Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, βρίσκομαι στην Ισπανία. Στην Ελλάδα έχω δωρεάν ίντερνετ με Http Injector (αντίστοιχο του Psiphon, αλλά πιο γρήγορες ταχύτητες).

Έτσι είπα να το δοκιμάσω και στην Ισπανία και μπήκε κανονικά (χρειάστηκε να ενεργοποιήσω την περιαγωγή δεδομένων στο κινητό). Σε 10 λεπτά από εκείνη τη στιγμή μου ήρθε ειδοποίηση ότι το υπόλοιπο είναι κάτω από 1€, ενώ είχα 30€. Σημειώνω εδώ ότι η Κοσμοτε μου έστειλε μήνυμα πως οι χρεώσεις είναι οι ίδιες με την Ελλάδα, ενώ και στο κατάστημα που ρώτησα έναν υπάλληλο είπε πως έχει καταργηθεί η περιαγωγή.

Μπορώ να κάνω κάτι για να πάρω τα 30€ πίσω?

Δημοσ.

Αν δεν ορίσουμε τον ορο "περιαγωγή" και σε τι αυτός αναφέρεται, άκρη δεν θα βγάλουμε ποτέ

Ξέρω 'γω ρε φίλε μια ρύθμιση είναι, έβαλα τη διεθνή περιαγωγή από "Ποτέ" σε "Πάντα" κι έτσι κατάφερα να συνδεθώ με δεδομένα.
Δημοσ.

Είχες αγοράσει κάποιο πακέτο με δεδομένα και σε χρέωσαν? Όχι, οπότε τι θα τους πεις για να σου επιστρέψουν τα 30 ευρώ? Αν είχες αγοράσει πακέτο θα ίσχυε κανονικά και στην Ισπανία 

Δημοσ.

Είχες αγοράσει κάποιο πακέτο με δεδομένα και σε χρέωσαν? Όχι, οπότε τι θα τους πεις για να σου επιστρέψουν τα 30 ευρώ? Αν είχες αγοράσει πακέτο θα ίσχυε κανονικά και στην Ισπανία

Μα στην Ελλάδα όταν ανοίγω δεδομένα δε με χρεώνουν, αλλά μου στέλνουν μήνυμα "ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΒ"
Δημοσ.

Εγω ειμαι Κύπρο και εχω κανονικα δεδομένα και δεν με χρεώνει για να τα χρησιμοποιήσω.Το ίδιο συμβαίνει και όταν λαμβάνω κλήσεις.Σε αντίθεση με την περίπτωση που εγω κάνω κλήσεις.Για το οποίο μου έφαγε την κάρτα. Πρόβλεπουν οι νέες συνθήκες να χρεώνεσαι οταν καλείς κινητά ελλάδας απο εξωτερικο να χρεώνεσαι?

Στην περίπτωση σου αν έβαζες ενα πρόγραμμα mb ακόμα και το φθηνότερο που υπάρχει πιθανολογώ ότι δεν θα είχες θέμα.

Δημοσ.

Το My Internet που σου κόβει την πρόσβαση όταν δεν έχεις δεδομένα δεν ισχύει για το εξωτερικό.

Συνδρομητές με ενεργή την υπηρεσία Cosmote My Internet και την υπηρεσία Cosmote TRAVEL PASS.

[...]

Συνδρομητές με ενεργή μόνο την υπηρεσία Cosmote My Internet.

Οι συνδρομητές θα ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας της Υπηρεσίας ότι δεν είναι δυνατή η χρήση της όσο βρίσκονται σε περιαγωγή.
Οι συνδρομητές που δεν έχουν ενεργοποιήσει την υπηρεσία Travel & Surf θα λαμβάνουν γραπτά μηνύματα για κάθε 10 ευρώ χρέωσης δεδομένων με ανώτατο όριο ενημέρωσης τα διακόσια (200) ευρώ.

Για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει την υπηρεσία Travel & Surf ισχύουν οι όροι και οι προϋποθέσεις της εν λόγω υπηρεσίας.

Δημοσ.

Το My Internet που σου κόβει την πρόσβαση όταν δεν έχεις δεδομένα δεν ισχύει για το εξωτερικό.

Έλα όμως που δε μου έστειλε μήνυμα στα 10€ χρέωσης.
Δημοσ.

Με βάση αυτό ίσως θα μπορούσες να κάνεις κάτι για το θέμα σου αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν παίζει και τίποτα άλλο πέρα απ' αυτό και αν θα βγάλεις άκρη. Γιατί το να τους πεις «δεν κατάλαβα ότι χρεώνομαι, υπέθεσα ότι θα μπαίνω δωρεάν στο Internet όπως κάνω τόσο καιρό στην Ελλάδα» δεν στέκει. :P

Δημοσ.

Με βάση αυτό ίσως θα μπορούσες να κάνεις κάτι για το θέμα σου αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν παίζει και τίποτα άλλο πέρα απ' αυτό και αν θα βγάλεις άκρη. Γιατί το να τους πεις «δεν κατάλαβα ότι χρεώνομαι, υπέθεσα ότι θα μπαίνω δωρεάν στο Internet όπως κάνω τόσο καιρό στην Ελλάδα» δεν στέκει. :P

Οπότε είναι καλύτερα να πάρω το 13888 από Ισπανία ή να περιμένω μέχρι την άλλη Δευτέρα, 31 του μηνός που θα είμαι Ελλάδα, για να πάω στην Κοσμοτέ?
Δημοσ.

Με την ανακοίνωση αυτη και με λιγα λόγια αυτοι γράφουν την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία στα @@. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να εναρμονιστούν όλα αυτά τα λαμογια.

Καταγγελίες και αγωγές λοιπόν και όπου βγει.

Δημοσ.

Οπότε είναι καλύτερα να πάρω το 13888 από Ισπανία ή να περιμένω μέχρι την άλλη Δευτέρα, 31 του μηνός που θα είμαι Ελλάδα, για να πάω στην Κοσμοτέ?

Δεν έχω ιδέα, sorry. :/

Με την ανακοίνωση αυτη και με λιγα λόγια αυτοι γράφουν την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία στα @@. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να εναρμονιστούν όλα αυτά τα λαμογια.

Καταγγελίες και αγωγές λοιπόν και όπου βγει.

Είναι από τότε που βγήκε αυτή η υπηρεσία αυτή η ανακοίνωση. Δεν βρήκα κάτι πιο πρόσφατο και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα με την αλλαγή στη νομοθεσία, αλλά μάλλον όχι, αφού ο Makeran γράφει ότι δεν λειτούργησε η υπηρεσία και χρεώθηκε κανονικά.

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα, sorry. :/

Είναι από τότε που βγήκε αυτή η υπηρεσία αυτή η ανακοίνωση. Δεν βρήκα κάτι πιο πρόσφατο και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα με την αλλαγή στη νομοθεσία, αλλά μάλλον όχι, αφού ο Makeran γράφει ότι δεν λειτούργησε η υπηρεσία και χρεώθηκε κανονικά.

Σε αυτόν ούτε στην Ελλάδα λειτουργεί αφού δεν έχει αγοράσει κάποιο πακέτο και έχει κανονικά ιντερνετ

Δημοσ.

Σε αυτόν ούτε στην Ελλάδα λειτουργεί αφού δεν έχει αγοράσει κάποιο πακέτο και έχει κανονικά ιντερνετ

Λειτουργεί στην Ελλάδα, μου εμποδίζει την ενεργοποίηση του Day-Pass και μπαίνω μετά από Http Injector.
Δημοσ.

Αν λειτουργούσε δεν θα είχες ιντερνέτ με τον τρόπο που έχεις, θα σου το έκοβε αν δεν έχεις πακέτο και θα σε πήγαινε στη σελίδα για αγορά, οπότε το ότι χρεωθηκες τα 30 ευρώ δεν φταίει η Cosmote αλλά ο τρόπος που έμπαινες στο ιντερνέτ "δωρεάν"

Λειτουργεί στην Ελλάδα, μου εμποδίζει την ενεργοποίηση του Day-Pass και μπαίνω μετά από Http Injector.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...