια αυτονομία μπαταρίας στα επίπεδα p9?

Ή λοταρία της (ddr3 η ddr4)ram?

Ή ίδια με το p9 full hd οθόνη?

Ή πάλι ίδια με το p9 κάμερα ?

Το μπροστά δακτυλικό με on screen κουμπιά?Η απουσία αδιαβροχοποιησης που πλέον όλες οι μεγάλες εταιρείες έχουν?

Το ότι ζεστενεται(αλουμίνιο κατασκευή)και υπάρχει powe throttling που εν μέρη θυμίζει εποχές snap810?

Ή στο τσιπακι που συναγωνίζεται τα πέτρινα android με snap820?

Αν δεν αντέγραφε την apple στην νοοτροπία και έβγαζε μόνο μία έκδοση το p10 plus εξ αρχής θα συμφωνούσα μιας και είναι το μόνο p10 που αξίζει αλλά η τιμή τσουχτερή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφόσον μπορείς να διαθεσεις τόσα το s8 είναι μονόδρομος. Από κει και πέρα υπάρχει και το oneplus 5, το xiaomi mi 6, htc 11, honor 9

Επεξ/σία από SOAD1981
  • Like 1
Δημοσ.

Το ότι σου φαίνεται αστείο είναι δικό σου θέμα φίλε μου, ούτως ή άλλως η πρώτη μου πρόταση ήταν η επικρατούσα, η τελευταία μου ήταν μια καλή εναλλακτική σαν πιο οικονομικό που προσφέρει και τη δυνατότητα των mod. Αν εσένα δε σ' αρέσει δικαίωμα σου

Φίλε μου να μιλάμε λίγο με βάση συγκρίσεως. Δεν είπε κανείς ότι το Z2 play δεν είναι αξιόλογη συσκευή αλλά στα ίδια λεφτά παίρνεις μερικές από τις καλύτερες ενώ το Z2 play είναι μακριά από το να θεωρείται στα καλύτερα. Λίγη κοινή λογική θέλει, συσκευή με 3GB ram και SD 626 πως ακριβώς συγκρίνεται με συσκευές android αντίστοιχες ή καλύτερες του iPhone 6s; Δεν είναι λοιπόν δικαίωμα μου, είναι σαν να σε ρωτάει ο άλλος "με τι αντίστοιχο αμάξι να αλλάξω την mercedes SLK μου;" και εσύ να του προτείνεις "Πάρε μια Skoda Octavia που χωράει και 5 άτομα μέσα" ενώ υπάρχει αντίστοιχο δέος στα ίδια λεφτά Porche και άλλες σοβαρές μάρκες διθέσιες. 

Δημοσ.

Φίλε μου να μιλάμε λίγο με βάση συγκρίσεως. Δεν είπε κανείς ότι το Z2 play δεν είναι αξιόλογη συσκευή αλλά στα ίδια λεφτά παίρνεις μερικές από τις καλύτερες ενώ το Z2 play είναι μακριά από το να θεωρείται στα καλύτερα. Λίγη κοινή λογική θέλει, συσκευή με 3GB ram και SD 626 πως ακριβώς συγκρίνεται με συσκευές android αντίστοιχες ή καλύτερες του iPhone 6s; Δεν είναι λοιπόν δικαίωμα μου, είναι σαν να σε ρωτάει ο άλλος "με τι αντίστοιχο αμάξι να αλλάξω την mercedes SLK μου;" και εσύ να του προτείνεις "Πάρε μια Skoda Octavia που χωράει και 5 άτομα μέσα" ενώ υπάρχει αντίστοιχο δέος στα ίδια λεφτά Porche και άλλες σοβαρές μάρκες διθέσιες.

Τα 3gb του Motorola δεν έχουν κάτι να ζηλέψουν, όπως κι ο επεξεργαστής. Είπες για σύγκριση. Σύγκρινε τα δίπλα δίπλα με το κινητό που έχεις στο μυαλό σου σαν καλύτερο και μιλάμε μετά. Εξάλλου είναι σε λιγότερα λεφτά απ'όσα έχει θέσει ο φίλος
Δημοσ.

Τα 3gb του Motorola δεν έχουν κάτι να ζηλέψουν, όπως κι ο επεξεργαστής. Είπες για σύγκριση. Σύγκρινε τα δίπλα δίπλα με το κινητό που έχεις στο μυαλό σου σαν καλύτερο και μιλάμε μετά. Εξάλλου είναι σε λιγότερα λεφτά απ'όσα έχει θέσει ο φίλος

Δεν χρειάζεται να αντιπαρατεθούμε παραπάνω, σε forum τεχνολογίας είμαστε και όσο να ΄ναι υπάρχει μια σχετικότητα στο τι είναι άξιο στα λεφτά του ή όχι. Η πρόταση σου είναι εκτός συναγωνισμού δεδομένου ότι με σχεδόν 100 λιγότερα έχεις LG G6 και P10 ή με κάνα 50άρι παραπάνω παίρνεις S8. Είναι εντελώς εκτός των νερών του το Z2 play και αυτό φταίει γιατί είναι και καινούργιο. 

Σε λίγους μήνες που θα κοστίζει 30-40% λιγότερο θα έρθει στα ίσια του, για τώρα δεν μπορεί να κοιτάξει καμιά αντιπρόταση στα μάτια και έχει χάσει και το ατού της μπαταρίας που χαρακτήριζε το πρώτο μοντέλο. 

Δημοσ.

Το p10 το αφηνουμε εκτος τωρα μπορεις να διαλεξεις αναμεσα σε s8 και htc u11 σε κανενα απο τα 2 δεν θα χασεις αλλα ειναι αναλογα και με το τι θελεις.. 

Το z2 της moto ασχολιαστο με 50 ευρω πας σε s8... βασικα δεν το κοβω καν για ναβαρχιδα αλλα τεσπα..

• Like 1
Δημοσ.

Το z2 στα 350-€ καλό θα είναι για παραπάνω δεν... Σύγκριση του με ναυαρχίδες? Αστείο!

Δημοσ.

Το z2 στα 350-€ καλό θα είναι για παραπάνω δεν... Σύγκριση του με ναυαρχίδες? Αστείο!

Για την τιμή θα συμφωνήσω, όσο για το αστείο, τελικά το πρότεινα για ανέκδοτο! Όσοι το έχετε πάρει βέβαια, δε θα γελάτε αλλά θα το απολαμβάνετε... Δεν έχει να λέει
Δημοσ.

Δεν είπα ποτέ ότι δεν είναι αξιοπρεπές κινητό... Αλλά σίγουρα δεν αξίζει τα λεφτά του... και σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί με φετινές ναυαρχίδες! Είναι απλή λογική!

Δημοσ.

Φαντάσου για μια επιλογή android και άρχισαν ήδη τα παρατράγουδα και ο πόλεμος των σπεκς . Μείνε στο iphone και είσαι άρχοντας.

Δημοσ.

Για την τιμή θα συμφωνήσω, όσο για το αστείο, τελικά το πρότεινα για ανέκδοτο! Όσοι το έχετε πάρει βέβαια, δε θα γελάτε αλλά θα το απολαμβάνετε... Δεν έχει να λέει

Μα όλα έτσι κρίνονται, βάση χρημάτων, οπότε δεν έχει νόημα να προτείνεις τέτοια συσκευή σε τέτοια φράγκα. Και το Skoda Octavia μια χαρά αμαξάρα είναι αλλά αν σε πει ο άλλος 40 χιλιάρικα ε όσο να ΄ναι θα πεις "και γιατί να μην πάρω μια Merc, BMW, Audi, Lexus, οτιδήποτε;" 

Δημοσ.

Μα όλα έτσι κρίνονται, βάση χρημάτων, οπότε δεν έχει νόημα να προτείνεις τέτοια συσκευή σε τέτοια φράγκα. Και το Skoda Octavia μια χαρά αμαξάρα είναι αλλά αν σε πει ο άλλος 40 χιλιάρικα ε όσο να ΄ναι θα πεις "και γιατί να μην πάρω μια Merc, BMW, Audi, Lexus, οτιδήποτε;"

Καταρχήν, ο παραλληλισμός με αμάξια, είναι παντελώς άκυρος. Τα Motorola δεν είναι κάποια αμφιβόλου ποιότητας συσκευή και επίσης είναι η μοναδική σειρά συσκευών που σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις κι άλλες λειτουργίες μέσω των mods. Χρήσιμο ή μη, δε μπορεί να το κρίνει κανείς αν δεν του χρειάζεται. Εν πάση περιπτώσει, επειδή το κουράσαμε πολύ, ξαναλέω ότι στην πρώτη μου πρόταση θα επιμείνω γιατί κι εγώ σκόπευα να πάρω το s8+ αλλά συμβιβάστηκα με s7 edge που ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, με υπερκαλύπτει
Δημοσ.

το σκόντα τουλαχ θα χει ίδιες ή καλύτερες επιδόσεις ενώ το μοτορολα είναι πανάκριβο χωρίς λόγο με επιδώσεις πολύ χειρότερες σε σχέση με φετινές, περσινές ακόμα και προπερσινές ναυαρχίδες.... η συσκευή είναι καθαρά μεσαίας κατηγορίας και θα αξίζει να την πάρει κάποιος όταν η τιμή της φτάσει στα 250€ εκεί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...