Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δε κάνουν σωστή διαχείριση της μπαταρίας και δεν αναφέρομαι στο emui αλλά στο hardware.

Σε ποιο μοντέλο αναφέρεσαι;

Δημοσ.

Δεν μπορώ να κατανοήσω με το βαρύ ιστορικό σε Smartphone από LG προς τι ή υπεράσπιση. S8 και από μένα, μόνο μειονέκτημα είναι ότι αν προερχεσαι από s7/edge θα δεις μια τυπική αναβάθμιση. Αν είσαι από οτιδήποτε άλλο θα μεινεις απόλυτα ικανοποιημενος

Δημοσ.

Γ εμενα παντως το s8 ειναι το πιο φαρδυ κινητο που εχω πιασει στα χερια μου.

Υποθέτω ότι κάνεις κάποιο λάθος, ψηλό ναι, φαρδύ για κανενα λόγο με την κυρτή οθόνη και το 18.5/9 ratio
  • Like 1
Δημοσ.

Εμενα μ φανηκε φαρδυ-μακρυ σαν τηλεκοντρολ

Δηλαδη εν ολιγοις δεν θα εδινα το s7 edge μου γ αυτο.

Βεβαια η ομορφια ειναι υποκειμενικη ακομα κ στα κινητα

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή το 1mm με το s8 κάνει τόσο μεγάλη διαφορά στο πλάτος;

https://www.phonearena.com/phones/compare/Huawei-P10,Samsung-Galaxy-S8,LG-G6/phones/10415,10311,10379

Αν μπορείς πήγαινε στο πλαίσιο στο mall και δες που τα έχουν μαζι και τα τρία για να δεις τα διαστάσεις.

Τα χω δει φιλε μου, και με την πρωτη ματια φαινεται στενομακρο το s8, ισως να ειναι η απουσια bezels αλλα νομιζω κ στις διαστασεις αυτο το ελαχιστο παιζει στο ματι οντως

Δεν ξερω απλα ξενιζει στην αρχη που το κρατας στο χερι

Δημοσ.

Εμενα μ φανηκε φαρδυ-μακρυ σαν τηλεκοντρολ

Δηλαδη εν ολιγοις δεν θα εδινα το s7 edge μου γ αυτο.

Βεβαια η ομορφια ειναι υποκειμενικη ακομα κ στα κινητα

Προφανώς είναι υποκειμενική γιατί το edge είναι πιο φαρδύ και πιο ψηλό απ'το 8...
Δημοσ.

Προφανώς είναι υποκειμενική γιατί το edge είναι πιο φαρδύ και πιο ψηλό απ'το 8...

Ε ναι ειδες; αλλιως το βλεπω εγω κ αλλιως ειναι κανονικα...

Τεσπα..

Δημοσ.

Δεν μπορώ να κατανοήσω με το βαρύ ιστορικό σε Smartphone από LG προς τι ή υπεράσπιση. S8 και από μένα, μόνο μειονέκτημα είναι ότι αν προερχεσαι από s7/edge θα δεις μια τυπική αναβάθμιση. Αν είσαι από οτιδήποτε άλλο θα μεινεις απόλυτα ικανοποιημενος

ότι δηλαδή η samsung δεν έχει βαρύ ιστορικό με note 7, memory leak s6,αργά και τραγικά updates και έχει μόνο η lg λόγω του g4... Αλήθεια επειδή βλέπω τόσο καλά λόγια για το s8 και απαξίωση για το g6, το s8 έχει πάρει ακόμα την 7.1.1 έκδοση γιατί από ότι θυμάμαι κυκλοφόρησε χωρίς αυτήν.
Δημοσ.

αναφέρομαι αποκλειστικά σε ναυαρχίδες έχω πιάσει στα χεριά μου από g2 και s3 μέχρι g5 /s8, τα σαμι τα νοιώθω πιο αξιοπιστα/πιο λεπτομερή πιο εργονομικά,το σ5 ήταν σκυλί, το σ7 τουμπανιδιο το σ8 είναι κόσμημα. Στη LG το g2 κρατάει άκομη καλά τα g3 /g4 εκτός από την κάμερα φάγαμε πολύ ταλαιπωρια, το g5 δεν μου άρεσε το design

Δημοσ.

Εγω παντως ειμαι καταχαρουμενος χρηστης 3μιση χρονων του G2 αλλα το G6 δεν μου γεμιζει το ματι...Ολοι πανε και βαζουν 8πυρηνο βαλτον και εσυ τον ατιμο...βαλε και την adreno την 540!τι παραπανω εχουν οι αλλοι?Οχι οτι θα παιζεις παιχνιδια κτλπ αλλα ειναι ναυαρχιδα...του πουστη δηλαδη αν δεν βαλεις σε αυτο οτι καλυτερο κυκλοφορει!

Δημοσ.

Εγω παντως ειμαι καταχαρουμενος χρηστης 3μιση χρονων του G2 αλλα το G6 δεν μου γεμιζει το ματι...Ολοι πανε και βαζουν 8πυρηνο βαλτον και εσυ τον ατιμο...βαλε και την adreno την 540!τι παραπανω εχουν οι αλλοι?Οχι οτι θα παιζεις παιχνιδια κτλπ αλλα ειναι ναυαρχιδα...του πουστη δηλαδη αν δεν βαλεις σε αυτο οτι καλυτερο κυκλοφορει!

Όλοι οι άλλοι έχουν παραπάνω μια διαφορά στην τιμή, αρκετά μεγάλη θα έλεγα 150+ ανάλογα με ποιά ναυαρχίδα θα το συγκρίνεις!

Δημοσ.

Για τον 835 τα έχουμε πει γιατί δεν φοράει. Επίσης έχει σημασία και αυτό που γράφτηκε για την τιμή.649 δολλάρια του g6 είναι η χαμηλότερη αρχική τιμή ναυαρχίδας το 2017. Μέχρι και το oneplus ακριβοτερο . Βασικά το g6 είναι φθηνότερο από το s7 τι να λέμε τώρα.....

• Like 2
Δημοσ.

Αν τα παρεις απο σκρουτζομαγαζα παντως το s8 το τσιμπας με 550 και το huawei 400

Οπως και το G6 400 εκτός και αν προτιμήσει την 64GB dual sim εκδοχή του (που προτείνεται). 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...