Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πιστευω να βγάλεις άκρη . Απο την στιγμή που δεν είχες ενεργοποιημένο καποιο πακέτο με δεδομένα και Ελλάδα να ήσουν και να είχαν κλείσει την τρυπά με το htttp injector και εσύ να μην το ήξερες παλι δεν πιστευω να μπορούσες να κάνεις κατι για να σου γυρίσουν τα λεφτά πίσω. Δηλαδή τι θα τους πεις οτι ειχα βρει ενα τρόπο να εχω δωρεαν ιντερνετ και επειδη δεν διάβασα του ορούς χρησης  μου φαγατε τα λεφτα και τα θέλω πισω!! It  doesn't make sense. Συνέχισε εκμεταλλεύσου τα δωρεάν ίντερνετ για οσο ακόμη κρατήσει και απο εδώ και περα χρησιμοποίησε κάρτα η οποία δεν εχει μονάδες μέσα για να είσαι καλυμμένος στο μέλλον.

Δημοσ.

Αν λειτουργούσε δεν θα είχες ιντερνέτ με τον τρόπο που έχεις, θα σου το έκοβε αν δεν έχεις πακέτο και θα σε πήγαινε στη σελίδα για αγορά, οπότε το ότι χρεωθηκες τα 30 ευρώ δεν φταίει η Cosmote αλλά ο τρόπος που έμπαινες στο ιντερνέτ "δωρεάν"

Όταν δεν έχεις πακέτο, το My Internet επιτρέπει την πρόσβαση σε ελάχιστες ιστοσελίδες, π.χ. στο m.whatsup.gr για να αγοράσεις πακέτο. Αν προσπαθήσεις να μπεις σε άλλη ιστοσελίδα θα σε ανακατευθύνει εκεί. Δηλαδή έχεις πρόσβαση με «τον έξω κόσμο», δεν σου κόβει τα δεδομένα εντελώς. Αυτό εκμεταλλεύεται το HTTP Injector και άλλες παρόμοιες εφαρμογές και σε αφήνουν να μπεις σε οποιαδήποτε σελίδα θες.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δέχτηκαν να μου επιστρέψουν 10€ λόγω του ότι δεν έλαβα ειδοποίηση στα 10€ χρέωσης και έστειλαν μήνυμα να ελέγξω το υπόλοιπό μου στις 4 Αυγούστου. Μένει να δούμε αν θα τα βάλουν, αν και δεν κατάφερα να πάρω πίσω τα 30+€, γιατί λέει ότι με τέτοια χρήση που το έκανα και στην Ελλάδα να ήμουν τόσο θα είχα χρεωθεί.

Δημοσ.

Πάντως σου βρήκαν την λύση, δεν πιστεύω να εχεις παράπονο :) :)

"και στην Ελλάδα να ήμουν τόσο θα είχα χρεωθεί"

Τουλάχιστον έτσι λένε αυτοί. Γιατί εγώ θυμάμαι ότι στην Ελλάδα πριν βάλω το My Internet ενεργοποιούνταν το Day Pass το οποίο με χρέωνε 1,01€ και μου έδινε MB για 1 ημέρα.
Δημοσ.

Βασικά αυτό με το http injector είναι απατεωνια. Λογικό να σε χρέωσαν δεν δουλεύει σε άλλες χώρες εκτός Ελλάδας. Ελπίζω να κλείσουν ότι κενό υπάρχει και εδώ ώστε κανείς να μην μπαίνει στο ίντερνετ ενώ δεν έχει πακέτο όταν όλος ο κόσμος πληρώνει για πακέτα και αυτοί με τις απατεωνιές τους κλέβουν την ταχύτητα.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά αυτό με το http injector είναι απατεωνια. Λογικό να σε χρέωσαν δεν δουλεύει σε άλλες χώρες εκτός Ελλάδας. Ελπίζω να κλείσουν ότι κενό υπάρχει και εδώ ώστε κανείς να μην μπαίνει στο ίντερνετ ενώ δεν έχει πακέτο όταν όλος ο κόσμος πληρώνει για πακέτα και αυτοί με τις απατεωνιές τους κλέβουν την ταχύτητα.

Λογικό αλλά πώς δικαιολογούνται αυτές οι τεράστιες χρεώσεις, ενώ μου είχαν πει ότι είναι σαν να είμαι στην Ελλάδα. Δλδ στην Ελλάδα έχω το My Internet κι άντε πες δε λειτουργεί, μου ενεργοποιεί Day Pass με 1,01€. Δεν έχω βρει κάποιον τρόπο να απενεργοποιήσω το Day Pass εκτός κι αν ενεργοποιήσω το My Internet. Μου είπε ότι θα είχα τις ίδιες χρεώσεις και στην Ελλάδα, όμως δε βρίσκω κάποιο σενάριο με το οποίο θα χρεωνομουν 30€ στην Ελλάδα.
Δημοσ.

Λογικό αλλά πώς δικαιολογούνται αυτές οι τεράστιες χρεώσεις, ενώ μου είχαν πει ότι είναι σαν να είμαι στην Ελλάδα. Δλδ στην Ελλάδα έχω το My Internet κι άντε πες δε λειτουργεί, μου ενεργοποιεί Day Pass με 1,01€. Δεν έχω βρει κάποιον τρόπο να απενεργοποιήσω το Day Pass εκτός κι αν ενεργοποιήσω το My Internet. Μου είπε ότι θα είχα τις ίδιες χρεώσεις και στην Ελλάδα, όμως δε βρίσκω κάποιο σενάριο με το οποίο θα χρεωνομουν 30€ στην Ελλάδα.

Ίσως με τον τρόπο που έμπαινες δεν ενεργοποιηθηκε το day pass και έτσι σου έφαγε όλη την κάρτα. Όπως και να έχει εφόσον θες να χρησιμοποιείς το inject καλύτερα να μην έχεις πολύ κάρτα στο κινητό σε περίπτωση που στη φάνε να είναι λίγα και όχι πολλά όπως τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...