Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, εχω ενα θεμα με το λαπτοπ μου. Ξαφνικα τα ηχεια σταματησαν να λειτουργουν αλλα τα ακουστικα λειτουργουν. Δοκιμασα οτι μπορεσα να σκεφτω και να ψαξω στο ιντερνετ. Εκανα reinstall drivers, reset windows 10, επαιξα με τις ρυθμισεις αλλα τιποτα. Επισης σκεφτικα μηπως παιζει θεμα μετα τζαμπερακια μεσα στο headphone jack και κολλησαν αλλα δεν ειδα καποια αλλαγη. Κατεληξα οτι ή εχει θεμα η motherboard με την sound card η να ανοιξω το λαπτοπ και να δω το τζαμπερακι μηπως κολλησε ή εχει σκόνη ή βρισκει καπου και το λαπτοπ θεωρει οτι εχω ακουστικα συνεχεια. Φυσικα οταν συνδεω ακουστικα αλλαζει η ενταση στον ηχο απο το εικονιδιακι του ηχου κατω στην γωνια δεξια. Επισης το λαπτοπ εχει ολα τα updates και επισης το λογισμικο ειναι Windows 10.

Γενικα ειδα οτι ειχε αρκετος κοσμος προβληματα ανα διαστηματα με τουσ drivers της Realtek.

Καμμια ιδεα; Ισως κατι που δεν το σκεφτηκα ακομα;

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Αν λύσεις το λάπτοπ, θεωρητικά χάνεις την εγγύηση, έχε το υπόψη σου.

Δοκίμασε με ένα λινουξ όπως λέει και ο φίλος από πάνω και πες μας αποτελέσματα. Επίσης, θυμάσαι μήπως έκαναν κανενα περίεργο update τα Windows πριν σου εμφανιστεί το πρόβλημα;;

Δημοσ.

Για καποιο περιεργο λογο απενεργοποιησα τα enhancements και την ποιοτητα του ήχου και μετα απο ενα restart λειτουργουν πενα.... Τεσπα ολα καλα. Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις παιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...