panos0100 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Παιδιά καλησπέρα έχω αγοράσει αυτή την τηλεόραση και θέλω να ρωτήσω με ποιο τρόπο μπορώ να κάνω ασφαλή κατάργηση το στικακι για την εγγραφή, όσο και αν έψαξα δεν έχει κάτι μέσα αν ξέρει κάποιος γιατί δεν θέλω να το βγάζω χωρίς ασφαλή κατάργηση, επίσης θέλω να ρωτήσω αν η συγκεκριμένη που διάλεξα είναι καταληλη για το dvb-t2 λογικά είναι γιατί το υποστηρίζει, και επίσης πως μπορώ να κάνω αναπαραγωγή στον υπολογιστή μου αυτό που έγραψα από το στικακι γιατί είναι σε μια μορφή .ts και το τελευταίο είναι αν αξίζει η αναβάθμιση λογισμικού της τηλεόρασης ή χάνω την εγγύηση αν το κάνω ευχαριστώ το μοντέλο είναι αυτό 32'' SHARP LC-32CHE4042E
kargo130 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Tuner TNT: DVB-T et DVB-T2 Οποτε λογικα δεν εχεις θεμα. Οσο για το .ts , σε τβ αλλης μαρκας που μου εδινε το ιδιο αρχειο , ο μονος τροπος αναπαραγωγης ηταν απο την ιδια την τηλεοραση. Με αναβαθμιση λογισμικου, εαν υπαρχει διαθεσιμο απο την ιδια την εταιρεια, δεν χανεις την εγγυηση σου.
panos0100 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μάλιστα, οπότε πάλι από την ιδια την τηλεόραση θα κάνω αναπαραγωγή μαλον, στο αποκωδικοποιητή έναν edition στην παλιά τηλεόραση που είχα έγραφε σε mpeg 4 οπότε με το alli έκανα την μορφοποίηση σε avi τέλος πάντων δεν πειράζει, υπάρχει κάποια ρύθμιση που να κάνει ασφαλή κατάργηση το στικακι; μέσα στο manual δεν γράφει τίποτα
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δεν υπάρχει λόγος ασφαλούς κατάργησης σε usb stick αν δεν γράφει δεδομένα εκείνη την ώρα. όσο για τα αρχεία,ο οποιοσδήποτε συγχρονος Player(vlc,potplayer,mpc κλπ)θα το παίξουν κανονικά
panos0100 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δεν υπάρχει λόγος ασφαλούς κατάργησης σε usb stick αν δεν γράφει δεδομένα εκείνη την ώρα. όσο για τα αρχεία,ο οποιοσδήποτε συγχρονος Player(vlc,potplayer,mpc κλπ)θα το παίξουν κανονικά Δεν το παίζουν δυστυχώς δεν αναγνωρίζετε έχω τον vlc media player, power dvd και σε κανέναν δεν παίζει, αφού είναι άγνωστη μορφή
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 δοκίμασε Pot. το .TS δυστυχώς ειναι container και οχι κάποια συγκεκριμένη κατάληξη αρχείου,οπότε πιθανότατα καποιο codec λείπει. δοκίμασε απο το Media info(το κατεβάζεις)να δεις τι χαρακτηριστικά έχει το αρχειο που θες να παίξεις(τι μορφη βίντεο και τι μορφή ήχου)
panos0100 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Τελικά έχω γράψει την Φ1 σε στικακι και πάλι δεν την διαβάζει πάλι η ίδια κατάληξη, δεν θυμάμαι αν στον αποκωδικοποιητή edition που είχα και έγραφε πάλι αν ήταν το ίδιο, γιατί με ένα προγραμα μετά το alli το έκανα σε μορφή avi και έπαιζε κανονικά τώρα με την τηλεόραση αυτήν ούτε αυτό το προγραμα δεν μπορεί να το σπάσει, υπάρχει κάτι άλλο; τι μπωρο να κανω;
panos0100 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Παιδια κανεις για το προβλημα, μηπως λεω επειδη δεν το βγαζω το στικακι με ασφαλη λειτουργια; αλλα δεν εχει καμια τετοια επιλογη, επισης το αρχειο ειναι σα να λειπει, ενω λεει ts δεν το διαβαζει ουτε το κανει σε αλλη μορφη δοκιμασα και με vlc και με avs και με media player ολα τα εβαλα, τιποτα να παρει ευχη, τι τηλεοραση ειναι αυτη και δεν κανει σωστη εγραφη, αλλα αν το βαλω το στικακι στην τν θα παιξει
panos0100 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Καλησπερα παιδια, ακομα δεν καταφερα να βγαλω ακρη με την τηλεοραση, να παω απο το καστημα να ρωτησω; αλλα σιγα να μην ξερουν εδω δεν ηξεραν τι εχει η τηλεοραση απο συνδεσεις. Το προβλημα ομως τωρα εκτος απο την εγραφη ειναι οτι ανα μια μερα βγαζει ενα μυνημα και λεει οτι εχετε κανει μια ρυθμιση και πρεπει να αλλαξει καναλι, μετραει 10 δευτερολεπτα και παει απο μονο του στην ert1 τι ειναι αυτο τωρα; πολυ δυσκολη τηλεοραση και χωρις καλες οδηγιες οτι να ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα