Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα on screen δεν είναι απαραίτητο να είναι ενεργά, όλα γίνονται από το home button

και πάλι κατασκευαστικά είναι τραγική επιλογή για κινητό ναυαρχίδα με αρχική τιμή τα 650 ευρώ.
Δημοσ.

εχω το a5 2016 ,  ειχα δωσει 400 για g4 και λογο πολλων προβληματων   μετα απο καιρο (μεσα στην εγγυηση ) που δωσαν πιστωτικο 300 ευρω απο vodafone και πηρα το  a5 16 . καταλαβαινεται οτι η διαφορα ηταν χαοτικη και μετα απο 1 χρονο , απλα κανει την δουλεια του, τιποτα τρομερο. πλεον σκεφτομαι το εξης . 1) το lg g6 ειναι ελκυστικη επιλογη γιατι ειναι στα ~400 ευρο. 2) p10 δεν εμπιστευομαι huawei .

3) s7 δεν ξερω αν αξιζει λογο το οτι εχει βγει  s8 και γενικα  εφοσον βγαζουν νεα μοντελα συνεχεια , δεν θα εχει  αξια  σε λιγο καιρο.

4) iphone 7 , δεν ειχα ποτε μου iphone και θελω να δοκιμασω, η τιμη στα 550 απο καιζερ ή drele . ειναι το μονο κινητο που θα εδινα   +100 απο το budget μου για κινητο , θεωρω οτι το 7 ειναι αρκετα δυνατο απο ολα τα προηγουμενα iphone οταν βγηκα οποτε σκεφτομαι οτι θα ειναι δυνατο και στο μελλον  οποτε θα διατηρησει και αξια, ομως το σεπτεμβρη βγαινει το 8 και ισως περιμενω μηπως πεσει η τιμη του. τι προτεινεται?  εχει κανει σας το iphone 7 ?

Δημοσ.

εχω το a5 2016 , ειχα δωσει 400 για g4 και λογο πολλων προβληματων μετα απο καιρο (μεσα στην εγγυηση ) που δωσαν πιστωτικο 300 ευρω απο vodafone και πηρα το a5 16 . καταλαβαινεται οτι η διαφορα ηταν χαοτικη και μετα απο 1 χρονο , απλα κανει την δουλεια του, τιποτα τρομερο. πλεον σκεφτομαι το εξης . 1) το lg g6 ειναι ελκυστικη επιλογη γιατι ειναι στα ~400 ευρο. 2) p10 δεν εμπιστευομαι huawei .

3) s7 δεν ξερω αν αξιζει λογο το οτι εχει βγει s8 και γενικα εφοσον βγαζουν νεα μοντελα συνεχεια , δεν θα εχει αξια σε λιγο καιρο.

4) iphone 7 , δεν ειχα ποτε μου iphone και θελω να δοκιμασω, η τιμη στα 550 απο καιζερ ή drele . ειναι το μονο κινητο που θα εδινα +100 απο το budget μου για κινητο , θεωρω οτι το 7 ειναι αρκετα δυνατο απο ολα τα προηγουμενα iphone οταν βγηκα οποτε σκεφτομαι οτι θα ειναι δυνατο και στο μελλον οποτε θα διατηρησει και αξια, ομως το σεπτεμβρη βγαινει το 8 και ισως περιμενω μηπως πεσει η τιμη του. τι προτεινεται? εχει κανει σας το iphone 7 ?

Καταρχάς για ποιο λόγο σου έδωσαν πιστωτικό 300€ και όχι 400€;

Στο θέμα μας. Το S7 μη σε αγχώνει που είναι πιο παλιό. Έχει την καλύτερη οθόνη από τα υπόλοιπα, μια κορυφαία κάμερα και είναι πάρα πολύ αξιόπιστη ως επιλογή. Το iPhone 7, καλό χρυσό, αλλά μιας και δεν είχες ποτέ ξανά iPhone, δε ξέρω κατά πόσο θα σε καλύψει. Επίσης στον τομέα οθόνης και κάμερας, είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πιο κάτω από τα υπόλοιπα που αναφέρεις.

Δημοσ.

Καταρχάς για ποιο λόγο σου έδωσαν πιστωτικό 300€ και όχι 400€;

Στο θέμα μας. Το S7 μη σε αγχώνει που είναι πιο παλιό. Έχει την καλύτερη οθόνη από τα υπόλοιπα, μια κορυφαία κάμερα και είναι πάρα πολύ αξιόπιστη ως επιλογή. Το iPhone 7, καλό χρυσό, αλλά μιας και δεν είχες ποτέ ξανά iPhone, δε ξέρω κατά πόσο θα σε καλύψει. Επίσης στον τομέα οθόνης και κάμερας, είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πιο κάτω από τα υπόλοιπα που αναφέρεις.

το g4 το πηρα απριλη 16 , αυγουστο του 16 μου λεγαν οτι εχει πεσει η τιμη του αρα  η πιστωση θα ειναι στην  τοτε τιμη , προφανως μεγα ψεμα αλλα δεν μπορουσα να μεινω με g4  με μπαταρια  μισης μερας και bootlop ανα βδομαδα . μεγαλη υποθεση που την ειχα τραβηξει στα ακρα  αλλα  δεν γινοταν κατι.  

Πιστευω οτι το iphone 7  εχει απο τις καλυτερες καμερες , ενω η οθονη του παρολο της περιεργης αναλυσης ειναι πολυ καλη. επισης  το ui της samsung ειναι για εμετο πραγματικα ... 

Δημοσ.

το g4 το πηρα απριλη 16 , αυγουστο του 16 μου λεγαν οτι εχει πεσει η τιμη του αρα η πιστωση θα ειναι στην τοτε τιμη , προφανως μεγα ψεμα αλλα δεν μπορουσα να μεινω με g4 με μπαταρια μισης μερας και bootlop ανα βδομαδα . μεγαλη υποθεση που την ειχα τραβηξει στα ακρα αλλα δεν γινοταν κατι.

Πιστευω οτι το iphone 7 εχει απο τις καλυτερες καμερες , ενω η οθονη του παρολο της περιεργης αναλυσης ειναι πολυ καλη. επισης το ui της samsung ειναι για εμετο πραγματικα ...

Ναι, για IPS είναι πολύ καλή η οθόνη του iPhone 7, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ κατώτερη δίπλα στο Galaxy S7. Όσο αναφορά την κάμερα, ναι είναι και πάλι πάρα πολύ καλή, αλλά και πάλι υστερεί δίπλα στο S7, ειδικά σε νυχτερινές συνθήκες.

Βέβαια, από την στιγμή που δε σου αρέσει το UI της Samsung, τσάμπα συζητάμε.

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε. Είμαι χρήστης P10 Plus εδώ και 5 μήνες. Απόλυτα ευχαριστημένος από την αρχή. Πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας. Ωραία κάμερα. Αλλά αν μιλάμε για το απλό P10 πιστεύω θα έπαιρνα το σ8 εγώ. Αν θέλεις δες εδώ και κάποια samples από φωτογραφίες που έχω βγάλει : https://goo.gl/photos/wTvq12Jge7DAL2eNA

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε. Είμαι χρήστης P10 Plus εδώ και 5 μήνες. Απόλυτα ευχαριστημένος από την αρχή. Πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας. Ωραία κάμερα. Αλλά αν μιλάμε για το απλό P10 πιστεύω θα έπαιρνα το σ8 εγώ. Αν θέλεις δες εδώ και κάποια samples από φωτογραφίες που έχω βγάλει : https://goo.gl/photos/wTvq12Jge7DAL2eNA

χαλαρα...μονο 140 ευρο διαφορα xD

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειχα μια βδομάδα το s8+ ειναι απο αλλο πλανήτη... Οτι κι αν πείτε νομίζω ειναι το τοπ κινητό ολων των εποχών. Ενω δυο φιλαράκια εχουν ο ενας το mate 9 κι ο άλλος το htc u11 είναι κινηταρες, πιστεύω στα τοπ κινητά αλλα με το s8+ δε συγκρίνονται σαν σύνολο εννοώ. Μπορεί να υπερτερούν σε κάποια πράγματα αλλα το s8+ ειναι ενα κόσμημα. Το p10 plus περα απο το sar εχει περίπου ιδιο ντιζάιν με τα παλιότερα και σαυτα τα λεφτά δε θα το προτιμούσα αλλα δεν το ξέρω το κινητό αρα δεν παίρνω όρκο. Αμα εχεις τα λεφτά, κατα τη δική μου άποψη, παρε s8 η s8+

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...