Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα έχω μια ερώτηση υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεκλείδωσω τον bootloader σε αυτό το κινητό; Γτ στον υπολογιστή μετά από αυτά πατάω adb reboot bootloader και το κινητό με παει σε fastboot mode και μετα πατάω στον υπολογιστή fastboot oem unlock και μου βγάζει μύνημα να ξεκλείδωσω τον bootloader και με το yes πατάω το πάνω πλήκτρο αυξομειώσεις της έντασης και δεν κάνει τίποτα υπάρχει καμία λύση;
saruman123 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Θες να το ρουταρης? Αν ναι σε πια έκδοση είσαι? Και τη θες να κάνεις ακριβώς?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Ναι θέλω να του κάνω root μόνο και είναι με android 6.0 Για να διαγράψω bloatware που έχει το σύστημα
saruman123 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Ενεργοποίησε το USB Debugging και το OEM Unlock και δοκίμασε με το Kingo root http://www.insomnia.gr/topic/637960-kingo-android-root-%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-root/?fromsearch=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα