Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιγω αυτο το θεμα για να συζητησουμε γυρω απο τα συγκεκριμενα τηλεφωνα...εντυπωσεις απο κατοχους,προβληματα και τα σχετικα..

Δημοσ.

Προσωπική εμπειρία δεν έχω, αλλά θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που σχεδίασαν την συσκευή.

Κάθεται απίστευτα στο χέρι.

Δημοσ.

Δεν ειναι καπως φαρδυ;

Φαρδύ όχι το S8+ απλά είναι στενομακρο και σε πάρα πολύ κόσμος κάθεται άσχημα .Το S8 εχει απίστευτο κράτημα Θα το αγόραζα απλά φοβάμαι ότι στην πρώτη πτώση θα σπάσει η οθόνη ιδίως στα πλαϊνά τα οποία είναι αρκετά εκτεθημενα

Δημοσ.

Ως κάτοχος του s8 plus δηλώνω ότι είναι ένα διαφορετικό τηλέφωνο και ως μέγεθος κ ως οθόνη. Στην αρχή σου φαίνεται λίγο περίεργο αλλά στη συνέχεια το συνηθίζεις .το τηλέφωνο έχει απίστευτη οθόνη και κάθεται φοβερά στο χέρι

Δημοσ.

Φαρδύ όχι το S8+ απλά είναι στενομακρο και σε πάρα πολύ κόσμος κάθεται άσχημα .Το S8 εχει απίστευτο κράτημα Θα το αγόραζα απλά φοβάμαι ότι στην πρώτη πτώση θα σπάσει η οθόνη ιδίως στα πλαϊνά τα οποία είναι αρκετά εκτεθημενα

Καλα κ εγω με s7 edge αν πεσει θα γινει κομματια η οθονη

Αυτο το φοβο εχω γ αυτο εβαλα armor οθονη + εκανα ασφαλεια

Δημοσ.

Σίγουρα όποιο κινητό πέσει θα πάρει την φόλα του.. είτε λέγεται οθόνη είτε λέγεται πλακέτα. Βέβαια κατι nokia με 30 40 ευρώ και από τον Όλυμπο να πέσουν αντέχουν ????????

Δημοσ.

Δεν ειναι καπως φαρδυ;

Η αλήθεια είναι ότι το s8+ στο χέρι δεν μου αρέσει ιδιαίτερα γιατί είναι πολύ στενόμακρο.

Αλλά το S8 είναι επίτευγμα πραγματικό.

Δημοσ.

Παιδια συγνωμη αλλα το S8 μονο σε μενα φαινεται πιο στενομακρο σε σχεση με αλλες μαρκες?

ισως φταιει και η απουσια bezels τι να πω

(δεν αναφερομαι στο s8+)

Δημοσ.

Δεν σου φαίνεται, όντως είναι.

Είναι 5.8 ιντσες (το κανονικό όχι το +) και αν το βάλεις δίπλα στο δικό μου τηλέφωνο που είναι 5.5 το δικό μου είναι τεράστιο. 

Αυτό γιατί αποφάσισαν να το κάνουν πιο ψηλό, και αυτό τους βγήκε πανέμορφα και η αίσθηση όταν το πιάνεις είναι για βραβεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...