Rizas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Οπως και το G6 400 εκτός και αν προτιμήσει την 64GB dual sim εκδοχή του (που προτείνεται). Νομίζω ότι το dual sim G6 δεν το τιμά η αντιπροσωπία μας δυστυχώς!! Αλλά και το απλό στα 390 λουκούμι είναι, το λες και vfm!
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Είναι value for money αν σκεφτείς τι παίρνεις.
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Οπως και το G6 400 εκτός και αν προτιμήσει την 64GB dual sim εκδοχή του (που προτείνεται). προφανώς και δεν προτείνεται η dual sim έκδοση. 100+ευρώ παραπάνω και χάνει το value for money του και χειρότερη εγγύηση καταστήματος ,πιθανός 12 μηνών. Είναι κυριολεκτικά vfm όταν κοστίζει φθηνότερα από το απλό s7. Μόνο το moto z από ναυαρχιδες του 2016 με snap 820 είναι φθηνότερο αλλά έχει αλλά αρνητικά αυτό.
mahone1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μακρια απο lg... μεχρι lg g5 ειχε θεμα με το bootloop Ποιος εγγυάται ότι δεν θα το κάνει και το g6? 400 ευρώ είναι δεν αξίζει τέτοιο ρίσκο. Και λιγο ας αναρωτιθουμε γιατι η τιμη ειναι τοσο χαμηλη γιατι πολυ απλα ο κοσμος δεν την εμπιστεύεται...
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Άντε πάλι τα ίδια.... Ή τιμή τού είναι τόσο χαμηλή γιατί χαμηλή ήταν και η αρχική τιμή του πώλησης σε σχέση με το s8 δεδομένου ότι δεν φοράει snsp835 και ούτε η κάμερα έχει μεγάλες διαφορές από του g5. Μακρια απο lg... μεχρι lg g5 ειχε θεμα με το bootloop Ποιος εγγυάται ότι δεν θα το κάνει και το g6? 400 ευρώ είναι δεν αξίζει τέτοιο ρίσκο. Και λιγο ας αναρωτιθουμε γιατι η τιμη ειναι τοσο χαμηλη γιατι πολυ απλα ο κοσμος δεν την εμπιστεύεται... αν η τιμή δείχνει αυτό το πράγμα τότε στο s8 που η πτώση τιμής είναι πιο μεγάλη πως μεταφράζεται αυτό?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Για τον 835 τα έχουμε πει γιατί δεν φοράει. Επίσης έχει σημασία και αυτό που γράφτηκε για την τιμή.649 δολλάρια του g6 είναι η χαμηλότερη αρχική τιμή ναυαρχίδας το 2017. Μέχρι και το oneplus ακριβοτερο . Βασικά το g6 είναι φθηνότερο από το s7 τι να λέμε τώρα..... Επειδη δεν παρακολουθω πολλα θεματα κινητων,μπορεις να μου πεις γτ δεν φοραει τον 835? Επισης για τις τιμες που κοιταω βλεπω 10 ευρο διαφορα του P10 Και του G6 γιατι ας πουμε ειναι καλυτερο vfm το G6?
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Επειδη δεν παρακολουθω πολλα θεματα κινητων,μπορεις να μου πεις γτ δεν φοραει τον 835? Επισης για τις τιμες που κοιταω βλεπω 10 ευρο διαφορα του P10 Και του G6 γιατι ας πουμε ειναι καλυτερο vfm το G6? Το γιατί φοράει SD821 αντί για SD835 είναι στον καθένα να κρίνει. Επί της ουσίας όμως οι διαφορές είναι μικρές. Από εκεί και πέρα το G6 έχει μήνες στην αγορά και δεν αναφέρθηκε κάποιο σοβαρό πρόβλημα όπως ήταν τα bootloop άρα είναι σίγουρα αξιόπιστη λύση ξεφεύγοντας από τα λάθη του παρελθόντος. Δεύτερον, δεν είπε κανείς ότι το P10 δεν είναι vfm. Και το G6 και το P10 είναι vfm. Το καθένα έχει τα δικά του υπέρ. Κάπου κερδίζει το ένα και κάπου το άλλο. Ως σύνολο όμως δεν μπορείς να πεις ότι το G6 δεν τραβάει τα βλέμματα. Η οθόνη του, το σύστημα κάμερας, η αδιαβροχοποίηση δεν το λες ότι περνάν απαρατήρητα σε αυτά τα λεφτά.
panos- Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δεν φορούσε 835 γιατί τα είχε κρατήσει όλα η Samsung στις αρχές για αυτήν.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Το γιατί φοράει SD821 αντί για SD835 είναι στον καθένα να κρίνει. Επί της ουσίας όμως οι διαφορές είναι μικρές. Από εκεί και πέρα το G6 έχει μήνες στην αγορά και δεν αναφέρθηκε κάποιο σοβαρό πρόβλημα όπως ήταν τα bootloop άρα είναι σίγουρα αξιόπιστη λύση ξεφεύγοντας από τα λάθη του παρελθόντος. Δεύτερον, δεν είπε κανείς ότι το P10 δεν είναι vfm. Και το G6 και το P10 είναι vfm. Το καθένα έχει τα δικά του υπέρ. Κάπου κερδίζει το ένα και κάπου το άλλο. Ως σύνολο όμως δεν μπορείς να πεις ότι το G6 δεν τραβάει τα βλέμματα. Η οθόνη του, το σύστημα κάμερας, η αδιαβροχοποίηση δεν το λες ότι περνάν απαρατήρητα σε αυτά τα λεφτά. Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω δει καθολου παρολο που εχω παει σε μαγαζια και κοιταζα p10,s8.Ισως λογω και των παλαιοτερων προβληματων αλλα και του αδιαφορου g5 περυσι...Θα το δω και απο κοντα ομως να δω τι παιζει...
mahone1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Άντε πάλι τα ίδια.... Ή τιμή τού είναι τόσο χαμηλή γιατί χαμηλή ήταν και η αρχική τιμή του πώλησης σε σχέση με το s8 δεδομένου ότι δεν φοράει snsp835 και ούτε η κάμερα έχει μεγάλες διαφορές από του g5. αν η τιμή δείχνει αυτό το πράγμα τότε στο s8 που η πτώση τιμής είναι πιο μεγάλη πως μεταφράζεται αυτό? Σωστά λάθος μου νόμιζα ότι φοράει τον 835 e τώρα είναι που δεν αξίζει με τίποτα όμως..καλύτερα πάντως να πάρεις κάτι πιο στάνταρ και περσινό παρα αυτο το λεω γιατι και ο ξαδελφος το g5 το εστειλε 2 φορες για σερβις μια η μητρικη μια το bootloop...
fysikos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μηπως να μας ελεγες για τι χρήση το θελεις;γιατι αν το θελεις για απλη χρηση τοτε γιατι να δωσεις τα +100€ του samsung;
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Επειδη δεν παρακολουθω πολλα θεματα κινητων,μπορεις να μου πεις γτ δεν φοραει τον 835? Επισης για τις τιμες που κοιταω βλεπω 10 ευρο διαφορα του P10 Και του G6 γιατι ας πουμε ειναι καλυτερο vfm το G6? από ότι έχει αναφερθεί δεν μπορούσε η lg την δεδομένη χρονική στιγμή να βγάλει κινητό με snap835. Οι περισσότεροι λένε λόγω samsung αλλά μικρή σημασία έχει πλέον. Όσο για το p10 είναι πατάτα σε σχέση με το προηγούμενο p9 επειδήχάλασαν την θέση του δακτυλικου σε σχέση με το p9.εχειε μπροστά δακτυλικό αλλά και πλήκτρα πάνω στην οθόνη,πόσο πιο fail ρε huawei... Μπαταρία,οθονη, κάμερα cpu ελάχιστες διάφορες από το p9 Λοταρία με την μνήμη ram του κινητου(ddr3 η ddr4). Απουσία αδιαβροχοποιησης για ναυαρχίδα. Πλέον όλοι από android έχουν. Το p10 αξίζει μόνο σε σχέση με το p9 δυστηχως ,η μεγαλύτερη απογοήτευση φέτος με το htc u ultra και το moto z2(άλλοι καραγκιοζηδες). 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μου φαινεται στο τελος θα κανω την υπερβαση για το 1+ 5
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Και εγώ το σκεφτόμουν αλλά είναι 100+ ευρώ ακριβοτερο από το g6 χωρίς αντιπροσωπεία και φυσικά δεν έχει καλή προϊστορία η 1+ στις αναβαθμίσεις . Διαβάζω και για το jello effect που έχει παρουσιαστεί και ακόμα περισσότερο προβληματιζομαι γιαυτό. Είναι το φθηνότερο κινητό αυτή την στιγμή με sd835 και 6 gb ram αλλά μέχρι εκεί δυστηχως.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Γενικα δεν με ενδιαφερει η καμερα στα κινητα μου...Ειδικα το video οκ φωτογραφιες θα τραβηξω αλλα βιντεο ποτε!Ωστοσο οταν πληρωνω κατι θελω να ειναι αυτο που πρεπει,για το jello effect που λες δεν ειχα ιδεα...Και δεν βρισκω πολλα αρθα ισως ειναι πολυ σπανιο... Moυ φαινεται θα καταληξω στο P10 με σταυροκοπηματα για ddr4 μνημη! Μα καλα ειναι δυνατον να μην υπαρχει ενα κινητο με τον καλυτερο επεξεργαστη και να μην εχει θεματα το κινητο αυτο?Ολα τα προηγουμενα χρονια ετσι γινοταν η εγω δεν θυμαμαι καλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα