Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

5ετιας αλλά αξίζει για να κάνω οc έναν 8350 ? Κάπου 80-90 τη βρίσκω μτχ ενώ 80 βρηκα την asus m5a99fx νομίζω έχουν πρόβλημα και οι 2 στο ενσωματωμένο ηχου

Δημοσ.

Όχι δεν αξίζει να ασχοληθείς. 100ευρω ξεκινάνε καινούργιες οι am4 μητρικές για ryzen.καλύτερα κοίτα προς εκει

Δημοσ.

lolno.Αν εισαι τοσο desperate πουλα αυτα που εχεις, βαλε και αλλα 150 και παρε R5 1400. Στη χειροτερη, ο FX με το mobo σου να φυγει 120-150, πες αλλα 30 οι μνημες. Οριακα εισαι.

Δημοσ.

Βασικά έχω και μνήμες ddr3 και θα ναι το 2 -3 ο βοηθητικο που φτιάχνω για αυτό ρωτάω ποια μητρική είναι λίγο καλυτερη

Δημοσ.

Βασικά έχω και μνήμες ddr3 και θα ναι το 2 -3 ο βοηθητικο που φτιάχνω για αυτό ρωτάω ποια μητρική είναι λίγο καλυτερη

αν θες καλη μητρικη δες την gigabyte 990fxa τρομερη αν την βρεις κάνα 50ρι η 70ρι χτυπά την και ασε τους ryzen na περιμενουν γτ γ μενα οπως λω παντα θελουν δουλιτσα ακομη !

Δημοσ.

Τωρα τι μητρικη εχεις ? ή εχεις τον 8350 στην ακρη και σκεφτεσαι να στησεις μηχανημα ?

Δημοσ.

Ποτε μεταχειρισμενη μητρικη και ας ακουγεται υπερβολικο,εκτος βεβαια αν μιλαμε για εγγυηση τουλαχιστον 1 χρονο.

Δημοσ.

Γενικα η σειρα 990x ειναι οκ για να κλοκαρεις. Η sabertooth ειναι στις τοπ 3 οσον αφορα τους fx οποτε αν τη βρικες σε σχετικα καλη κατασταση και τιμη θα σε καλυψει απολυτα. Η σειρα της gigabyte ειναι επισης πολυ καλη (οπως λεει και ο φιλος πιο πανω). Και οσο και αν εχει προχωρησει το θεμα στα cpu ο fx ακομα καλα κραταει.

Δημοσ.

Γενικα η σειρα 990x ειναι οκ για να κλοκαρεις. Η sabertooth ειναι στις τοπ 3 οσον αφορα τους fx οποτε αν τη βρικες σε σχετικα καλη κατασταση και τιμη θα σε καλυψει απολυτα. Η σειρα της gigabyte ειναι επισης πολυ καλη (οπως λεει και ο φιλος πιο πανω). Και οσο και αν εχει προχωρησει το θεμα στα cpu ο fx ακομα καλα κραταει.

+1

Δημοσ.

Τωρα τι μητρικη εχεις ? ή εχεις τον 8350 στην ακρη και σκεφτεσαι να στησεις μηχανημα ?

για φτιαξω ενα 2o multi boot tower pc .

1 ο εβαλα Fx 6300 με oc 1,37V 4,8Ghz ! πανω στην 970Α- UD3P seidon watercool 8 gb 1866 Sniper . Και εχω να παρω ενα 8350 με περιπου 100 και την μτχ sabertooth με 90

Η http://www.skroutz.gr/s/344346/Gigabyte-990FXA-UD3-Rev-1-0.html#reviews πρεπει να εχει προβληματα με τις θερμ.

και η 970Α- UD3P ανεβαζει ασκημα θερμ στα vrm και της εχω μονιμα ανεμηστηρες . Στη sabertooth με τα ceramic κτλ με ενδιαφερει  να μη ζεματαει το bridge

Το μικρο μου κοστισε μολις 50 + 70 περιπου 130 για mobo και τον 6300 τα υπολοιπα parts τα εχω

Δημοσ.

Μακρια απο Gigabyte μητρικες για Am3+ πλατφορμα.Την εχω πατησει χοντρα οπως και πολλοι αλλοι.Ειναι αργα,θα επανελθω αυριο με περισσοτερες λεπτομερειες.

Δημοσ.

για φτιαξω ενα 2o multi boot tower pc .

1 ο εβαλα Fx 6300 με oc 1,37V 4,8Ghz ! πανω στην 970Α- UD3P seidon watercool 8 gb 1866 Sniper . Και εχω να παρω ενα 8350 με περιπου 100 και την μτχ sabertooth με 90

Η http://www.skroutz.gr/s/344346/Gigabyte-990FXA-UD3-Rev-1-0.html#reviews πρεπει να εχει προβληματα με τις θερμ.

και η 970Α- UD3P ανεβαζει ασκημα θερμ στα vrm και της εχω μονιμα ανεμηστηρες . Στη sabertooth με τα ceramic κτλ με ενδιαφερει  να μη ζεματαει το bridge

Το μικρο μου κοστισε μολις 50 + 70 περιπου 130 για mobo και τον 6300 τα υπολοιπα parts τα εχω

oi koiτας αυτην εδω http://www.skroutz.gr/s/2011954/Asus-M5A99FX-Pro-R2-0.html

Δημοσ.

Επειδη οι πρωτες γενιες βγηκαν μαπα δεν σημαινει οτι τα προβληματα δεν φτιαχτηκαν και επισης δεν σημαινει οτι ολες που βγηκαν αργοτερα ειανι επισης μαπα.

Οι G1 gaming που βγηκαν πριν 1 ετος εχουν αξιοπρεπεστατο VRM.

Δημοσ.

Επειδη οι πρωτες γενιες βγηκαν μαπα δεν σημαινει οτι τα προβληματα δεν φτιαχτηκαν και επισης δεν σημαινει οτι ολες που βγηκαν αργοτερα ειανι επισης μαπα.

Οι G1 gaming που βγηκαν πριν 1 ετος εχουν αξιοπρεπεστατο VRM.

den to νομοιζω αυτη π εχεις να ειναι η καλυτερη ...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...