Fulgore Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Για το htc u11 δεν έχω ακούσει κάτι το αρνητικό αλλά κοστίζει ανάλογα. Για το θέμα της οθόνης του 1+ μπορείς να διαβάσεις εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=454690
Arch11 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Εμενα προσωπικα με βολευει να εχει τον αισθητηρα μπροστα, το βρισκω πιο φυσικο δλδ... Αυτο που ειναι σπαστικο στο P10 ειναι οτι δεν ειναι αδιαβροχο κ επισης το θεμα-λοταρια με τις μνημες Το s8 οσες φορες και να το δω σε μαγαζι που φαινεται στενομακρο σαν τηλεκοντρολ κ σαν να να πρεπε να ειναι λιγο πιο πλατυ για να καθεται καλυτερα στο χερι, το plus S8 απο την αλλη ειναι μεγαλο για τα δικα μου δεδομενα Μου ρθε και η ιδεα του galaxy s7 (οχι του edge) αν κ με τη μικρη διαφορα τιμης με το s8 δεν ξερω αν αξιζει
Fulgore Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Τα 140-150 ευρώ (ανάλογα το κατάστημα αγορας και χρώμα) στα 400 ευρώ του s7 είναι μικρή διαφορά?Μιλάμε για κοντά 40%διαφορα τιμής ξέρω γω. Επίσης δεν καταλαβαίνω το άλλο. Ή θέση του δακτυλικου,το μέγεθος και η εμφάνιση των s8 και s8+ δεν σαρεσουν(δικαίωμα σου φυσικά).Για ποιο λόγο τα κοιτάς ακόμα /αναφερεις αφού δεν σε ενδιαφερουν/τραβανε σαν συσκευες? Το ίδιο και η αδιαβροχοποιησης. Αν σε ενδιαφέρει πολύ πας σε s7/s7 edge η ξέρω γω σε sony xz premium/htc u11. Δεν υπάρχουν αλλά κινητά να καλύπτουν όλα όσα ζητάς. Αν στα δύο τελευταία ρίξεις ακυρο λόγω της τιμής τότε η επιλογή είναι πιο εύκολη αλλά αν ίσχυε αυτό δεν θα ανέφερε το s8+.
Arch11 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Τα 140-150 ευρώ (ανάλογα το κατάστημα αγορας και χρώμα) στα 400 ευρώ του s7 είναι μικρή διαφορά?Μιλάμε για κοντά 40%διαφορα τιμής ξέρω γω. Επίσης δεν καταλαβαίνω το άλλο. Ή θέση του δακτυλικου,το μέγεθος και η εμφάνιση των s8 και s8+ δεν σαρεσουν(δικαίωμα σου φυσικά).Για ποιο λόγο τα κοιτάς ακόμα /αναφερεις αφού δεν σε ενδιαφερουν/τραβανε σαν συσκευες? Το ίδιο και η αδιαβροχοποιησης. Αν σε ενδιαφέρει πολύ πας σε s7/s7 edge η ξέρω γω σε sony xz premium/htc u11. Δεν υπάρχουν αλλά κινητά να καλύπτουν όλα όσα ζητάς. Αν στα δύο τελευταία ρίξεις ακυρο λόγω της τιμής τότε η επιλογή είναι πιο εύκολη αλλά αν ίσχυε αυτό δεν θα ανέφερε το s8+. 140 e δεν τα λες πολλα για ενα κινητο με ενα χρονο διαφορα απο το αλλο δεν ειπα οτι δεν μου αρεσει , νομιζω οτι ειναι περισσοτερο τι εχουμε συνηθισει στο ματι μεχρι τωρα (και στο χερι)
Fulgore Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ναι και υπάρχει λόγος γιαυτό. Το s8 από το s7 έχει σαν μόνη διαφορά την οθόνη. Σε όλα τα άλλα είναι ίδιο πάνω κάτω. 1
Arch11 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Με εβαλες σε σκεψεις, απο οτι βλεπω σε σκρουτζομαγαζα το απλο s7 με το P10 δεν εχουν μεγαλη διαφορα στη τιμη... Απο αυτα τα 2 τι θα προτεινες?
Fulgore Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Θετικά του s7 Καλύτερη οθονη(amoled/ανάλυση) Αδιάβροχο Πολύ δυνατή μόνη κάμερα Πολλά service Χαμηλός δείκτης sar Πολλά αξεσουάρ Θετικά του p10 Διπλή κάμερα(όποιον τον ενδιαφερει) Λίγο καλύτερη αυτονομία μπαταρίας από το απλό s7 αλλά χειρότερη από το edge. Προσωπικά αν ήταν να διαλεξω υποχρεωτικά από τα δύο θα έπαιρνα το s7 edge με λίγα παραπάνω κυρίως επειδή δεν μαρεσει καθόλου το απλό p10 αλλά το p10 plus που έχει καλύτερα specs/οθόνη και στερεό ηχεία αλλά σε τιμή ξεφεύγει. Επίσης θα εβριζα όποιον σκέφτηκε το home button μπροστά με ταυτόχρονα πλήκτρα πάνω στην οθόνη,έλεος...
Arch11 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Αν πάρω το S7 μπορω να αναβαθμισω στην τελευταια εκδοση 7.0 Nougat ?
leo066 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Θετικά του s7 Καλύτερη οθονη(amoled/ανάλυση) Αδιάβροχο Πολύ δυνατή μόνη κάμερα Πολλά service Χαμηλός δείκτης sar Πολλά αξεσουάρ Θετικά του p10 Διπλή κάμερα(όποιον τον ενδιαφερει) Λίγο καλύτερη αυτονομία μπαταρίας από το απλό s7 αλλά χειρότερη από το edge. Προσωπικά αν ήταν να διαλεξω υποχρεωτικά από τα δύο θα έπαιρνα το s7 edge με λίγα παραπάνω κυρίως επειδή δεν μαρεσει καθόλου το απλό p10 αλλά το p10 plus που έχει καλύτερα specs/οθόνη και στερεό ηχεία αλλά σε τιμή ξεφεύγει. Επίσης θα εβριζα όποιον σκέφτηκε το home button μπροστά με ταυτόχρονα πλήκτρα πάνω στην οθόνη,έλεος... Τα on screen δεν είναι απαραίτητο να είναι ενεργά, όλα γίνονται από το home button
ziaba Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Αν πάρω το S7 μπορω να αναβαθμισω στην τελευταια εκδοση 7.0 Nougat ? εννοείται ... λογικά θα πάρει και android 8
stelios18120 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ε οχι κ λογικα Καινουργια ειναι ακομα τα s7 και s7 edge
ziaba Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ε οχι κ λογικα Καινουργια ειναι ακομα τα s7 και s7 edge ναι ολοκαίνουργια ... 1,5 χρονών συσκευές είναι, σε 6-7 μήνες θα βγει το s9
stelios18120 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 ναι ολοκαίνουργια ... 1,5 χρονών συσκευές είναι, σε 6-7 μήνες θα βγει το s9 Κατσε ρε συ Το s7 ειναι ενα βημα πριν την κορυφαια ναυαρχιδα s8 Δεν το λες και παλιο Μην κοιτας μονο χρονολογια.
ziaba Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Κατσε ρε συ Το s7 ειναι ενα βημα πριν την κορυφαια ναυαρχιδα s8 Δεν το λες και παλιο Μην κοιτας μονο χρονολογια. πες τα στη σαμσουνγκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα