Προς το περιεχόμενο

SSD Patriot Spark 256GB Frozen ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έχω ένα θέμα που δεν μου έχει τύχει άλλη φορα. Εχω τον ssd patriot spark 256gb και εδώ και 2 μέρες συμπεριφέρεται ασυνήθιστα. Δε μπορώ να κάνω καμια μεταβολή στον δίσκο. Δε μπορω να σβήσω αρχείο , δε μπορώ να γράψω τίποτα πάνω, δε μπορώ να τον κάνω φορματ, δε μπορώ να του αλλάξω τα partitions. Ξεκινησα με τα απλα. Windows usb intallation disk. Τιποτα. Πηγα στα δυνατά εργαλεία. Parted magic. Erase disk. Τον δίσκο τον βγάζει frozen.. Και δεν επανέρχεται με sleep.  Δοκίμασα με command line. Δοκιμασα με easeus partition Master. Δοκίμασα με το software της εταιρίας. Τίποτα. Ότι αρχείο και να γράψω αντιγράφεται.. και μόλις κάνω reboot... Deja vu . Όλα είναι όπως ήταν πριν. Δοκίμασα και με wipe data με file shredder και ccleaner.

Δημοσ.

Δοκιμασε , να τον βγαλεις εκτος ρεύματος για κανα λεπτο, διαφορετικα καλωδια sata ή εξωτερική θήκη.

Βαζοντας τον σαν 2ο δοκιμασε να κατεβάσεις το toolbox της patriot και είτε να περασεις κάποιο firmware update ή να τον κανεις secure erase αν σου δίνει την δυνατότητα.

Αν δεν βγάλεις ακρη με τα παραπανω, που ειναι και το πιθανοτερο, πας για rma. To θεμα ειναι μην τυχων και έχεις ευαισθητα δεδομένα μέσα που δεν θα θελες να δει άλλος.

Δημοσ.

Τα εχω δοκιμασει αυτα... Καμια αντιδραση. Εγινε πιο solid απο ποτε... 

Ναι .. το ζητούμενο ήταν να δωσω ένα κένο δίσκο για αντικατάσταση... αλλα απο ότι φαίνεται θα τον πάω όπως είναι. Απλα καλου κακού αλλαγή password παντου.. Αυτο το smart lock. .ωραίο είναι ..δε λεω .. αλλα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...