vasioula1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα. Αγόρασα το πρωτο μου αυτοκίνητο. Ένα mitsubichi colt του 2007 μεταχειρισμένο, αλλα σε πολύ καλή κατάσταση με μόλις 82000 χιλιόμετρα Θέλω να βγάλω το εργοστασιακο cd player και να βαλω ένα mp3 player Οι ερωτήσεις μου είναι πάνω σε αυτό. Το cd player έχει 2 εγκοπές (τρυπουλες) στις οποίες απ ότι είδα σε βιντεάκια μπαίνουν 2 κλειδιά με τα οποία το αφαιρεις. Α) αυτά είναι ίδια σε όλα τα αμάξια; Η πρέπει να βρω για το συγκεκριμένο μοντέλο;από που τα αγοράζεις; Β) όλα τα mp3 players ταιριάζουν σε όλα τα αυτοκίνητα (από άποψη υποδοχών σύνδεσης, αλλά και χώρου για να μπουν); Γ) έχετε να προτείνετε κανένα αξιόπιστο mp3 player αυτοκινήτου; Δ) αξίζει να προσπαθήσω να το περάσω μόνη (πιάνουν τα χέρια μου, ελάχιστα όμως, δηλαδή να βάλω το τάδε καλώδιο στην τάδε τρύπα ακολουθώντας οδηγιες) ή να το πάω σε ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων; Και αν το δεύτερο πόσο κοστίζουν τα περαστικά; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Καλύτερα να απευθυνθείς σε κατάστημα πηγών ήχων για αυτοκίνητα, δέν παίρνουν επιπλέον Πιθανόν να χρειαστείς κάποια ISO φίσα , Για πηγή ήχου κοίταξε Pioneer , Kenwood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μπράβο πολύ καλη αγορά, καλά χιλιόμετρα με προσοχή, το πολύ να σου πάρει 20 ευρώ αν δεν χρειαστεί κάποια ανταλλακτικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasioula1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Σας ευχαριστώ παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα