Gkostas2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Την έχει δει κανεις την σειρά Bosch? Προσωπικά είμαι στην 3η σεζόν και έχω πορωθεί. Είναι ο,τι πρέπει γι' αυτους που τους αρέσουν οι αστυνομικές ιστορίες κλπ. Επίσης, τρομερή κινηματογράφηση. Είναι σαν να βλέπεις ταινία και όχι σειρά. 1
Gkostas2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Amazon ειναι οχι Netflix. Σωστός και δεν μπορώ να αλλάξω τον τίτλο ρε γμτ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Αν ανοίξεις τον Full Editor μπορείς. Κατά τα άλλα θα φαίνεται και πάλι ότι η Bosch εξαγόρασε το Amazon 1
nik5163 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Σε ευχαριστώ Gkostas για την πρόταση. Μου αρέσουν οι αστυνομικές (όπως και σε πολλούς φυσικά). Είχα την ατυχία να ξεκινήσω το quantico (fbi) αλλά δυστυχώς είναι τελείως απίθανες οι καταστάσεις που έχει, πιο πολύ για αφελή teen-series μοιάζει. Την βάζω μπρος για μελλοντική θέαση . 1
Gkostas2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Σε ευχαριστώ Gkostas για την πρόταση. Μου αρέσουν οι αστυνομικές (όπως και σε πολλούς φυσικά). Είχα την ατυχία να ξεκινήσω το quantico (fbi) αλλά δυστυχώς είναι τελείως απίθανες οι καταστάσεις που έχει, πιο πολύ για αφελή teen-series μοιάζει. Την βάζω μπρος για μελλοντική θέαση . Αξίζει απίστευτα και σε ότι αφορά την υπόθεση και την ατμόσφαιρα. Θυμίζει πολύ αστυνομικές ταινίες στα 90's-αρχες 00's Αν ανοίξεις τον Full Editor μπορείς. Κατά τα άλλα θα φαίνεται και πάλι ότι η Bosch εξαγόρασε το Amazon Που ειναι ο full editor? και πως κανω την αλλαγή; Ψάχνω, ψάχνω και δεν βρισκω κατι 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Πατάς Edit στο post, δεξία από το κουμπί που κάνει Save της αλλαγές, γράφει Use Full Editor... 1
Kostasspil Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Λέει τίποτα τελικά η σειρά; Ψήνομαι να την ξεκινήσω Υ.Γ. 3 χρόνια μετά, ο τίτλος δεν έχει αλλάξει
KilliK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 εχω διαβασει τα βιβλια και ειναι εξαιρετικα , και η σειρα απο οτι λενε ειναι αρκετα καλη. 1
Kostasspil Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν το ηξερα οτι βασιζεται σε βιβλια, θα τα τσεκαρω κι αυτα Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από Kostasspil
Liako25 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Φοβερή σειρά την παρακολουθώ από όταν πρωτοβγήκε.Οι φαν του είδους θα πορωθείτε αλλά και οι υπόλοιποι θα τη δείτε ευχάριστα. Titus Welliver φανταστικός σε αυτούς τους ρόλους. 2
maximusgr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Είναι καταπληκτική η σειρά, πάντα περιμένω πώς και πώς τον εκάστοτε νέο κύκλο επεισοδίων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα